TÜDEMSAŞ asetus ylijäämävarojen arvioinnista ja myynnistä

tudemsasin ylijäämävarojen arviointi ja myynnin hallinta on julkaistu
tudemsasin ylijäämävarojen arviointi ja myynnin hallinta on julkaistu

Turkki rautateiden Industry Inc. ylijäämä arviointi ja omaisuuden myynti asetuksen.

Rautateiden Industry Corporation of Turkey:

TURKKILAISSALAATTIA rautateiden teollisuus osakeyhtiö on vielä ARVIOINTI ja määräykset HYÖDYKKEIDEN MYYNTI

LUKU 1

Tarkoitus, soveltamisala, perusta ja määritelmät

Tarkoitus ja soveltamisala

1 ARTIKLA - (1) Tämän asetuksen tarkoituksena on: Turkki rautateiden romu Industry Joint Stock Company, ylijäämä raideajoneuvojen, moottoriajoneuvot, rakennustekniikka, työstökoneet, raaka-aineiden saanti ja laitteet, puolivalmisteet ja säännellä menettelyt ja periaatteet, jotka koskevat myyntiä tunnistetaan varaosien.

tuki

2 ARTIKLA - (1) Tämä asetus on laadittu julkisia taloudellisia yrityksiä koskevan asetuksen nro 8, päivätty 6 / 1984 / 233, määräysten perusteella.

Määritelmät

3 ARTIKLA - (1) Tässä asetuksessa;

a) Määrä: rautateiden Industry Corporation Turkin -menettelyistä poimien pääosastosta tiettyjen palvelujen ja / tai soveltamalla teknisiä ja hallinnon alalla,

b) Pääjohtaja: Turkki rautateiden Industry Corporation pääjohtaja,

c) romut: vanhentunut, korjattavissa ja / tai kustannustehokas, epäekonomiset, vähentyneet tai käyttämättömät tekniset vauriot sen muodonmuutoksen vuoksi, mutta ilmaisevat arvoa romuna, koneina, koneina, laitteina, varaosat ja kaikenlaiset raaka-aineet, puolivalmisteet ja valmiit materiaalit,

ç) Ylimääräiset omaisuuserät: Yrityksen omistamat kaikenlaiset rautatieajoneuvot, rakennuskoneet, työpenkit, laitteet, kiinnikkeet ja varaosat sekä primaarimateriaalit, puolivalmiit tuotteet, puolivalmiit tuotteet eivät liiku 5-vuotta tai pidempään, eikä niitä voida käyttää tai kuluttaa, koska niitä on enemmän kuin tarvitaan. ja valmistetut materiaalit,

d) Tarjoaja: Tarjouksen tehneet oikeat ja oikeushenkilöt,

e) Myyntivaltuudet: Hallituksen määrittelemät myyntiluvan rajoissa olevat viranomaiset,

f) Yritys: Turkki rautateiden Industry Inc.,

g) Ajoneuvo: Kaikki moottoroidut ja moottorittomat kuljetusvälineet,

i) takuuselvitykseen: kirjaimella annettujen takuiden pankkien organisoitu osana takuuvelkakirjoja takausvakuutuspalvelut rakentama vakuutusyhtiöiden Turkki

h) Johtoryhmä: Turkki rautateiden Industry Inc. General Manager ja varatoimitusjohtaja,

i) Hallitus: Turkki rautateiden Industry Inc. Hallitus,

Se viittaa.

Perusperiaatteet

4 ARTIKLA - (1) Hallinnon asiaankuuluvat yksiköt vastaavat avoimuuden, yhdenvertaisen kohtelun, luotettavuuden, tarvittaessa luottamuksellisuuden, oikean ja oikea-aikaisen myynnin sekä resurssien tehokkaan käytön varmistamisesta.

OSA OSA

Määritys - ja arvostusprosessi

Havaitsemismenettelyt

5 ARTIKLA - (1) Sen määrittämiseksi, ovatko ajoneuvot romua vai ylijäämää, ne tehdään ajoneuvolain 5 pykälän säännösten mukaisesti perustetun komission, joka on päivätty 1 / 1961 / 237 ja numeroitu 13, avulla.

(2) Sen määrittäminen, ovatko muut hyödykkeet kuin ajoneuvot romua vai ylijäämää (paitsi materiaalit, jotka eivät liiku), suorittaa sen yksikön, jonka omaisuus sijaitsee, ylimmän johdon hyväksynnällä perustama komissio.

(3) 5 vastaa materiaalien määrittämisestä, jotka eivät liiku vuosia tai kauemmin, yhteistyössä materiaaliosaston ja tuotannon suunnittelun ja valvonnan osaston kanssa.

Arvon arvostustapahtumat

6 ARTIKLA - (1) Arvonmäärityslautakunnan tulee koostua vähintään kolmesta johdosta päättämästä jäsenestä, edellyttäen että kaksi henkilöstöä on liiketoiminnan asiantuntijoita.

(2) Ylimpi johto nimittää yhden jäsenistä komission puheenjohtajaksi. Komissio kutsuu koolle kaikki jäsenet ja tekee päätökset enemmistöllä. Jäsenet ovat vastuussa äänistään ja päätöksistään, eivätkä he voi pidättäytyä äänestämästä tai pidättäytymästä äänestämästä. Jos äänestyksessä on vastamäärä, vastakkaisen pelin haltijan on allekirjoitettava komission päätöksen perusteet.

(3) Komissio saa päätökseen työnsä viimeistään 30 päivän kuluessa.

(4) Komission jäsenet ovat päätöksenteossaan riippumattomia, he eivät voi puuttua heidän tehtäviinsä, eikä heitä voida neuvoa tehtävissään.

(5) Komissio voi viitata asianomaisen osaston tai henkilöstön tietoihin tarvittavissa asioissa.

(6) Ylimmän johdon perustama arvonmäärityslautakunta suorittaa kaikenlaisia ​​hintatutkimuksia ja arvioitu arvo määritetään ilman arvonlisäveroa.

KOLMAS OSA

myynti

Ajoneuvojen myynti

7 ARTIKLA - (1) Ylijäämäajoneuvojen tai romuajoneuvojen myyntitapahtumat on tehtävä ajoneuvolain 13 pykälän ja ministerineuvoston päätöksen 20 / 3 / 1971 ja numeroidulla 7 / 2156 määräysten mukaisesti.

Romun myynti

8 ARTIKLA - (1) Jos todetaan, että muut hyödykkeet kuin ajoneuvot ovat romua, romutetut varat toimitetaan materiaaliosastolle. Materiaaliministeriö harjoittaa tällaisten materiaalien myyntiä Kone- ja kemianteollisuusviranomaiselle romuaineiden myyntimenettelyn ja ministerineuvoston asetuksen N: o 20 / 3 / 1971 ja numeroidun 7 / 2156 mukaisesti.

Ylijäämävarojen myynti

9 ARTIKLA - (1) Varat, joiden on määritetty ylittävän muun omaisuuden kuin ajoneuvojen, toimitetaan materiaaliosastolle myyntitapahtumien aloittamiseksi. TCDD: n pääosasto pyytää ylijäämävaroja ja sen tytäryritykset materiaaliministeriö. 3 / 7 / 2003 päivätty ja nro 4916 Erilaiset lait ja valtiovarainministeriö lakia koskevan lain nro 37 pykälän muuttamisesta annetun lain organisoinnista ja velvollisuuksista myynnin yhteydessä voidaan tehdä pyynnöstä. Materiaaliosasto lähettää luettelon ylijäämävaroista, joita ei ole myyty, kolmansille osapuolille myytäväksi ja myytäväksi kauppa- ja markkinointiosastolle.

Myyntikomission perustaminen

10 ARTIKLA - (1) Hallituksen valitsema moottoriajoneuvojen myyntikomissio, muu myyntiedustaja; Yksikkö koostuu vähintään kahdesta henkilöstöstä, joista toinen kaupan ja markkinoinnin laitokselta, yksi talous- ja raha-asioiden laitokselta ja toinen materiaaliosastolta. Alkuperäisen jäsenen varajäseneksi valittu jäsen ei voi olla eri yksiköstä, ellei sitä ole vaadittu.

(2) Yksi jäsenistä nimittää myyntipäällikkö komission päälliköksi.

(3) Jäljennös tarjousasiakirjasta on lähetettävä tarjouskomission jäsenille kolmen päivän kuluessa ilmoituksesta sen varmistamiseksi, että he suorittavat tarvittavat tutkimukset. Kauppa- ja markkinointiosaston komission jäsenet voivat tarkistaa tarjousprosessitiedoston.

(4) Jos pääjäsenet eivät voi osallistua kokoukseen luvan, raportin, toimeksiannon tai vastaavien syiden takia tai poistua toimistosta, varajäsenet palvelevat heidän tilalleen. Tässä tapauksessa pääjäsenen tekosyy ilmoitetaan kirjallisesti komission puheenjohtajalle, mikä merkitään kokouksen pöytäkirjaan.

Myyntikomission tehtävät ja valtuudet

11 ARTIKLA - (1) Komission tehtävät ja valtuudet ovat seuraavat:

a) tehdä myyntitapahtumia valitun myyntitavan mukaisesti.

b) Tarjousten ottaminen ja arvioiminen tarkistamalla valitun myyntitavan mukaisesti saadut tarjousjoukot.

c) peruuttaa tarjous, jos annettuja hintoja ei pidetä riittävinä tarjousten tutkinnan seurauksena tai hylkäämällä kaikki jätetyt tarjoukset.

