Metroautojen oston siirtäminen ministeriölle auttaa 1-miljardia Koniassa

metroajoneuvojen oston siirtäminen ministeriölle antaa miljardin miljardin osuuden
metroajoneuvojen oston siirtäminen ministeriölle antaa miljardin miljardin osuuden

Konyan pääkaupunkiseudun kaupunginjohtaja Ugur Ibrahim Altay, jota johtaa presidentti Recep Tayyip Erdoganin edustajakokouksen kokous, kertoi Konya-metroon tämän kuukauden tarjouskilpailun ensimmäisessä vaiheessa, 2021-islamin yhteisvastuunäytteissä Koniassa, ja antoi lausunnot juurikkaiden hinnoista.

”KIITOS PRESIDENTTIIN”

Kaupunginjohtaja Altay kertoi, että liikenneministeriön kanssa on tehty pöytäkirja metroajoneuvojen ostamisesta Konyan pääkaupunkiseudun kunnalta. Presidentti, liikenneministeri, varapuheenjohtaja, ministerit ja organisaatio tuivat kaikki ajoneuvojen ostot Konyan pääkaupunkikunnalta liikenneministeriön vastuulla. Ne sisällytettiin tarjoukseen. Haluan kiittää liikenneministeriä, ympäristö- ja kaupungistumisministeriä, terveysministeriä, apulaiskaupunginjohtajaa ja maakunnan presidenttiä etenkin tasavallan presidentistä. Tämä on käännekohta Konyan pääkaupunkiseudulle ”.

KARMA TEOLLISUUSALUE ON PERUSTETTU

Viitaten Konya-ohjelmaan, jonka teollisuus- ja teknologiaministeri Mustafa Varank piti viikonloppuna, pormestari Altay kertoi: ”ASELSAN tekee erittäin tärkeän sijoituksen Konyaan. 300 loi perustan tuhannen neliömetrin alueelle ja tuotanto jatkuu. Noin siirrämme pääkaupunkiseudun kuntamme omistaman 1,5 miljoonan neliömetrin kiinteistön Milli Emlakiin. Täällä otimme ministeriltämme puheenvuoron sekalaisen teollisuusalueen perustamiseksi. Siten Konyassa alkaa uusi läpimurto, etenkin ase- ja puolustusteollisuudessa, ja uusia investointeja tulee. Kaikki nämä työt valmistelevat Konyamme erittäin kauniiksi tulevaisuudeksi. Toivon, että siitä on hyötyä kaupunkimme puolesta ..

"OTAMME PALVELUPALKIN Enemmän kuin"

Hän sanoi AK-puolueen Konyan varapääministeri Ziya Altunyaldızin, joka piti puheen osallistuessaan edustajakokouksen kokoukseen, 31-maaliskuun paikallisiin vaaleihin siirtääksesi baarin korkeampaan kohtaan pääkaupunkien pormestarissa ja kunnanjohtajaissa. Vakuuttavat jatkavansa yhtenäisyyttä ja yhteisvastuullisuutta palvellakseen entistä pätevämpää, pätevämpää ja kilpailukykyisempää palvelua Konialle ja Konialle jokaisessa Konyan piirikunnassa Konyan sijaisina. he tukevat edelleen pormestaria, jotka yrittävät nostaa palkkia paljon korkeammalle.

İZ JATKAMME JATKOA TUOTTAVIEN ihmisten kanssa ”

Altunyaldız jatkoi puhettaan korostamalla tuotannon merkitystä: ”Tuottaminen on hieno asia, hieno asia. Tuottaa on olla siellä. Tuottaa on turvata tulevaisuus. Siksi meidän on tuotettava. Teemme jatkossakin mitä tahansa tuottamiseen tarvitaan. Pääkaupunkiseudun kunta, kaikki piirit ja varajäsenet, ovat saaneet sellaisen kauneuden. Kokenut pääkaupunkiseudun pormestari, suurin osa piirikunnanjohtajaistamme on kokenut pääkaupunkiseudulta tai alueilta. Me Konyan edustajina jatkamme teiden tukemista jatkuvasti. Minulla on osteri; meidän on jatkettava tuotannon etusijalla olevaa palveluymmärrystä, meidän on jatkossakin oltava ihmisten kanssa, jotka tuottavat. Jos tuotamme, osallistumme yhteiskunnan, ihmiskunnan ja maamme toimintaan. ”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Kohti 19

Tarjouspyyntö: Kevään puristinosto

Syyskuu 19 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 20

Hankintailmoitus: Diyarbakır-Kurtalan-linja-moottoritien rakentaminen

Syyskuu 20 @ 09: 30 - 10: 30
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
miten 20

Hankintailmoitus: Alsancak-Halkapınar Müselles -vuoristoalueiden teiden kunnostaminen

Syyskuu 20 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.