YHT tekee Sivasta pääkaupunkiseudun

yht sivasi tekee pääkaupunkiseudusta
yht sivasi tekee pääkaupunkiseudusta

Väärin toteutettujen rautatiehankkeiden takia Sivas oli Sivasin kaupunki monta vuotta sitten. Kaksi tärkeää tekijää Sivan kehittämisessä ovat suurnopeusjunien ja TUDEMSAS-järjestelmien kehittäminen. Kun suurnopeusjuna alkaa, se alkaa tehdä rahaa ja investointeja helposti kuljettamalla Sivaseen.

Nopea junamatka turvallista ja mukavaa

Jos TÜDEMSAŞ kehittyy, nykyisille Sivas-markkinoille virtaava kuukausittainen 10 miljoonaa TL nousee 40 miljoonaan TL. Nämä kaksi tekijää lopettavat työttömyyden ja aiheuttavat teollistumisen asettumisen Sivaseen. Puolivalmiit tuotteet toimitetaan kotimaisille ja ulkomaisille markkinoille tuotteiden sekä TL: n ja ulkomaan valuutan syöttöjen kautta.

SIVASSA ON KAHDEN TARKASTUS TUDEMSASTA JA NOPEA JUNA

Suurnopeusjunan on määrä pysähtyä 2-asemalle 9-tunnin matkan aikana. Kun Ankara, Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli'nden saapuu Sivasiin. Näiden paikkojen läpi kulkeva suurnopeusjuna lisää sekä kaupallista että sosio-kulttuurista arvoa, näiden maakuntien edistäminen tehostaa matkailua ja tuo lisäarvoa maan taloudelle, ja yritykset, jotka voivat luoda työvoimaa tukevaa työvoimaa, voivat olla tuottavampia suurissa kaupungeissa. väestönkasvun lopettaminen ja kannustimien antaminen muille maakunnille tasapainottavat myös väestön jakautumista.

YHT ALOITTAA 2020IN TESTAAJAT KESÄKUUTA

Sivasilla ja Kayserilla, jotka ovat portti Ankarasta itään, on halu edistyä teollisuuden, tekniikan, tieteen ja koulutuksen kaltaisilla aloilla kuljetusvälineillä, jotka mahdollistavat paremman kehityksen maan mosaiikin muodostavan yhteiskunnan työllisyyden parantamiseksi.

Ota yhteyttä suoraan Abdullahiin
Liikenne- ja rautatieyritysten liiton puheenjohtaja

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.