ç) Päättää myynnistä, jos annettuja hintoja pidetään riittävinä.

d) soveltaa asianomaisen henkilöstön tietoja, kun myyntitapahtuman laatu sitä edellyttää.

e) Myyntilautakunta kokoontuu kaikkien jäsenten kanssa ja tekee päätökset enemmistöpäätöksellä. Jäsenet ovat vastuussa äänistään ja päätöksistään. He eivät voi pidättäytyä äänestämästä eikä pidättäytyä äänestämästä. Jos äänestyksessä on vastamäärä, vastakkaisen pelin haltijan on allekirjoitettava komission päätöksen perusteet.

f) Myyntilautakunnan jäsenet ovat päätöksenteossaan riippumattomia, he eivät voi puuttua tehtäviinsä eivätkä voi tehdä ehdotuksia tehtävissään.

g) Myyntikomission tekemä päätös toimitetaan myyntipäällikön hyväksyttäväksi. Myyntipalkkiopäätökset viimeistellään, kun ne on hyväksytty myyntiluvan rajojen mukaisesti.

Myyntimenettelyt

12 ARTIKLA - (1) Seuraavia menettelyjä sovelletaan tämän asetuksen soveltamisalaan kuuluviin myynteihin:

a) Suljettu tarjouskilpailu.

b) Huutokauppamenettely.

c) Suoramyynti.

(2) Myyjän on päätettävä, mitä tai mitä näistä menettelyistä sovelletaan myynnin luonteen mukaan.

(3) Myyntilautakunta voi viimeistellä tarjouksen, joka alkaa jollain edellä mainituista menettelyistä, edellyttäen että se mainitaan tarjouksessa jatkaville tarjoajille annetussa ilmoituksessa ja eritelmässä.

Suljettu tarjouskilpailu

13 ARTIKLA - (1) Suljettu tarjousmenettely on menettely, jossa kaikki tarjoajat voivat jättää tarjouksen suljetuissa kirjekuorissa.

(2) Edellyttäen, että tarjoushinta ylittää arvioidun hinnan, myyntipalkkio voidaan toteuttaa myyntikomission päätöksellä ja myyntipäällikön hyväksynnällä.

Huutokauppamenettely

14 ARTIKLA - (1) Myyntikomission määrittämät tarjoajat, jotka ovat antaneet vaaditun vakuuden ja täyttäneet tarjousasiakirjassa ilmoitetut vaadittavat ehdot, voivat osallistua huutokauppaan järjestettyihin huutokauppoihin.

(2) Komissio päättää vähimmäismäärän, jota voidaan korottaa huutokaupan jokaisessa vaiheessa jätettävissä tarjouksissa alkuperäistä pyydettyä alkuarvoa varten.

(3) Tarjoajien on jatkettava huutokauppaa, jos tarjous tehdään huutokaupan perustana käytetyssä alkuperäisessä arvossa tai sitä suuremmassa arvossa. Tarjoajien on tehtävä uusia tarjouksia korottamalla edellistä tarjousta. Jos uutta tarjousta ei saapuu tällä tavalla pidettäviin huutokauppoihin, komission puheenjohtaja ilmoittaa, että tarjous saatetaan päätökseen viimeisellä tarjouksella ja jos tarjous ei tule ilmoituksen jälkeen, huutokauppa päätetään.

(4) Huutokaupat kirjataan minuutteina. Pöytäkirjan allekirjoittavat komission jäsenet ja tarjoajat.

Suoramyynti

15 ARTIKLA - (1) Rakennuskoneet, koneet ja laitteet, kiinnikkeet, työkalut, välineet ja materiaalit, joita ei käytetä tai jotka ovat ylijäämäisiä lain nro 4916 37 pykälän mukaisen käytöstä poistamisen vuoksi, toimitetaan kunnille, maakuntien erityishallinnoille, maatalouden kehitysosuuskunnille, kasteluosuuskunnille, kasteluyhdistyksille ja muille julkisille yksiköille. Hallituksella on valtuudet myydä, vuokrata, myydä ja vuokrata yrityksiä ja niiden instituutioita yhteisellä sopimuksella ja suoramyyntiä käyttämättä muita myyntitapoja.

(2) Tässä menetelmässä; vakuuksien hankkiminen, eritelmien laatiminen, ilmoittaminen ja sopimuksen allekirjoittaminen ei ole pakollista.

