Visavaroitus Denizlin opiskelijakortilla

meriopiskelijoiden viisumivaroitus kortilla
meriopiskelijoiden viisumivaroitus kortilla

Denizlin pääkaupunkiseudun kunta, 2019-2020 lukuvuosi johtuen opiskelijoiden alkamisesta ”Denizlin opiskelijakortin varoitus varoitti viisumin saamisesta. Viisumikausi 30 päättyy syyskuun 2019.

Denizlin pääkaupunkiseudun kunta on antanut viisumivaroituksen Denizlin opiskelijakortteihin, jota se tarjoaa käytettäväksi kaupunkiliikenteen linja-autoliikenteessä. 2019-2020 lukuvuoden alkamisesta johtuvassa varoituksessa on tehtävä Denizli-opiskelijakorttiviisumi, ilmoitetaan, että kortteja ei voi käyttää. Sanotaan, että Denizlin opiskelijakorttien viimeinen viisumipäivä on 30 syyskuun 2019 saakka. Todettiin, että Denizlin opiskelijakortit ilman viisumia ovat kelvottomia lokakuun 02 päivämäärän jälkeen.

Viisumien käsittelyyn tarvittavat asiakirjat

Viisumimenettelyihin vaadittavat asiakirjat selitetään seuraavasti: öğrenci 2019-2020 lukuvuoden opiskelijatodistus (E-hallituksesta hankittu opiskelijatodistus ja opiskelijan henkilöllisyyskortti 2019-2020 -koulutusjaksolla korvaa opiskelutodistuksen) ”HUOMAUTUS: Syntymä Riittää, että opiskelijat tulevat henkilötodistuksillaan 2003-päivään saakka.

Uusi Denizli-opiskelijakortti

Uuden Denizli-opiskelijakortin myöntämiseen vaadittavat asiakirjat ovat seuraavat: öğrenci 2019-2020-lukuvuoden opiskelijatodistus (E-hallituksesta hankittu opiskelijatodistus ja 2019-2020-koulutusjakson kaistalehti-opiskelijan henkilötodistus korvaa opiskelutodistuksen.) Viimeinen 6 Kuukauden aikana otetut 1-valokuvat. ”HUOMAUTUS: Riittää, että opiskelijat, joiden syntymäaika on 2003, tuovat henkilökortit ja 1-valokuvat.

Denizlin opiskelijakortti

Opiskelijat, yliopisto-opiskelijat, jatko-opiskelijat, jatko- ja jatko-opiskelijat, ammatillisen koulutuksen johtajat (oppisopimuskoulutus), avoimen koulutuksen tiedekunnan opiskelijat (2 vuotta, 4 vuotta, 4 vuotta) vuosittaiset (7-vuoden opiskelijaoikeudet), ammatilliset lukion opiskelijat, armeijan lukion opiskelijat ja poliisin ammatillisen lukion opiskelijat voivat hyötyä.

Missä viisumimenettelyt tehdään?

Kansalaisten viisumimenettelyt kuuluvat Denizli Metropolitan Municipality Transportation Inc. -yritykselle. Entinen erityinen hallinnollisten rakennuskorttien täyttökeskus, Bayramyerin aukion korttien täyttökeskus, linja-autoaseman korttien täyttökeskus, Denizlin pääkaupunkiseudun kunnan korttien täyttökeskus sanoi, että he voivat tehdä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.