Täydelliset valmistelut Euroopan liikkuvuusviikolle Ankarassa

valmistautuminen eurooppalaiseen liikkuvuusviikkoon ankarassa
valmistautuminen eurooppalaiseen liikkuvuusviikkoon ankarassa

Ankaran pääkaupunkiseudun kunta on valmistellut vuosittain syyskuusta syyskuuhun järjestettävää ”Eurooppalaista liikkuvuusviikkoa”, joka rohkaisee kaupunkeja ja kuntia toteuttamaan ja tukemaan kestäviä kuljetustoimenpiteitä.

Eurooppalaisen liikkuvuusviikon akaakin vuoksi, jota vietetään yhteistyössä Ankaran pääkaupunkiseudun kunnan ja Euroopan unionin valtuuskunnan kanssa, pääkaupunki isännöi myös erilaisia ​​tapahtumia.

Eurooppalainen liikkuvuusviikko Ankarassa päättyy kuuluisan taiteilijan Haluk Leventin konserttiin Memorial Parkissa 22-syyskuun sunnuntaina.

Kaikkia kansalaisia ​​kutsutaan

EGO: n pääjohtaja Nihat Alkaş kertoi tukevansa ensimmäisen kerran tänä vuonna Euroopan liikkuvuusviikon toimintaa yhdessä pääkaupunkiseudun kaikkien instituutioiden kanssa ja kutsui kaikki kansalaiset osallistumaan tähän erityiseen päivään.

Alkas antoi tietoa pääkaupungissa viikon ajan järjestettävistä tapahtumista ja tapahtumista:

”Euroopan parlamentti on järjestänyt eurooppalaista liikkumista koskevaa viikkoa 2002: n jälkeen. Kampanja, jolla pyritään vaikuttamaan ja parantamaan liikkuvuutta ja kaupunkien elintilaa erityisesti parantamaan kansanterveyttä ja elämänlaatua. Tässä yhteydessä pyritään parantamaan kuntien kuljetusten suunnittelua ja julkisen liikenteen järjestelmiä sekä lisäämään polkupyörä- ja jalankulkureittejä. Tällä tavalla kansalaisia ​​kannustetaan matkustamaan vaihtoehtoisilla kuljetusvälineillä henkilökohtaisten keinojen sijasta. ”

EL WALK YHTEINEN ”

Alkaş korosti, että eurooppalaista liikkuvuusviikkoa vietetään 48 tuhatta 2-pistettä 216-maassa tänä vuonna, Alkaş huomautti, että tapahtuman, jonka aiheena on el Let's Walk Together olduğ, tarkoituksena on kannustaa ihmisiä taloudelliseen, terveelliseen, pyöräilyyn ja julkiseen liikenteeseen.

Eurooppalaisen liikkuvuusviikon puitteissa Alkaş selitti moottoroidun liikenteen rajoittamiseksi ja polkupyörien ja jalankulkijoiden kestävien kuljetustoimintojen käytöksi tehtäviä toimia.

Çeşitli Kouluissamme järjestetään erilaisia ​​aktiviteetteja viikon ajan. Aktiivista elämistä liikalihavuuden torjunnassa pidetään tiedotustilaisuuksina. Pidämme haastattelut julkisen liikenteen tärkeydestä. Tarjoamme turvallisen pyöräilykoulutuksen yliopistoissamme. Emme ole unohtaneet lapsiamme, suunnittelemme skootteritoimintaa ja koulutusta asiasta. Tässä yhteydessä vietämme vanhuksemme Eymir-järvelle EGO-linja-autoilla, kävelemme terveellisestä elämästä ja olemme heille esimerkkejä nuorille. "

TUNALI HILMI JA 7. CADDE 22 SULJETTUA AJONEUVOLIIKENNEKSI SYYSKUUTA

Seuraten EGO: n pääosaston viikon teeman mukaisia ​​toimia, 22 pidetään syyskuun sunnuntaina Tunalı Hilmi -kadulla ja 7. Alkaş sanoi, että Avenue on suljettu liikenteelle. Eurooppalainen liikkuvuusviikon viimeinen päivä X 22 on puutarhassa syyskuun 10.00-19.00 tuntien välillä. Katu (Aşkaabat-katu) ja Tunalı Hilmi -katu suljetaan ajoneuvoliikenteelle ja niitä vietetään ”kaupunginpäivänä ilman autoja”. Sunnuntaina nämä kadut avataan vain pyöräilijöille ja jalankulkijoille. ”

Hanki pyöräsi

EGO: n pääjohtaja Alkaşilla on sunnuntaina täynnä konsertteja, katutaiteilijoita, polkupyörien korjausliikkeitä, katuteattereita, aikuisten, naisten ja lasten pyöräilyharjoittelua, hitain pyöräkilpailu, joogatoiminta, modernin tanssin ja katutearten tapahtumat. ja valmisteli seuraavat lausunnot:

”Suuri Ankara-kiertue on tärkein osa tätä tapahtumaa. 22 syyskuu 2019 Sunnuntaina 18.00 isännöi Grand Ankara Tour -tapahtumaa, johon osallistuvat Ankaran pormestari Mansur Yavaş, Euroopan unionin valtuuskunnan presidentti, suurlähettiläs Christian Berger ja EU: n suurlähettiläät, kansalaisjärjestöt, yliopistorektorit ja kansalaiset. Kortteli yhdessä edessä olevien pyöräilijöiden kanssa lähtee Tunalı Hilmi -kadulta, Kennedy-kadulta, Atatürk-bulevardilta, GMK-bulevardilta, Dögol-kadulta, marsalkka Fevzi Çakmak -kadulta, Akdeniz-kadulta, Kazakstan-kadulta ja 54: lta. Kadun ylittäminen Aşkabaat-kadun kautta päättyy Anıtparkiin. Odotamme kaikkien pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden käyvän Ankaran suurimmalla kiertueella. Suuren Ankara-kiertueen jälkeen rakas taiteilijamme Haluk Levent antaa konsertin Başkentin asukkaille 19.30: ssä sunnuntaina. ”

PRESSIDENT YAVASI KULJETUSVINKKEJÄ

22 syyskuun suuri Ankaran kiertue, silloinen presidentti Yavaş'ın Capitalist, liikenneuudistuksesta tulee hyviä uutisia Alkasista, vihreiden polkupyörätien joukosta, jalankulkijoiden kannalta tärkeä Ankara, hän sanoi.

Alkaş totesi, että aktiviteettien ja konserttien aikana otetut valokuvat otetaan arviointiprosessin piiriin. Alkaş ilmoitti antavansa polkupyörät kolmelle kauneimmalle valokuvaajalle ja sanoi: ız Kansalaisemme seuraavat Ankaran pääkaupunkiseudun kunnan ja EGO: n pääosaston virallisia tilejä ja toimittavat yksityiskohtaisia ​​tietoja tästä tapahtumasta. voi hankkia ed.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.