LUKU NELJÄ

Tarjousten valmistelu- ja osallistumissäännöt

Tarjousprosessitiedoston valmistelu

16 ARTIKLA - (1) Kauppa- ja markkinointiministeriö laatii transaktiotiedoston jokaiselle tarjoukselle. Tämä asiakirja sisältää kaikki tarjouskilpailumenettelyyn liittyvät asiakirjat, kuten vastaanotetut menettelyt, tarjousasiakirja, ilmoituksen tekstit, tarjoajien jättämät hakemukset tai tarjoukset, määrityslautakunta, arviointilautakunta ja myyntikomission pöytäkirjat ja päätökset tarjousvaiheen mukaan.

Erittely ja sopimus

17 ARTIKLA - (1) Hallinnolliset työt, sopimukset ja tekniset eritelmät on tarvittaessa annettava ja sisällytettävä tarjouspyyntöasiakirjaan.

Eritelmiin ja sopimukseen sisällytettävät asiat

18 ARTIKLA - (1) Eritelmiin ja sopimuksiin sisällytetään myyntitapahtuman luonteen mukaan erityisten ja teknisten ehtojen lisäksi seuraavat seikat:

a) Osapuolet

b) Myynnin kohde.

c) Mittaa, ominaisuus ja määrä.

ç) Näkyvyystodistus.

d) Lisää rajaa.

e) Tarjoukseen osallistumisen ja tarjouksesta luopumisen ehdot.

f) Tarjoustapa.

g) siirto, toimituspaikka ja ehdot.

ğ) Osapuolten velvoitteet.

h) Sopimuskausi.

ı) Maksuehdot.

i) Väliaikaisen ja lopullisen vakuuden määrä ja vakuutena hyväksyttävä.

j) Takuu ja asiakirjojen palautus.

k) Yksittäiseen hintaan ja / tai sopimushintaan sisältyvät kulut.

l) Rikosoikeudelliset olosuhteet.

m) Sopimuksen purkaminen ja purkaminen.

n) Tarjoamista varten vaadittava taloudellinen ja tekninen pätevyys.

o) Tarjousten voimassaoloaika.

ö) riitojen ratkaisupaikka.

p) Lakilliset oleskelu- ja / tai ilmoitusosoitteet.

r) Onko notaari hyväksynyt sopimuksen.

s) Muut aiheet ja edellytykset, joita voidaan pitää tarpeellisina.

Ne, jotka eivät voi osallistua tarjoukseen

19 ARTIKLA - (1) Seuraavat eivät saa osallistua suoraan tai välillisesti millään tavoin itsensä tai muiden puolesta:

a) Ne, jotka ovat kiellettyjä osallistumasta väliaikaisesti ja pysyvästi julkisiin tarjouskilpailuihin julkisia hankintoja koskevan lain nro. Terrorismin vastaisen lain nro 4 soveltamisalaan tuomitut rikoksista tai järjestäytyneistä rikoksista.

b) Yhtiön myyntihenkilö ja tällaisista laudoista vastaavat henkilöt.

c) Ne, jotka vastaavat kaikenlaisten yhtiön aiheeseen liittyvien tarjousmenettelyjen valmistelusta, toteuttamisesta, viimeistelystä ja hyväksymisestä.

ç) Aviopuolisot ja verisukulaiset kolmanteen asteeseen saakka ja sukulaiset toiseen asteeseen saakka, b ja c alakohdassa tarkoitettujen henkilöiden adoptiot ja adoptoijat.

d) b, c ja ç alakohdassa mainittujen yhtiöiden ja yhtiöiden (lukuun ottamatta osakeyhtiöitä, joissa nämä henkilöt eivät ole hallituksen jäseniä tai joiden osakepääomasta on enemmän kuin 10%).

e) Ulkomaalaisten tarjoajat, jotka määritetään presidentin päätöksillä, jotka tehdään lain 4734 53 pykälän b alakohdan b alakohdan mukaisesti.

f) Organisaatiot, kuten säätiöt, yhdistykset, ammattiliitot, äänestyslaatikot yhtiön rakenteessa tai muut yhtiöt, jotka on perustettu mihinkään yritykseen liittyvään tarkoitukseen, ja yritykset, jotka nämä organisaatiot ovat kumppaneita, eivät voi osallistua näiden hallintojen tarjouskilpailuihin.

g) Luonnolliset ja oikeushenkilöt, jotka turvallisuusministeriön pääosasto on ilmoittanut terroristijärjestöille tai jotka ovat heidän kanssaan yhteydessä, sekä ulkomaiset ja oikeat henkilöt, jotka MIT on liittynyt tähän aiheeseen.

(2) Tarjoajat, jotka osallistuvat tarjoukseen ensimmäisessä kappaleessa mainituista kielloista huolimatta, jätetään tarjouskilpailun ulkopuolelle ja heidän väliaikaiset takuut kirjataan tuloina sakkoina. Lisäksi, jos tätä päätöstä ei voida määrittää tarjousten arvioinnin aikana, jos jostakin niistä tehdään myyntipäätös, takuu kirjataan tuloina sakkoksi ja myynti peruutetaan.

(3) Tapauksissa, joissa jätetään osittainen tarjous, tarjouskilpailuun osallistuvien tarjoajien jäljelle jäävä osa edellä mainituista kielloista huolimatta peruutetaan ja heidän takuut kirjataan tuloina sakkoina.

(4) Presidentti päättää ensimmäisen kohdan g alakohdan mukaisia ​​ilmoituksia koskevista periaatteista ja menettelyistä. Tarjoajat, joiden on todettu kuuluvan alalausekkeen soveltamisalaan, jätetään tarjouksen ulkopuolelle, mutta toisen kohdan säännöksiä ei sovelleta heidän takuisiinsa. Saman kohdan soveltamisalaan kuuluvien liiketoimien toteuttamiseen osallistuvilla virkamiehillä ei ole oikeudellista, hallinnollista, taloudellista ja rikosoikeudellista vastuuta. Henkilöä, joka käyttää tämän kohdan säännösten mukaisesti suoritettujen toimien yhteydessä saatuja tietoja lain vastaisesti, antaa, jakaa tai takavarikoi ne toiselle henkilölle, rangaistaan ​​Turkin rikoslain nro 26 / 9 päivättyjen ja 2004-määräysten mukaisesti.

Kielletyt teot tai käytökset

20 ARTIKLA - (1) Tarjoajat ovat kiellettyjä suorittamasta seuraavia toimia tai käyttäytymistä:

a) Pahoinpitelyyn tai petoksiin, lupauksiin, uhkauksiin, tunkeutumiseen, kiinnostuksen saamiseen, sopimukseen, tekoon, lahjontaan tai muihin myyntitapoihin pyrkimykseen.

b) epäröimään tarjoajia, estämään osallistuminen, tarjoamaan tai kannustamaan tarjoajia tekemään kauppaa, toimimaan tavalla, joka vaikuttaa kilpailuun tai myyntipäätökseen.

c) Järjestä, käytä tai yritä väärentää väärennettyjä asiakirjoja tai väärennöksiä.

ç) jättää useamman kuin yhden tarjouksen henkilökohtaisesti tai asiamiehen välityksellä, suoraan tai välillisesti tarjoajan itsensä tai muiden puolesta myynnin yhteydessä, paitsi vaihtoehtoisen tarjouksen tapauksessa.

d) Osallistua tarjouskilpailuun, vaikka ilmoitetaan, ettei se voi osallistua tarjoukseen 19 artiklan mukaisesti.

(2) Päätetään kieltää yhtiötä osallistumasta yhden vuoden ajan myyntitapahtumiin niille, joiden todetaan toimineen tai toimineen ensimmäisessä kappaleessa, ja väliaikainen takuu kirjataan tuloiksi. Jos tätä tilannetta ei voida selvittää tarjousten arvioinnin aikana, jos yhdestä näistä on tehty tarjous, ostajaa kohtaan tehdään päätös yhden vuoden ajan osallistumisesta yhtiön myyntitarjouksiin ja tarjoustakuu kirjataan tuloiksi ja tarjous peruutetaan.

(3) Vaikka se määritetään myynnin jälkeen, Turkin tasavallalla on lupa suorittaa rikosoikeudenkäynti Turkin rikoslain säännösten mukaisesti ensimmäisessä kohdassa määritellyistä teoista tai käytöksistä sekä tosiasiallisista tai oikeushenkilöistä, jotka toimivat tai muodostavat rikoksen lain nro: 5237 mukaisesti. Valitus tehdään syyttäjävirastolle.

OSA VI

Tarjousmenettelyt

Tarjouksen julkistaminen

21 ARTIKLA - (1) Tarjous julkaistaan ​​yhtiön verkkosivuilla vähintään 7 päivää ennen tarjouspäivää, ja se on ilmoitettava kelpoisuusehdot täyttäville yrityksille. Tarjous voidaan julkaista muilla menettelyillä, jos yritys katsoo sen tarpeelliseksi.

(2) On välttämätöntä, että tarjousehtoja ei muuteta ilmoituksen jälkeen. Kuitenkin silloin, kun muutos pakollisista syistä edellyttää myyjän suostumuksella, muutos ilmoitetaan samalla menettelyllä, jossa tarjouskilpailu ilmoitettiin, ja tarjouksen määräaikaa pidennetään tarvittaessa.

