Sezginin moottori, kotimainen ja kansallinen sähköautomoottori vaatii tuotantoa

sezgin moottori kotimaisten ja kansallisten sähköautojen moottori haluaa tuottaa
sezgin moottori kotimaisten ja kansallisten sähköautojen moottori haluaa tuottaa

Moottori on teollisuuden veturi. Kukaan ajoneuvo ei voi liikkua ilman moottoria. Muzaffer Sezgin on yksi ihmisistä, joka ymmärtää moottorin tärkeyden ja haluaa palvella maataan.

Elazığissä sijaitseva SEZGİN MOTOR -tehdas valmistaa monia moottoreita miehittämättömistä ilma-aluksista autoihin, joilla on kansalliset tilat. jotka haluavat olla moottorin Turkin kotimaan autovalmistajista ja tällä hetkellä yhtiö aloitti testiä viemisessä helikopterinmoottoreita Yhdysvaltain 30 tuhat UAV moottori, vaikka ulkomainen autotehtaiden on vaatinut 5 tuhatta moottori.

Sezginin vesimoottoreiden tuotantoyhtiö aloitti toimintansa 1991: ssä Elazığin organisoidussa teollisuusvyöhykkeessä. Kaupallisella alalla Sezgin-upotettavat pumput, Sezgin-aurinkojärjestelmät, Sezgin-pumput, Sezgin-moottorityypit, kiertovesipumput, Sezgin booster- ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut pystysuorat akselipumput sekä ZCM-pumput. Tähän mennessä tehtaassa on valmistettu yli miljoona 10-moottoria.

Öljyjäähdytteinen, kiillotettava tyyppi 4 on maamme ensimmäinen upotettavien pumppujen sähkömoottorien valmistaja. 30 on saavuttanut erittäin tärkeän tason sähkömoottorien tuotannossa vuosien kokemuksellaan. Arçelik tuotti vuosien ajan sähkömoottoreita alatoimialana. Vie vedenalaisia ​​moottoreita Italiaan, Argentiinaan, Uruguayhin, Libanoniin ja Intiaan. Jatkuvasta itsensä kehittämisestä T & K-toiminnan avulla on tullut tärkeä tehdas, jota etsitään tänään.

Yhtiö on T & K: nsa ja työtiiminsä kanssa yksi parhaimmista moottoritehtaista maailmassa, kun taas 12 vie myös maata. Lentokoneen moottorin Savar Turkin asevoimien Yhdysvaltain UAV moottori, auto tehdas tuottaa auton moottorin yhtiö haluaa edelleen tehdä sähkömoottoreiden Turkin kotimaan autovalmistajista.

Vaikka tehtaalla on tällä hetkellä kapasiteetti tuottaa 500-moottoreita päivässä, se voi lisätä lukumäärän 1.400: iin, kun ne toimivat täydellä kapasiteetilla ja 40 pystyy tuottamaan tuhat moottoria kuukaudessa. Tähän mennessä 10 on tuottanut yli miljoona moottoria sekä uuden sukupolven harjattomia tasavirtamoottoreita kehitysmaissa. Tehdas valmistaa alihankkijoita erittäin suurelle yritykselle Saksassa.

SEZGİN MOTOR pystyy tuottamaan kaikenlaisia ​​moottoreita moottorityypeissä. 2-tyyppistä moottoria valmistetaan ajoneuvojen moottoreissa. Ensimmäinen tyyppi on vanhan sukupolven kuparinruiskutusinduktiomoottorit ja toinen uuden sukupolven reaktanssi-, synkroni- ja BLDC-sähkömoottorit. He kaikki voivat tuottaa tässä tehtaassa.

Lisäksi tilauksesta valmistettu rakettimoottori, miehittämätön ilma-alusmoottori, ilma-alusten kiertomoottorit, hissimoottori, tuottaa myös erityisen taajuudella ohjattavan kiertovesipumpun. Toisin sanoen, se on täysin ohjelmoitavissa uuden sukupolven moottoreissa. Voit myös käyttää pumppua etäyhteydessä taskussa olevan puhelimen kanssa milloin tahansa.

Turkin ensimmäinen sähkömoottori kehitysyksikkö keskus perustettiin täällä viime vuonna ja alkoi työskennellä 18 insinööri.

Lopuksi, Sezgin Motor AŞ., Qatar-yritys Bader Motor Teknolojileri AŞ. 20 allekirjoitti joulukuussa 2017 kumppanuusprotokollan. Elazığlı Sezgin Motorin ja Qatar Flora -ryhmän yhdessä perustaman Baderin moottoritekniikkatehtaan perusta perustettiin. Perustettu 30 miljoonan dollarin investointi tehtaan, Turkin johtava tulevina kaksi isoa jääkaapit tuotetaan moottorin. Suunnitellulla miljoonan yksikön tuotannolla vuodessa moottorin tuonti vähenee 70 prosenttia. Lähipäivinä suunnitellaan sähköajoneuvojen, nopeajunien, helikoptereiden, kotimaisten UAV-moottoreiden ja aurinkoakkujen tuotantoa.

Tohtori İlhami Pektaş

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.