Pormestari Seçer: "Todellinen työ Mersinin metroasemassa sen jälkeen"

presidentti secer mersin metro-jalo työ sen jälkeen
presidentti secer mersin metro-jalo työ sen jälkeen

Mersinin pääkaupunkiseudun neuvoston syyskuun kokous 1. Keskittymisessä puhunut pormestari Vahap Seçer sanoi: asıl Todellinen työ maanalaisessa kevytraidejärjestelmässä on sen jälkeen ”.

Pormestari Seçer, joka arvioi maanalaisen kevyen rautatiejärjestelmän sisällyttämistä siihen, jota Mersin ihmiset odottavat, lisättiin investointiohjelmaan herra Presidentin hyväksynnällä äskettäin. 2019-sijoitusohjelma. Tämä on ilmeisesti tehnyt työstämme mukavaa, ja kiitämme teitä paljon. Haluan kiittää ministeri Lütfi Elvania ja presidentti Recep Tayyip Erdoğania tämän työn seuraamisesta. Sitä me halusimme. Mersin on kiinnostava kysymys kul.

Kun maanalainen kevytraidejärjestelmä sisällytettiin investointiohjelmaan, pormestari Seçer selvensi väärinkäsityksiä, joita yritetään luoda yleisölle, ja sanoi: ”Kaikki on valmis, raha on valmis ja tarjous. Uusi hallinto tekee sen. Ei sellaista. Onko 350 miljoonaa euroa kaupungin tallessa huoneessani? Todellinen taito on sen jälkeen. Tämän rahan löytäminen, tarjoaminen, toteuttaminen ”. Presidentti Seçer jatkoi sanojaan seuraavasti:

Önceki Edessämme oleva johto sopi konsulttiyrityksen kanssa ja teki tarjouskilpailun projektiin. Projektin kokonaismäärä konsulttiyrityksen kanssa 8 miljardia 200 tuhatta plus ALV. Aikaisempi johto maksoi siitä 2 miljoonaa 200 tuhatta TL. Jäljelle jäävä 6 miljoonaa euroa maksetaan myös hallitukselle kunnalleni. Mitä tähän mennessä on tehty? Sanon, että katso mitä tehdä seuraavaksi. Me maksamme siitä. Sen jälkeen meidän on tehtävä tämä rakennusmallilla. Meidän on itse löydettävä rahoituslähde. Meidän on lainattava se itse. Meidän on budjetoitava se. Ymmärrät, että kukaan ei anna minulle niin suurta hanketta ilman valtionkassan takuuta. Kerron teille, mitä edellinen hallinto on tehnyt täällä ja mitä meidän pitäisi tehdä. Lyhyt tarina, tämä 350 on miljoonan euron projekti. Tämä 50 voi mennä yli miljoona euroa, tarkistamme sen, ehkä voimme mennä alas. Joten sen jälkeen. 'Sir, meillä on kaikki valmiina, nyt uuden johdon 4 on valmistauduttava siihen puolessa vuodessa. Joten kaikki on valmis, raha on valmis, hellä. Uusi hallinto tekee sen. Ei sellaista. Onko 350 miljoonaa euroa kaupungin tallessa huoneessani? Todellinen taito on sen jälkeen. Löydä tämä raha, tarjoa se, toteuttaa se. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.