Liikkuvuusviikon tapahtumat alkavat İzmirissä

toimintaviikko alkaa izmirissä
toimintaviikko alkaa izmirissä

Izmir Metropolitan Municipality viettää Euroopan liikkuvuusviikkoa monien kaupunkien kanssa. Viikon aikana Tem Walk Walk With Tem, jotkut kadut ja kadut suljetaan liikenteelle, ja kävelyä ja pyöräilyä kannustavia aktiviteetteja järjestetään. 22 Syyskuussa julkinen liikenne on 1 penniäkään.

İzmirin metropolialueen kunta järjestää sarjan aktiviteetteja liikkuvuusviikon X puitteissa 16-22 syyskuun ja Kent City ilman autoja X: n välillä 22 syyskuussa. Tästä syystä 22 syyskuun 2019'dan julkisen liikenteen käyttö maksaa 1 penniäkään ja 21-22 syyskuun 2019 päivämäärät BISIM pyöränjakojärjestelmä on ilmainen. Kävely- ja pyöräretkiä järjestetään myös ympäristöystävällisemmän ja ympäristöystävällisemmän Izmirin luomiseksi.

Kävely luonnossa

Tämän vuoden liikkuvuusviikon teema on Walk Walk With Us .. Yürüyüş kävely luonnossa ”-ohjelma 17 järjestetään syyskuussa. 18.00 kokoontuu Balçova-terapiametsässä tietoisuuskävelylle painottaen terveyttä reitillä, jota kävelyklubit usein käyttävät. 18 ja 20 ovat saatavana myös syyskuussa. Karşıyaka Lukio, Mavişehirin alakoulu, Konur Alp Özcanin lukio ja Güzelyalı-lukio vierailla vammaisten tietoisuuden keskuksessa.

Sosiaalipyöräkilpailu

Yksi liikkuvuusviikon mielenkiintoisimmista aktiviteeteista on sosiaalipyöräkilpailu. Pyöräilijät, jotka lataavat BikePrints-sovelluksen Google Playn ja Applen kautta ennen syyskuuta 16, voivat ansaita kaupunkipisteitä pyöräilemällä pyöräpisteisiin, jotka on perustettu Izmirin kahteen eri kohtaan. Urheilemalla ja kilpailemalla muiden Euroopan kaupunkien kanssa, Izmirin ja kaikkein polkevan kaupungin kansalaisten laskema mittarilukema on ensimmäinen. Izmiristä tuli 2017-kaupungin Euroopan mestari samanlaisessa kilpailussa 52-kilpailussa.

Kävely käsivarsi

22 on syyskuun mittava kaupunkien vapaa päivä "ja" avointen kadujen päivä kut juhlitaan ensimmäistä kertaa Euroopassa samana päivänä. Ajoneuvojen hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi ryhtyä toimiin, joilla kansalaisia ​​rohkaistaan ​​hyötymään julkisesta liikenteestä ja suunniteltiin tapahtumasarjan luominen Tässä yhteydessä 21 syyskuussa Alsancak Bornova Street (1469 Street) ja 22 syyskuussa, osa Cumhuriyet Boulevardista, on suljettu liikenteelle koko päivän. 21 kävelee Kordonin sisäänkäynniltä Alsancakin rautatieasemalle vammaisten osallistumisella osana lauantaina järjestettävää el Let's Walk Together -tapahtumaa.

Haastattelu ja dokumenttiseulonta

21 Toinen syyskuun tapahtuma on pyöräkeskeinen. Polkupyöräilyn ystävät kokoontuvat İnciraltın kaupungin metsään pyöräretkelle, haastatteluun ja dokumenttiseulontaan. Huoltoasemalla järjestetään haastattelu ja miksi me pyöräilemme dokumenttiseulonnan. 18.00 Syyskuussa monet osastot avataan liikenteelle suljetun Cumhuriyet Boulevardin ja Ali Çetinkaya Boulevardin risteykseen. Urheilupelialue, polkupyörämessualue, lasten työpajojen alue, jalankulkijoiden ja polkupyörien lava, Smothie-pyörä, puutarhapelialue, työpaja-alue ja ovat vaihe kohti Gündoğdu-sisäänkäyntiä. Varsinkin tänä vuonna järjestetään toimintaa vammaisille.

16-22 syyskuuta vietetään liikkuvuusviikkona ja 22 syyskuuta on "kaupunki ilman autoja" joka vuosi eri puolilla maailmaa. Koko Euroopassa järjestetään liikkuvuusviikon puitteissa erilaisia ​​aktiviteetteja, joihin miljoonat ihmiset osallistuvat julkisen liikenteen päivän, pyöräpäivän, elävien kadujen / vihreiden teiden päivän, ympäristölle herkän liikennepäivän, ympäristö- ja terveyspäivän, viihde- / ostospäivän ja kaupungin ilman autoja. İzmirissä on pidetty useita toimia viimeisen neljän vuoden ajan eurooppalaisen liikkuvuusviikon puitteissa.

Ensimmäistä kertaa tänä vuonna Euroopassa 22 juhlitaan Stre Open Streets Day Eylül -tapahtumana samana päivänä kuin Kent City ilman Cars Eylül-syyskuuta. Kaupungin ilman autoja aikana odotetaan muistutettavan siitä, kuinka katuja käytetään ilman moottoriajoneuvoja, kannustamalla julkista liikennettä, jalankulkijoiden pääsyä ja polkupyörien käyttöä, kadujen omistamista, ilman pilaantumisen ja äänen pilaantumisen hallintaa ja mittausten vertailua. Avoimien kadujen päivänä hauskoja ja osallistavia tapahtumia järjestetään kaikille päiväksi tai viikoksi iästä, sukupuolesta ja fyysisestä suorituskyvystä riippumatta.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.