Pakolliset asiat

22 ARTIKLA - (1) mainokset;

a) hallinnon nimi, osoite, puhelin- ja faksinumero, Internet-osoite,

b) tarjouksen kohteena olevien tavaroiden koko, ominaisuudet ja määrä sekä sovellettava tarjousmenettely,

c) Paikka, jossa tarjous pidetään, ja missä ja siihen päivään saakka tarjoukset jätetään,

d) Jos eritelmä ja muut määritettävät asiakirjat ovat saatavissa maksua vastaan ​​tai ilman sitä,

d) vakuuden vastaanottamiseen liittyvät asiat,

e) Yritystä ei koske valtionhankintalaki nro 8, päivätty 9 / 1983 / 2886, ja se voi vapaasti pitää tarjouksen,

f) muut kaupan luonteen mukaan tarpeellisina pidettävät edellytykset,

Sitä ilmaisee selkeä ja ymmärrettävä ilmaus.

Ehdotusten valmistelu ja jättäminen

23 ARTIKLA - (1) Kaikki tarjoukseen osallistumiseen vaadittavat asiakirjat, mukaan lukien tarjouskirje ja tarjouslaina, on asetettava kirjekuoreen tai pakettiin. Tarjoajan nimi, sukunimi tai toiminimi, tarjouksen tekijän täydellinen osoite, työ, johon tarjous kuuluu, ja kirjekuori tai pakkaus allekirjoitetaan ja sinetöidään tarjoajan leimalla. Kirjekuoret, jotka eivät täytä näitä vaatimuksia, jätetään arvioinnin ulkopuolelle ennen niiden avaamista.

(2) Tarjouskirjeessä on todettava, että tarjousasiakirja on luettu ja hyväksytty kokonaan, noteerattu hinta on kirjoitettava numeron ja kirjeen mukaisesti, siihen ei saa tehdä poistoja, leikkauksia ja korjauksia, ja valtuutettujen henkilöiden on allekirjoitettava se kirjoittamalla nimi, sukunimi tai toiminimi. Jos ehdotetun hinnan tekstissä ja numeroissa on eroja, ehdotus jätetään arvioinnin ulkopuolelle.

(3) Tarjoukset jätetään yritykselle vastineeksi numeroiduille kuitteille tarjousasiakirjassa ilmoitettuun ajankohtaan saakka. Tämän ajan jälkeen jätettyjä tarjouksia ei hyväksytä, ja ne palautetaan avaamattomina. Tarjoukset voidaan lähettää myös postitse tai rahtina. Lähetettävien tarjousten on oltava perillä yrityksessä tarjousasiakirjassa ilmoitettuun määräaikaan mennessä. Tarjousten vastaanottamisaika, joita ei käsitellä viivästymisen vuoksi, määritetään tietueella ja palautetaan yleisölle arvioinnin jälkeen.

(4) jätettyjä tarjouksia ei voida perua tai muuttaa mistään syystä, paitsi jos tarjousasiakirjaan tehdään muutoksia.

(5) Huutokauppamenettelyn mukaisesti tehdyissä tarjouksissa, jos tarjoaja ei ole läsnä komissiossa, jätetty tarjous hyväksytään lopullisena ja lopullisena tarjouksena.

Tarjousten vastaanottaminen ja avaaminen

24 ARTIKLA - (1) Myyntikomission tarjouskilpailuasiakirjassa ilmoitettuun aikaan jättämien tarjousten lukumäärä määritetään minuutilla ja ilmoitetaan osallistujille, ja tarjous on aloitettava välittömästi. Myyntikomissio tutkii kirjekuoret vastaanottojärjestyksessä. Kirjekuoret avataan vastaanottajajärjestyksessä tarjoajien ja tarjoajien edessä.

(2) Tarkista, ovatko asiakirjat puutteellisia ja ostotarjouskirje ja tarjouslaina on tarkastettu asianmukaisesti. Tarjoajat, joiden asiakirjoja puuttuu tai joiden tarjouskirjettä ja tarjouslainaa ei ole määritetty asianmukaisesti, kirjataan minuutteina. Tarjoajat ja tarjoushinnat julkistetaan. Näitä kauppoja varten laaditut pöytäkirjat allekirjoittaa myyntikomissio.

Tarjousten arviointi

25 ARTIKLA - (1) Myyntilautakunta voi pyytää tarjoajilta selityksiä epäselvistä kysymyksistä, joita käytetään tarjousten arvioinnissa. Tätä ilmoitusta ei kuitenkaan millään tavoin vaadita tai tehdä, jotta tarjoushintaan tehtäisiin muutoksia tai tarjouksia, jotka eivät täytä tarjousasiakirjassa mainittuja ehtoja.

(2) Jos puuttuu muita kuin 24 artiklassa määriteltyjä asiakirjoja tai jos asiakirjoista puuttuu merkityksettömiä tietoja, tarjoajien on täytettävä nämä puuttuvat tiedot kirjallisesti yhtiön asettamassa määräajassa.

