Valtatiet 18. Allekirjoitettu määräaikainen työehtosopimus

moottoriteiden työehtosopimus allekirjoitettiin
moottoriteiden työehtosopimus allekirjoitettiin

Teiden pääosasto ja Turkin raskaan teollisuuden ja palvelusektorin julkisen työnantajan liitto ja Yol-İş-liitto 29 aloittivat huhtikuun maanantaina başlayan 18. Kauden työehtosopimus "neuvotteluihin 16 maanantai syyskuu Highways johtaja Abdulkadir URALOĞL of TÜHİS pääsihteeri Adnan Cicek, Turkki saatiin päätökseen, kun tie-Business Association presidentti Ramazan agar ja osallistuu muita virkamiehiä.

Lain nro 6356 alkaen työministeriön ja sosiaaliturva, Turkki aloitti pyynnöstä Road-Business Association 18. Highways Abdulkadir URALOĞLU: n toimitusjohtaja korosti, että kauden kollektiiviset neuvottelut saatiin päätökseen osapuolten hyvän tahdon, vilpittömän, rakentavan asenteen ja lähestymistapojen mukaisesti, kuten muissakin kollektiivisen neuvottelun neuvotteluissa. Hän totesi, että työväestön työolot olivat aina suojattuja ja edelläkävijöitä.

URALOĞLU jatkoi puhettaan sanomalla, että heidän tavoitteenaan on parantaa työntekijöiden sosiaalisia ja taloudellisia olosuhteita ottaen huomioon maan nykyiset taloudelliset olosuhteet ja mahdollisuudet ja allekirjoittaa 18. 16.149 toivoi, että sopimuksesta olisi hyötyä työntekijöille, osapuolille ja maalle uskoen, että työehtosopimus lisää kauden rauhaa ja tuottavuutta. URALOĞLU, joka päätti puheensa kiittämällä kaikkia moottoriteiden pääosastossa työskenteleviä työntekijöitä tekemästään työstä ja sen jälkeen, on ylpeä siitä, että voi olla valtatiejärjestön jäsen.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.