Uusien pyöräily- ja kävelyreittien laskeminen Sakaryassa

uusien polkupyörien ja kävelyreittien laskeminen Sakaryassa
uusien polkupyörien ja kävelyreittien laskeminen Sakaryassa

Pääkaupunkiseudun kunta valmistelee uuden tutkimuksen toteuttamista, joka lisää polkupyörien käyttöä kaupungissa. Kesäristeyksen ja Auringonkukkapolkupyörän laakson väliin rakennetut uudet vaellus- ja pyöräilyreitit ovat urheilun ystävien saatavilla asfalttirakennuksen valmistuttua.

1 on uusi kävely- ja pyöräilyreitti, joka pääsee Sapanca-järven rannoille Auringonkukka Polkupyörälaaksosta edistämään polkupyörien käyttöä kaupungissa ja lisäämään pyöräkulttuuria. lähestyi loppua. Valaistusjärjestelmien lisäksi hän aloitti asfalttityöt Kesäristeyksen ja Auringonkukkapolkupyörän laakson välillä pyörä- ja kävelyreittien jälkeen. Asfalttityöt valmistuvat, radat piirretään ja otetaan käyttöön lyhyessä ajassa.

Polkupyörä- ja kävelyreitit

Ympäristönsuojelu- ja valvontaosasto antoi seuraavat lausunnot: ”Polkupyöräystävällinen kaupunki: Jatkamme toimintaamme Sakaryan tavoitteiden mukaisesti ja tuomme kaupunkiin uusia pyöräteitä. 1 on uusi pyörä- ja retkeilyreitti, joka ulottuu Auringonkukka Polkupyörälaaksosta Sapanca-järven rannoille. Lähestyimme loppua kesänvaihdon ja auringonkukkapolkupyörän laakson välillä. Asfalttijoukkueemme alkoivat työskennellä alueella. Kun asfaltti on valmistettu lyhyessä ajassa, piirrämme tienviivat ja valmistamme ne käyttövalmiiksi. Saako se olla hyväksi kaupungillemme. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.