(3) Komissio korjaa tarjoushintojen aritmeettiset virheet yksikköhinnan perusteella. Tarjoaja on vahvistettava kirjallisesti. Jos tarjoaja ei hyväksy tarjousta, tarjouslaina jätetään arvioinnin ulkopuolelle ja ostotarjous kirjataan tuloiksi.

(4) Tarjoajien tarjoukset, jotka eivät täytä tietoja määräajassa, jätetään arvioinnin ulkopuolelle, ja ennakkotakuu kirjataan tuloiksi. Tarjoajat, joiden tarjoukset on arvioitu asianmukaisesti, arvioidaan yksityiskohtaisesti.

(5) suljetussa tarjousmenettelyssä; Jos useimmat tarjoajat tekevät sopivimman tarjouksen, tarjousta jatketaan niiden tarjoajien kanssa, jotka myyntikomissio on läsnä huutokauppamenettelyssä, ja tarjous on tehtävä. Tällöin niiden tarjoukset, jotka eivät ole läsnä, hyväksytään lopullisena tarjouksena. Jos tarjouksessa ei ole tarjoajaa, tarjoajia pyydetään toimittamaan lopulliset kirjalliset tarjouksensa. Tässä tapauksessa, ellei tasa-arvoa ole rikottu, tarjous tehdään arpomalla.

Kaikkien tarjousten hylkääminen ja tarjousten peruuttaminen

26 ARTIKLA - (1) Myyntikomission päätöksellä yritys voi vapaasti hylätä kaikki tarjoukset ja peruuttaa tarjouksen. Jos tarjous peruutetaan, kaikille tarjoajille on ilmoitettava siitä kirjallisesti. Yhtiö ei ole vastuussa kaikkien tarjousten hylkäämisestä. Yhtiö ilmoittaa tarjoajille tarjouksen peruuttamisen syyt.

Myynnin päättäminen ja hyväksyminen

27 ARTIKLA - (1) 24 kolmannen ja 25 artiklojen mukaisesti tehdyn arvioinnin tuloksena tarjous tehdään tarjoajalle, joka antaa korkeimman hinnan.

(2) Myyntilautakunta toimittaa perustellun päätöksensä myyjälle hyväksyttäväksi.

(3) Myyntilautakunta voi päättää myydä ottaen huomioon käyvät hinnat markkinoilla, jos myytävänä olevien omaisuuserien tarjouskilpailun kohteena on tarjous, joka on seuraavan tarjouksen arvioidun hinnan alapuolella, edellyttäen, että tarjous on jo järjestetty vähintään kerran.

(4) Myyntiedustaja hyväksyy tai peruuttaa tarjouspäätöksen.

Ilmoitus lopullisista tarjouspäätöksistä

28 ARTIKLA - (1) Tarjouspäätöksen hyväksymisen jälkeen kaikille tarjoajille on ilmoitettava viimeistään viiden työpäivän kuluessa henkilökohtaisesti tai kirjallisesti ilmoituksen osoitteeseen vastineeksi allekirjoitukseksi tai faksilla. Tarjoajasta, joka pysyy tarjouksessa päätöksen tiedoksiannon jälkeen, tulee ostaja ja hänen on allekirjoitettava sopimus kymmenen työpäivän kuluessa.

yksityisyys

29 ARTIKLA - (1) Luottamuksellisuus on välttämätöntä prosessissa tarjouspyyntöasiakirjojen valmistelusta myyntikomission päätöksen hyväksymiseen asti. Ne, jotka selittävät näihin asioihin liittyvät liiketoimet, saavat heidät kuulluksi noudattamatta luottamuksellisuusvaatimuksia ja viivyttävät tarpeettomasti liiketoimia, toteutetaan asiaa koskevan lainsäädännön mukaisesti.

LUKU SIX

takeita

Takuuna hyväksyttävät arvot

30 ARTIKLA - (1) Vakuudeksi hyväksyttävät arvot ovat seuraavat:

a) Liikkeessä oleva turkkilainen liira.

b) Takuukirjeet.

c) Valtiovarainministeriön liikkeeseen laskemat valtion kotimaiset velkakirjat ja näiden setelien sijasta liikkeeseen lasketut asiakirjat.

(2) Ensimmäisen kappaleen c alakohdassa tarkoitetut arvopaperit ja näiden setelien sijasta liikkeeseen lasketut asiakirjat hyväksytään vakuutena pääomaa vastaavaan myyntiarvoon lisäämällä korko nimellisarvoon.

(3) pidetään vakuuksia muokata takaussopimusten pankkien tai osallistuminen toimivien pankkien Turkin vastatakauksen huolestunut lainsäädännön saavat toimia Turkin tietyn pankin tai muun vastaavan toimivia luottolaitoksia Turkin ulkopuolella kirjaimella takuiden hallussa ulkomaisten pankkien.

