TransportationParkin julkisten markkinoiden vaihto

KuljetusParkinin julkinen tori
KuljetusParkinin julkinen tori

Kocaeli Metropolitan Municipality -yrityksen tytäryhtiö TransportationPark A.Ş. tarjoaa kuljetuksia torstaina ja lauantaina perustetuille julkisille markkinoille linja 11 ja raitiovaunupalvelut. Linjalla 11 kansalaiset voivat matkustaa reiteillä Doğukışla-Governorship - İzmit City 1-2-3 ja Erenler päivinä, jolloin julkiset markkinat perustettiin, ja muina päivinä. 49 arkisin ja lauantaisin 29, joka harjoittaa sunnuntaina 11-lentoja, on kansalaisten suosima ja suosima.

42 vie matkustajan pysähtymiseen

Kun julkiset markkinat perustettiin, autotallivalvoja valvoo TransportationParkkia välittömästi, kun taas tiheys kasvaa ja tarjoaa lisäkuljetuksia markkinoille tuleville ja meneville kansalaisille puhtaalla, mukavalla ja oikea-aikaisella tavalla. Kaiken kaikkiaan 42 pysähtyy hakemalla ja ottamalla matkustajat pois linja-autopysäkiltä, ​​mikä helpottaa kansalaisten pääsyä julkisille markkinoille muina päivinä.

PERUSTAJAN TYÖVAIHTO

18-raitiovaunu, 14-asema ja 20-raitiovaunu, joka palvelee Akçarayn kansalaisia ​​kilometrien päässä, tarjoaa kansalaisille ylimääräisiä tunteja saapuakseen julkisille markkinoille mukavasti, hygieenisesti ja oikea-aikaisesti torstaina ja lauantaina. Raitiovaunu, joka kuljettaa 274ia torstaina sen arkipäivän aikana, jolle markkinat perustetaan, suorittaa 252-lentoja lauantaina viikonloppuna. 6-kertaa minuutissa alennetaan 5-minuutteihin lisäsuojailla asemien voimakkuuden vuoksi.

TÄYDENTYT LISÄTURVALLISUUSTOIMENPITEET

Kocaelin pääkaupunkiseudun tytäryhtiö TransportationPark harkitsee julkisten markkinoiden alueelle kuljetuksia tarjoavien kansalaisten turvallisuutta helpottaen samalla kansalaisten kuljetusta. Se lisää työntekijöiden määrää vahvistamalla East Barracksin asemalla läsnä olevaa turvahenkilöstöä päivän aikana ja varmistaa siten sisäänkäyntien ja poistumisten hallinnan. Epäiltyjä valvoo turva- ja valvontakeskus. Jos hallintalaite on selkeä, henkilö viedään asemalle tai raitiovaunulle.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.