Naisten kuljettaja alkaa İzmirissä

Naisten kuljettajat Izmirissä alkoivat työskennellä
Naisten kuljettajat Izmirissä alkoivat työskennellä

İzmirissä on alkanut uusi aika joukkoliikenteessä. Sen jälkeen kun pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyer teki päätöksen naisten kuljettajien osallistumisesta linja-autoihin, ESHOT-pääosasto ryhtyi toimiin ja teki 17-ehdokkaan työn.

Naiskuljettajat, jotka paransivat ajotekniikkaansa sisäisissä koulutustoiminnoissa, onnistuivat saamaan ohjaajilta täydet arvosanat huomionsa ja taitonsa avulla.

ESHOT-pääosasto, joka on İzmirin kaupunkiliikenteen sydän, otti historiallisen askeleen. Bussikuljettaja, joka hyväksytään yhdeksi vaativimmista ammateista, ei ole enää miesten monopoli. Naisbussikuljettajien ostaminen ESHOTille aloitettiin İzmirin pääkaupunkiseudun pormestari Tunç Soyerin pyynnöstä. Naisbussikuljettaja 17 läpäisi tentit ja pääsi töihin. Tämän luvun odotetaan ylittävän 30: n lyhyessä ajassa.

He olivat silmiinpistäviä harjoitteluradalla

Linja-autonkuljettajana todistanut 17-naispuolinen kuljettaja sai haastavan koulutusohjelman läpi ennen virkaan asettamista kaupungissa. Kuten kaikki julkisen liikenteen henkilökunta, myös ESHOTin naispuoliset kuljettajat oppivat selviytymään vaarallisista tilanteista käyttämällä edistyneitä ajotekniikoita osana koulutusohjelmaa. Ajo märällä ja liukkaalla pinnalla, oikeat ohjaustekniikat äkillisten esteiden välttämiseksi ja ajoneuvon päivittäinen huolto ovat harjoitusaiheita. Kouluttajat, jotka ovat vuosien ajan kouluttaneet mieskuljettajia, ovat erittäin tyytyväisiä naispuolisten kuljettajien suorituksiin.

Pormestari Soyer: Hajotamme ennakkoluulot

ESHOTin vallankumouksellisen käytännön arkkitehti on Izmirin metropolialueen kunnanjohtaja Tunç Soyer. ”Pyrimme hajottamaan sukupuoleen perustuvat ennakkoluulot tämän kaupungin kaikilla elämänalueilla. Aloitamme tämän yhdellä liiketoimintalinjoista, joista on tullut miesten hallitseman rakenteen vahvuuksia. Soy Soyer sanoi: ”Kaikki kysyvät; Voivatko naiset menestyä tässä liiketoiminnassa vai eivät? Kyllä, kaikki eivät voi ajaa. On totta, että se on yritys, joka vaatii lahjakkuutta ja laitteistoa. Mutta sillä ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Tavoitteenamme ei ole esitellä muutamia ihmisiä, Izmir, "on naispuolisia kuljettajia". Sitten teet näyttelytyön. Uskon, että tulevaisuudessa tulee yhä enemmän naisbussikuljettajia

Naiskuljettajat, jotka sanovat elävänsä jännityksestä palvella Izmirin kansaa, uskovat heidän menestyvän. Naisten kuljettajat väittävät, että he luottavat itseensä ja toteuttavat unelmansa, korostaen, että miehet voivat tehdä kaiken, mitä tekevät.

Naisten kuljettajat Izmirissä

Fatma Nihal Buruk: Luotamme itseemme

”Se on ollut unelma lapsuudesta lähtien. Matkustajabussit kulkevat talomme läpi. Näytelin tapana ihastuttavan. Sanoin, että ajaisin jonakin näistä linja-autoista jonain päivänä. Kaupunginjohtaja Tunç Soyer antoi meille mahdollisuuden. Olemme nyt tiellä. Jokaisella sektorilla on tietysti vaikeuksia, mutta olemme varmoja, osaamme vastata haasteisiin. Elämme patriarkaalisessa yhteiskunnassa, mutta jos naisille annetaan mahdollisuus, usko meitä olemaan huipulla. Haluamme muuttaa tapaa, jolla matkustajat suhtautuvat kuljettajiin. Äitini, isäni, veli tukee kaikkia, vaimoni, kaukoliikenteen kuljettaja, lopettaa työpaikkani unelmani toteuttamiseksi. ”

Palautettu työ: Kaikki alkoi vaateella

Olen aikaisemmin ollut palvelukuljettaja. Minulla on 11-vuotias tytär. Vaimoni on linja-auton kuljettaja. Eräänä päivänä tyttäreni kertoi minulle: ”Isäni on linja-auton kuljettaja, koska hän on vahvempi, etkä voi. Joten naiset ovat voimattomia .. Seuraavana päivänä menin autokouluun osoittamaan hänelle, että naiset voivat tehdä mitä tahansa, joten otin E-luokan ajokortin. Nyt hän sanoo: "Miehet ja naiset ovat tasa-arvoisia, naiset voivat tehdä mitä tahansa". Uskon, että lapset voivat oppia kaiken elämällä näkemällä. Olen tehnyt jotain tällaista osoittaakseni sen, mutta rakastan myös ajamista, ihmisissä olemista. Jos voimme kasvattaa lasta äidinä, voimme tehdä kaiken, mitä miehet tekevät. Koulutamme myös miehiä. ”

Songül Güven: Tässä liiketoiminnassa ei ole naista

Umm, työskentelin ohjaajana autokoulussa. Olemme aina mukana autoissa. Tämä ammatti vetoaa minuun. Sanoimme, että voimme, ja aloitimme tämän liiketoiminnan. Oli ihmisiä, jotka sanoivat et voi. 'Kuka tekee sen', hän laittoi tämän liiketoiminnan päällikön. Me kerrotaan vielä enemmän. Tässä liiketoiminnassa ei ole miestä. Kaikilla on sama tarkoitus; palvelua. Jos haluamme tarjota jotain mukavaa Izmirin väestölle, meidän pitäisi toimia. Ei ole niin vaikeaa asiaa. Niin kauan kuin haluamme. ”

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.