Mersin Metro Investment Program

mersin metro-sijoitusohjelma
mersin metro-sijoitusohjelma

Suuri kansankokous Turkin (parlamentin), suunnittelu- ja budjettivaliokunnan puheenjohtaja Lutfi Elvan sanoen Mersin metro antoi pääministeri Recep Tayyip Erdoganin hyväksynnän vastaanottamisen investointiohjelman, "Kiitän teitä arvon pitävänsä Mersin meidän presidentti. Mersin Metro on sisällytetty sijoitusohjelmaan. ”

Erittäin tärkeä askel on tullut liikenneongelman ratkaisemiseksi, joka on Mersinin kaupungin keskustan tärkein ongelma. Lütfi Elvan ilmoitti, että presidentti Recep Tayyip Erdoğan on hyväksynyt Mersinin metro-sijoitusohjelman sisällyttämisen. Elvan sanoi: ”Mersin on kaikki. Emme epäröi laittaa käsiämme kivin alle kaikissa asioissa, jotka hyödyttävät veljiämme Mersinistä. Niin kauan kuin Mersin voittaa. Kun kysyntä tuli meille, emme koskaan ajatelleet Mersinin metroaseman sisällyttämistä investointiohjelmaan, joka on tärkeä ratkaisu Mersinin väestön liikenteen koettelemukselle. Teimme tarvittavat aloitteet ja saimme lopulta presidentti Recep Tayyip Erdoğanin hyväksynnän. Hän rakastaa Mersiniä ja Mersinin ihmisiä. Turkin tasavallan presidentti on antanut meille erittäin tärkeän tuen Mersinin metroaseman sisällyttämiselle investointiohjelmaan. Haluan kiittää häntä Mersinista tulevien kansalaisten puolesta. Kiitos vilpittömyydestäsi. ”

Mersinin metrohankkeen tiedot

Hankkeessa, käyttäen uusinta teknologiaa maailmanlaajuisesti, 10-mittarin ulkoinen putki, jonka Single Tube -järjestelmä on jälleen maassamme allekirjoittamalla ensimmäisen turvallisemman, vankemman, miellyttävämmän ja nopeamman pääsyn metroasemaan, on suunniteltu valmistumaan nopeimmin ja tapaamalla Mersinin kansan kanssa.

Metropolitan kunta, maantie-, yhdistyvät rautatie- ja meri, joka mahdollistaa integraation liikenteen perustamisesta ensimmäinen metro järjestelmä Turkissa, kansalaisten siirtoasema sairastumatta epäsuotuisista sääolosuhteista kaupungin suunnittelee projektin, jotta ne voivat saavuttaa nopein mahdollisella tavalla.

Metropolitan kunta, täysin automatisoitu käyttöjärjestelmä, mukavat vaunut, erikoisvalaistus- ja ilmoitusjärjestelmä, uusimmat järjestelmätietopaneelit, liikkuvat visuaaliset mainosjärjestelmät, uusimmat järjestelmäliukuportaat ja hissit 7'e varustetaan metrolla. pyrkii vetoamaan koko yleisöön.

Metro 2019, jonka rakentaminen alkaa 1issa. Linja palvelee ensin yleisöä kaupungin pää-itä-länteen.

myrtlen metrolinja
myrtlen metrolinja

10 2, joka on tarkoitus toteuttaa vuoden aikana. Linja on tarkoitus rakentaa Pozcu-yliopiston ja yliopiston välillä kevyen raideliikenteen luokkaan, joka koostuu 10,5 km: n pituudesta ja 8-asemasta, ja katsella pinnalta. 2023in uskotaan olevan yleisön saatavilla 2issa. Linjan kustannukset edellyttävät 400 miljoonan TL-investointeja, joilla on nykyinen rahan arvo.

12, joka koostuu 12 km: n pituudesta ja 3-asemasta, jonka on tarkoitus yhdistää rautatieasema, kaupungin sairaala ja linja-autoasema maan alle. Linjan odotetaan olevan käytössä 2024issa.

4.Hat koostuu 5,5 km: stä ja 6-asemasta keskusaseman ja kansallisen puutarhan välillä. Rannikolla kulkeva raitiovaunuprojekti on tarkoitus julkistaa 2025: iin saakka.

8, joka koostuu 8 km: n pituudesta ja 5-asemasta, yhdistää linja-autoaseman ja Pozcu-aseman. Linja on osittain maanalainen. Hankkeen tavoitteena on tuoda Mersinille 2027.

11, joka koostuu 12 km: stä ja 6-asemista, jotka yhdistävät sataman ja Pozcuin pohjoisesta. Koko linja kulkee maan alla. Tämän linjan on määrä valmistua 2029iin ja ottaa käyttöön Mersinin ihmisille.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.