2,5 melkein miljoona ajoneuvoa käytti Istanbulin İzmir-moottoritietä

istanbul izmir-moottoritiellä käytettiin miljoona ajoneuvoa
istanbul izmir-moottoritiellä käytettiin miljoona ajoneuvoa

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan sanoi: ”Kuten tiedätte, 5 avattiin palveluun ennen Eid al-Adhaa elokuussa. Viimeaikaiset luvut 2,5 on käyttänyt lähes miljoona ajoneuvoa, mikä on tärkeä luku. ”

Ministeri Turhan, Yozgat Akdağmadeni -alue Ankara-Sivasin suurnopeusjunalinjaprojektista antoi arvion. Sitten Turhan muutti Sorgunin alueelle tutkimaan raiteiden asettamista.

Kun toimittaja kysyi, kuinka monta ajoneuvoa ylitti Istanbul-Izmir-moottoritie YHT-linjan tutkimuksissa, ministeri Turhan sanoi, iniz Kuten tiedätte, Istanbul-Izmir-moottoritie avattiin koko projektille ennen Eid al-Adhaa. Oli segmenttejä, jotka oli avattu aiempina vuosina, nyt ne ovat täysin käytössä. Viimeisimpien lukujen mukaan melkein 5-ajoneuvot käyttivät tätä reittiä. Tämä on tärkeä luku. Tämä luku tarjosi tällä reitillä matkustaville ihmisille mahdollisuuden matkustaa huomattavan mukavuuden, kuljetusmukavuuden ja liikenneturvallisuuden avulla. Ennen kaikkea se säästää aikaa. ”

Turhan huomautti, että Istanbulin ja Izmirin välinen tiereitti oli aiemmin raskaan liikenteen alaista ja jatkoi seuraavaa:

Bir Se on maamme kehittynyt alue. Istanbul, Yalova, Bursa, Balikesir, Manisa, Izmir, kuten projekti maamme kehittyneiden maakuntien kautta, ovat myös alttiina kasvavalle liikenteelle. Nykyisellä reitillä nykyinen valtatiekapasiteetti Istanbul-Bursa, Bursa-Balıkesir välillä İzmir-Manisa välillä oli täyttänyt nykyisen kapasiteettinsa ja kuljetuspalvelutaso laski vähitellen. Avasimme Gebze-Yalova, sitten Yalova-Orhangazi İzmir-Turgutlu ja Manisa-Saruhanlı välillä tämän vuoden alussa. Avasimme Bursan itäisen risteyksen ja Saruhanlı-risteyksen välisen osuuden liikenteelle ja aloimme tarjota kuljetuspalveluita tavalla, jolla varmistetaan jatkuvat virtausolosuhteet projektin eheydessä. Olkoon maamme, kansakuntamme parempi, muiden projektien toinen pää. Tavoitteenamme on avata Ankara-Nigde, Izmir-Candarli-moottoritiet lähikuukausina. ”

Ilmoituksen jälkeen Turhan, Ankara-Sivas -nopea rautatielinja ajoneuvon akselin tasapainoon suoritti lyhytaikaisen matkan.

Tutkimuksissa mukana olivat AK-puolueen edustajat Bekir Bozdag Yozgat, Yusuf Baser ja AK-puolueen Sivasin varajäsen Habib Soluk.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.