IMM vaatii julkista liikennettä koulujen liikennettä vastaan

vaativat kollektiivista liikennettä koululiikennettä vastaan
vaativat kollektiivista liikennettä koululiikennettä vastaan

Istanbulin pääkaupunkikunnan (IMM) 2019-2020 presidentti Ekrem İmamoğlu selittää koulutusvuodeksi toteutetut toimenpiteet. Joukkoliikenne tarjoaa ilmaisen palvelun ja palveluajoneuvot kuljettavat ensimmäisen päivän haluavia vanhempia, hän sanoi. Imamoğlu kehotti kansalaisia ​​käyttämään julkista liikennettä ja sanoi: İstanbul Näytämme Istanbulin asukkaille, että olemme erittäin miellyttävä koulutuskaupunki yhteistyön avulla.

IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu piti tiedotustilaisuuden Maltan paviljongissa Beşiktaşissa ja kertoi toimenpiteistä syyskuussa alkavalle 9-2019-koulutusvuodelle.

Ekrem İmamoğlu toivoi, että uusi lukuvuosi olisi hyödyllinen opiskelijoille, tiedolle ja kaikille opettajille. ”Istanbulissa on enemmän opiskelijoita kuin monien maailman kaupunkien väestössä. Lähes 3 miljoonaa opiskelijaa aloittaa koulun. Kun mukaan otetaan yliopisto-opiskelijamme, jotka alkavat pian koulutuksensa, Istanbul isännöi yhteensä yli 3 miljoonaa 800 tuhatta opiskelijaa. Kaupunki, jolla on niin intensiivinen opiskelija, lasketaan maailmaan. Tässä vaiheessa ollakseen hyvin varovainen, ymmärtääksesi toisiamme kansallisesti, noudattaa sääntöjä, kuten maanantaina, maanantaina, sietämättömän päivän sijasta, ja koululaisten alkamisen ilosta voi tulla päivä, jota elämme.

763 Tuhat uutta matkustajakapasiteettia, jotka on rakennettu lisäaikoina

Korostaen, että IMM ja Governorate, Security and Gendarmerie ryhtyivät yhdessä toimiin yhteistyössä koko Istanbulin liikenteen kanssa, İmamoğlu sanoi:

Sefer Lentojen lukumäärä kasvaa kaikissa kuljetusvälineissämme IETT-busseista metrobusseille, rautatiejärjestelmästä meriteille. Olemme tehneet julkisen liikenteen välillä 9: 06-00: 14 ilmaiseksi kansalaisillemme Istanbulissa syyskuussa. Kannustamme julkisen liikenteen käyttöä. Opiskelijoiden ja heidän vanhempiensa kouluille tarjoama ilmainen joukkoliikennepalvelu vähentää yksittäisten ajoneuvojen määrää liikenteessä. Siksi ne vähentävät liikennekuormaa ja helpottavat ihmisten elämää. IETT läpäisee talven aikataulun koulujen avaamisen vuoksi. Bussi- ja metrobussi-palvelua nostetaan erittäin korkealle tasolle. Lisäämällä Istanbulin metrojen lentomäärää lisäämme nykyiseen järjestelmään 00 tuhatta 4 tuhatta lisämatkustajakapasiteettia.

LIIKENNE AKOMIN HALLINTA

Imamoglu painotti, että kaikki asiaankuuluvat laitokset ja IMM-yksiköt valvovat ensimmäistä 3-päivää AKOMissa sujuvan liikennemahdollisuuden tarjoamiseksi. Imamoglu painotti, että neitsyt kuljettavat myös vanhempia, jotka haluavat seurata lapsiaan, kun he vievät opiskelijoita kouluun 9-syyskuun maanantaina. Uskon, että tämä antaa arvokkaan panoksen liikennekuorman vähentämiseen. Kansalaisemme menevät kouluun lastensa kanssa käyttämättä heidän yksittäisiä ajoneuvojaan ja tulevat takaisin palveluun. "

KOULUN YMPÄRISTÖN PARKISTAMINEN ILMAINEN

Imamoglu totesi, että tiellä olevien ajoneuvojen pysäköintialue aiheutti ongelmia ensimmäisen päivän intensiteetin kanssa, ja sen vuoksi 118 SPARK -parkkipaikka koulun ympäristössä ilmoitti, että 9 tarjoaa ilmaisen palvelun ajoneuvoille maanantaina. İmamoğlu totesi, että IMM: llä he tekevät vakavia jalankulkijoiden ylityskouluja koulujen ympärille ja tekevät valmiita jalankulkijoiden ylityksiä.

Alkoholi- ja huumausainetestaus turvallisuuspalvelun kuljettajille

Imamoglu huomautti, että IMM: n maakunnan terveysosaston kanssa tehdyn yhteisen tutkimuksen tuloksena he ovat alistaneet julkisen liikenteen ajoneuvoja hakevia kuljettajia tiuhaan tarkastukseen, ja sanoivat: Haluan ilmoittaa Istanbulin asukkaille, että olemme varovaisia ​​luomalla lapsillemme turvallisia kuljetusmahdollisuuksia. Huoltokoneemme ja huoneet ovat myös erittäin herkkiä tässä suhteessa. ”

IM PITÄÄ HENKILÖSTÖN OPISKELIJOILLE korkeimmalla tasolla ”

İmamoğlu totesi, että liikenteen tärkein kysymys on se, että ongelmia ei voida ratkaista kokonaan toteutetuilla ja jatketuilla toimenpiteillä: Minun on sanottava, että on tärkeää, että maanmiehemme ovat erittäin herkkiä prosessille. Haluamme vanhempiemme kiinnittävän suurta huomiota kuljettajiin, kun lapsemme käyttävät tietä ensimmäisen päivän kiireessä. Toivoisin kansalaistemme, joiden ei tarvitse käyttää omaa ajoneuvoaan, välttääkseen kiireisen pysäköinnin. Jos ylläpitäisimme tällaista herkkyyttä korkeimmalla tasolla, olisimme kokenut päivän, jolloin tervehdimme todella iloisia, innostuneita lapsia ja kaunista koulutusjaksoa. Noudata sääntöjä. Toivon voivani tehdä yhteistyötä 9: n kanssa syyskuussa ja koko lukuvuoden ajan. Toivotan koko koulutusyhteisömme, opiskelijoiden ja vanhempien olevan hyödyllisiä uudelle ajanjaksolle. Haluan, että meillä on hyvä koulutus. Koska koulutus tarkoittaa lapsiamme ja nuoria. Yhdessä meidän on parannettava heidän olosuhteitaan ja tehtävä hyvää työtä tässä asiassa. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 02

Tarjouspyyntö: Hanlı-Çetinkayan sähköistyslaitosten asennus

Lokakuu 2 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 02

Tarjouspyyntö: Maanvyöryn parantaminen Durak Bucak -asemien välillä

Lokakuu 2 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 08

Hankintailmoitus: Sentry Boxin rakentaminen

Lokakuu 8 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 09

Hankintailmoitus: Kumipinnoitus tasoristeyksissä

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.