(4) Takaukset voidaan korvata muilla arvoilla, joita pidetään vakuuksina.

(5) Hallinnon saamia takuita ei missään tapauksessa pidä takavarikoida, eikä niihin voida määrätä mitään varotoimenpiteitä.

Väliaikainen takuu

31 ARTIKLA - (1) Myyjän on määritettävä tarjouslaina vähintään 3% tarjoajan tarjouksesta.

(2) Tarjoajien tarjoukset, jotka jättävät alle yrityksen määräämän määrän, jätetään arvioinnin ulkopuolelle.

(3) Aika määritetään tarjouslainan kirjaimissa. Tämän ajanjakson ei saa olla vähemmän kuin 30 päivää tarjouksen voimassaoloajasta.

(4) Takuukirjeet on toimitettava myyntikomissiolle tarjouskuoressa.

(5) Muut vakuudet kuin takuukirjeet on talletettava yhtiön pankkitileille tai kassalle, ja niiden kuitit on esitettävä kirjekuoressa.

Ostolainan palautus

32 ARTIKLA - (1) Tarjouksen jäljellä olevan tarjoajan ja toisen taloudellisesti edullisimman tarjoajan antamat takuukirjeet on säilytettävä tarjouksen jälkeen. Muille tarjoajille annetut tarjouslainat palautetaan.

(2) Tarjouslaina, josta tarjoaja on saanut tarjouksen, ja toiseksi taloudellisesti edullisin tarjoaja palautetaan, jos tarjoaja, jolle tarjouskilpailu tehdään, on tallettanut myyntihinnan tai antanut lopullisen takuun ja allekirjoittanut sopimuksen.

(3) Yhtiö palauttaa tarjouskilpailun tarjoajalle tai valtuutetulle edustajalle.

Suoritusvakuus

33 ARTIKLA - (1) Myyntihenkilö määrittää suorituserän, joka on vähintään 6% tarjoushinnasta.

(2) Mikäli myyntihinta maksetaan etukäteen, suorituslainaa ei voida ottaa.

Suoritusjoukkolainan palautus

34 ARTIKLA - (1) Suoritusvakuus palautetaan sen jälkeen, kun on todettu, että myyntitapahtuma on toteutettu eritelmien ja sopimusehtojen mukaisesti ja ettei yhtiöllä ole velkaa.

LUKU SEVEN

sopimus

Tarjoajan velvollisuus ja vastuu sopimuksen tekemisessä

35 ARTIKLA - (1) Tarjouksen jättäneen tarjoajan on allekirjoitettava sopimus.

(2) Jos sopimusta ei allekirjoiteta, tarjouksen tekijän tarjouskilpailu, joka pysyy tarjouksessa ilman mitään vastalauseita eikä mitään muuta päätöstä kirjata tuloiksi. Tällöin yritys voi allekirjoittaa sopimuksen tarjoajan kanssa, joka tekee toiseksi sopivimman tarjouksen, edellyttäen että myyntiedustaja hyväksyy sen. Toiseksi sopivimman tarjoajan kanssa sopimuksen allekirjoittamiseksi on kuitenkin pakollista ilmoittaa siitä 28-artiklan mukaisesti.

(3) Jos toinen sopivin tarjoaja ei allekirjoita sopimusta, tämän tarjouksen tekijä rekisteröidään tuloksi toisessa kohdassa tarkoitetulla menettelyllä ja tarjous peruutetaan.

Sopimuksen tarjoaminen

36 ARTIKLA - (1) Yhtiö laatii sopimukset ja allekirjoittavat yhtiön viranomaiset ja ostaja. Ellei tarjousasiakirjassa toisin ilmoiteta, notaarin ei ole pakollista ilmoittautua rekisteröintiin ja hyväksyä sopimuksia.

(2) Jos vastaanottaja on yhteisyritys, kaikkien yhteisyrityksen kumppaneiden on allekirjoitettava sopimukset.

LUKU Eight

Erilaiset ja loppusäännökset

Kumottu asetus

37 ARTIKLA - (1) 28 / 9 / 1997 23124 päivätty ja julkaistaan ​​virallisessa lehdessä numeroitu Turkki rautateiden Industry Inc. Pääosasto (TÜDEMSAŞ) Osto-, myynti- ja tarjouskilpailuasetus kumottiin.

voima

38 ARTIKLA - (1) Tämä asetus tulee voimaan päivänä, jona se julkaistaan.

toimeenpano-

39 ARTIKLA - (1) Tämän asetuksen toteuttavat ne Turkin rautateiden Industry Inc. General Manager.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.