TÜLOMSAŞ Pysyvä työntekijöiden ostotiedote julkaistu

tulomsas vakituisen työntekijän rekrytointiilmoitus julkaistu
tulomsas vakituisen työntekijän rekrytointiilmoitus julkaistu

İŞKUR: n kautta julkaistun ilmoituksen mukaan TÜLOMSAŞ tekee ostoksia eri alueilla henkilöstön puutteen vuoksi. Tässä ovat ehdot ja yksityiskohdat.

30 syyskuu 2019 päivämäärästä lukien julkaistujen ilmoitusten mukaan julkiset laitokset rekrytoivat henkilöstöä. Tässä yhteydessä virallisessa lehdessä ja tehdä ilmoituksia Turkin kautta, mukaan Turkki Business Association veturi ja Engine Industry Corporation pääosasto rekrytoida vakituisia työntekijöitä.

YKSITYISKOHDAT ILMOITUS

Turkki tekisi veturi ja Engine Industry Corporation pääosasto työntekijöiden käsittelevät ostoksia TULOMSAS sisällä 3-miehen ryhmää, hän sanoi. Tähän suuntaan ilmoitettiin koneiden, rakennuskoneiden, koneiden voitelu- ja voiteluteknologioiden hankinta, tietokoneavusteisten koneiden ja lämpövoimalaitosten koneiden alalla toimivien 2-henkilöiden sekä sähkö- ja sähkötekniikan alan 1-työntekijöiden hankinta.

MITÄ SOVELLUKSEN EHDOT?

Turkki veturin ja Engine Industry Corporation pääosasto vapaasti vankeja vai terrorisminvastaisen haavoittunut ehdokas päässä 3 henkilökunta on raportoitava, joka dokumentoi aseman ehdokas tulla Turkkiin vatabdaş, mutta ei saada julkisia oikeuksia ilman terveysongelmia, jotka saattavat estää häntä tekemästä velvollisuutensa minkäänlaista sosiaalista ei ole ikääntynyt tai jäänyt eläkkeelle turvallisuuslaitoksesta, etsitään 18-tutkinnon täytettyä ikää.

SOVELLUKSET

Hakuprosessi on alkanut ilmoituksen julkaisupäivästä, syyskuun 30, ja hakijoiden on jätettävä hakemuksensa viimeistään 2019 lokakuun 04. Hakemukset tehdään Turkin kautta Business Association TEO vaaditaan kirjaa ehdokkaita. (İşinols kohteeseen)

tulomsas vakituisen työntekijän rekrytointiilmoitus julkaistu
tulomsas vakituisen työntekijän rekrytointiilmoitus julkaistu

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13
tsaari 13

Hankintailmoitus: Rautatie II: n ja Rautatie III: n lauttojen valmistelu toimintaan

Marraskuu 13 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar