Urakoitsijoiden palkkarahat jatkuvat TÜVASArest: lla

palkkahäiriöt alihankkijoiden välillä
palkkahäiriöt alihankkijoiden välillä

TÜVASAŞ: n pienipalkkaiset alihankkijat, jotka leikkaavat heille levottomuuden ylittävän palkan, jatkuvat. Johdon hakemus lisäkorvauksista hylättiin. Etsitään korjausta työntekijöiden välisistä jännitteistä

13 ERITTÄIN MAKSUT

TÜVASAŞ, alihankkijoiden työntekijöiden palkkakeilaus ennen uutta vuotta. Tehtaalla, joka on alihankkinut työntekijöitä lähellä 400: ää, jatkuu levottomuuksia työntekijöiden keskuudessa, koska 13: lla on erilainen palkka-aikataulu. 20: n lähellä oleva henkilöstö, joka sai 150-määrää enemmän kuin minimipalkka, haki tehtaan johtoon ja pyysi 40-prosenttimäärien vähentämistä ja antamista heille vastaanottamalla 10-prosenttimäärä.

NETTIPÄÄTÖS

Tämä kysyntä johti jakautumiseen työntekijöiden kesken. Matalan palkan saajat veivät asian AKP: n maakunnan puheenjohtajalle Yunus Teverille. Myös tehtaan johdon hakemus valtiovarainministeriöön lisäkorotuksesta hylättiin. Rautatieliiketoiminnan johtaja Cemal Yaman piti viime viikolla tapaamisen työntekijöiden kanssa. Kokoukseen osallistunut TÜVASAŞ: n varatoimitusjohtaja Yakup Karabağ ei tehnyt selkeää päätöstä ja levoton jatkoi oppimista. (Sakaryayenihab on)

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar