Laivan vienti maailmaan

viemme aluksia maailmaan
viemme aluksia maailmaan

Telakkamme tuottivat viime vuonna 990.5 miljoonan dollarin vientituloja. Laivanrakennusteollisuuden vienti tämän vuoden viiden ensimmäisen kuukauden aikana on 435.7 miljoonaa dollaria. Telakoidemme odotetaan ylittävän viime vuoden luvut tänä vuonna. Maailmassa viedään aluksia, joiden arvo on noin 140 miljardia dollaria.

Turkki kävelyä luottavainen askelilla kohti tulla keskus laivanrakennuksen maailmassa ei ole Eurooppaa. Turkki Istanbulin Tuzlan alueella ja on rakentanut kaksi suurta laivaa, mukaan lukien Yalova Altinova. Viennillisin alue on Altınova, 70%.

Yalova Altınovan telakalla ollaan ottamassa käyttöön uusia tekniikoita, kuten hybridi- ja sähkökäyttöisiä järjestelmiä sekä itsenäisiä ohjausjärjestelmiä. Varustettu hinaajilla, kalastajia, tutkimusta, matkustajia, tuulivoimaloiden rakentamista / kunnossapitoa, lauttoja, tukialuksia ja lauttoja käytetään melkein kaikkialla maailmassa.

Teollisuudenalamme vievät vientiä moniin maihin, erityisesti Norjaan, Islantiin, Englantiin, Ranskaan, Tanskaan, Kanadaan ja Venäjälle. Olemme yksi ensimmäisistä 5-maista erityiskäyttöön tarkoitetun laivanrakennuksen ja viennin suhteen. Maat, jotka ovat megajahtien tuotannon ensisijaisia ​​keskuksia; Italia, Alankomaat ja Yhdysvallat. 4 takana näissä maissa tilausten Turkissa. Tulee seuraavaksi.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.