Manisassa uuden koulutusjakson aikana toteutetut kuljetustoimenpiteet

uusia koulutustoimenpiteitä toteutettiin
uusia koulutustoimenpiteitä toteutettiin

Manisan pääkaupunkiseudun kunta, 9 2019-2020, joka alkaa maanantaina, on ryhtynyt toimenpiteisiin kuljetusalalla koulutusjaksolle. Liikenneosaston aiheesta antamassa lausunnossa onnistumisen toiveita välitettiin kaikille opiskelijoille.

Manisan metropolialueen kunnan liikenneosastolla, uuteen lukuvuoteen liittyvät toimenpiteet lueteltiin seuraavasti: Tässä yhteydessä 2019 syyskuu 2020 Manisan keskustassa ja kaupunginosissa linja-autojen määrää on lisätty maanantaista lähtien ja aikatauluja on mukautettu koulujen sisään- ja poistumisaikojen mukaan. Lisäksi Manisa-keskukseen osoitetaan uusia linjoja 9 ja 2019, ja julkisilla kulkuneuvoilla varustetaan mukavat ja ympäristöystävälliset sähköbussit, joilla on suuri matkustajakapasiteetti, kuljettamalla suoraan monien muiden Güzelyurtin alueen 303-koulujen eteen. . Julkisten kulkuneuvojen lisäksi varmistetaan, että J-luokan huoltoautot, joita opiskelijat käyttävät kuljetukseen kouluihin huoltoautoilla, varmistavat, että opiskelijamme pääsevät kouluihin turvallisesti. Manisan pääkaupunkiseudun kunnana toivomme kaikille opiskelijoillemme menestystä uudella koulutuskaudella. ”

uusia koulutustoimenpiteitä toteutettiin
uusia koulutustoimenpiteitä toteutettiin

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.