TOUAX: n tekninen ryhmä tutkittiin TÜDEMSAŞ: lla

touax-tekninen ryhmä teki tarkastuksia tudemsasta
touax-tekninen ryhmä teki tarkastuksia tudemsasta

Kun Touaxin toimitusjohtaja Jerome Le Gavrian vieraili TÜDEMSAŞssa 5-syyskuussa, Touax-yhtiön tekninen henkilöstö TUDEMSAŞ - suunniteltiin valmistamaan yhteistyössä yksityisen sektorin kanssa 90 jalat Sgmmrs-tyyppiset vaunut, TÜDEMSAŞ: n tuotantolaitokset ja tuotanto jatkuu He tulivat TÜDEMSA: lle tutkimaan vaunujaan.

Yhdessä rautatievaunujen asiantuntijan Richard Himmelin kanssa valtuuskunta vieraili TÜDEMSAŞ: ssä, vieraili tuotantolaitoksilla, mittarien ja jarrujen testausvyöhykkeillä, hiekkapuhallus- ja maalaustiloissa, laadunvalvontalaboratorioissa ja hitsauskoulutus- ja teknologiakeskuksessa, jossa päteviä hitsaajamme koulutettiin. Apulaispääjohtaja Mustafa Yurtseven ja laadunvalvontaosaston päällikkö Zühtü Çopur kertoivat yksityiskohtaisia ​​tietoja tavaravaunujen tuotantovaiheista ja laatustandardeista yrityksen virkamiehille, jotka ilmaisivat positiivisen mielipiteensä TÜDEMSAŞ: n työstä.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

tsaari 13

Ostotarjous: Rakennustyöt

Marraskuu 13 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Hankintailmoitus: Elintarvikepalvelu

Marraskuu 13 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
tsaari 13

Tarjousilmoitus: Osta akku

Marraskuu 13 @ 11: 00 - 12: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar