Çorlu'dan junakatastrofin väitetty skandaali! .. Syyttäjät keräsivät todisteita

skandaali tragediajunan katastrofista
skandaali tragediajunan katastrofista

Çorlu-junaonnettomuustapauksen toinen kuuleminen järjestetään Çorlu Public Education Centerissä syyskuussa. Ennakkopäätöksen mukaan kutakin kantelijaa edustaa enintään 10-lakimies. Lakimies Mürsel Ünder selitti, että he vastustavat päätöstä. Suhtaudumme tämän paljastamiseen. "

Sanomalehtien seinäSerkan Alanin mukaan; Ilk 25: n vastaisen oikeudenkäynnin ensimmäinen kuuleminen Tekirdağin Çorlu-alueella, jossa 300 menetti henkensä ja 3 loukkaantui, nähtiin Çorlu 1: n seitsemännessä rikostuomioistuimessa heinäkuussa. Istunnossa, jossa poliisi löi perheitä, tuomioistuinvaliokunta vetäytyi asiakirja-aineistosta sillä perusteella, että objektiivisuutta epäillään.

2: n raskaan rikostuomioistuimen tutkimuksen tuloksena ylin oikeus Çorlu päätteli, ettei ollut syytä peruuttaa asiakirja-aineistoa, ja palautti asian 1-raskaaseen rikostuomioistuimeen. Çorlu-tapauksen 10-tapauksen toinen istunto Syyskuun 2019 järjestetään 09.00: ssä tiistaina Çorlun 1-raskaan rikostuomioistuimen alueella.

"PÄÄTÖKSEN PÄÄTÖKSEN PÄÄTÖKSEKSI TEHTÄVÄ LAINSÄÄDÄNTÖJÄT TUOMIOISTUIMESTA"

Çorlu 2'nci -rikostuomioistuin hylkäsi peruuttamispäätöksen sen jälkeen kun asiaa arvioitiin uudelleen Çorlu 1'inci -rikostuomioistuimessa. Tuomiossa tuomioistuin valtuutti niiden asianajajien määrän, joiden nimet oli kirjoitettu uhrin / kantelijan asiakirjoihin ja asiakirja-aineistoon toimitettuihin valtuutusasiakirjoihin, ja asetti 3-asianajajien määrän kullekin kantelijalle.

Yksi asianajajista Mürsel Ünder 10 kertoi valittavansa tuomioistuimen väliaikaiseen päätökseen syyskuun istunnossa. Ünder totesi, että 3-asianajajien rajoituksia voidaan nostaa poikkeustapauksissa tutkimusvaiheen aikana, ja sanoi: Lar He yrittivät tehdä tämän samalla tavalla oikeudenkäynnissä. Mielestämme tämä on epäsäännöllinen liiketoimi ja vetoomme siihen. Uskomme, että tämä päätös tehtiin lakimiesten poistamiseksi oikeuslaitoksesta etenkin sosiaalisen opposition alalla. "

TOINEN HALLI OVAT YHTEISÖJEN TUOMIOISTUIMEN JULKISEN KOULUTUSKESKUKSEEN

Ensimmäinen kuuleminen Çorlu Çorlu-oikeustalon konferenssisalista järjestetystä juna-onnettomuudesta, joka järjestettiin suurelle joukolle pieniä ja riittämättömiä perheitä, sanoi. Lakimiehet ja perheet reagoivat konferenssisalin ovien lukitsemiseen, jota virkamiehet pitivät oikeussalina. Poliisit lyövät kivutonta perhettä, joka halusi seurata oikeudenkäyntiä ja jota ei johdettu saliin, oikeustalon käytävillä. Väliaikaisessa päätöksessään tuomioistuin päätti myös, että toinen kuulemistilaisuus pidetään Çorlu-julkisessa koulutuskeskuksessa.

TUNNISTETARKASTUKSET SEURAAVILLE

Asianajaja Mürsel Ünder totesi, että toinen kuulemistilaisuus pidetään salissa, johon mahtuu noin 800 ihmistä ja että henkilöllisyys tarkistetaan kaikille, jotka haluavat seurata tapausta. Sama asia tapahtuu uudestaan. Väliaikaisen päätöksen sanotaan tapahtuvan hallissa ilman henkilöllisyyden valvontaa. Tuomioistuin toimii niin kutsuttujen turvallisuushuolenaiheiden ja toimenpiteiden kanssa sen sijaan, että etsisi perheen oikeudenmukaisuutta. "

"RIKOSTEEN KOKOAMAN ASENNON KOKOAMISEKSI TARVITTAVAT Todisteet"

Vastaajien odotetaan antavan Çorlu-junakatastrofin toisessa kuulemistilaisuudessa ja sitten uhrien perheiden julistukset. Ünder kertoi, että todellista tutkimusta ei ole suoritettu onnettomuuden ensimmäisen kerran tapahtumisen jälkeen, ja toisessa kuulemistilaisuudessa hän sanoi seuraavan:

”Esitämme vaatimuksemme tässä kuulemistilaisuudessa. Çorlu-junan verilöylytapaus, päällikkö epäilee valtion rautateiden pääosastosta alimmalle tasolle etenemisen muodossa. Uskomme, että henkilöllä, joka on TCDD: n jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien liikenneministeri, on vakava huolimattomuus ja tahalliset puutteet. Toistaiseksi mitään näistä ei ole otettu huomioon, todellista tutkimusta ei ole tehty. He ovat mustia. Tähän mennessä kaikki vaiheet on toteutettu yhteistyössä TCDD: n kanssa. Poliisi, poliisitutkimukset, todisteiden kerääminen, TCDD itsekin, jopa vastaajien toimesta, toteutettiin. Otamme asenteen paljastaa se. Vaadimme todellisen vastuullisen havaitsemista ja syytteeseenpanoa. Taistelu ja pyrkimykset jatkuvat. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.