MDTO, Turkki-Ranska Transport työryhmäkokouksessa Host Doing

mdto kalkkuna France Liikenne isännöi tekee valmisteluryhmän kokous
mdto kalkkuna France Liikenne isännöi tekee valmisteluryhmän kokous

Liikenne- ja infrastruktuuri "tekemä toinen kokous Turkki-Ranska Transport työryhmä" on Mersinin jaoston Sebaot.

2 päivän ohjelma arvioidaan toimenpiteitä varten kaupan kehittymistä Turkin ja Ranskan, pidetään kahdenväliset neuvottelut Turkin ja Ranskan yritykset.

Järjestäjänä liikenneministeriö ja infrastruktuuri "Turkin-Ranska Transport työryhmä" aamulla tuntia avaamisen toisessa kokouksessa Mersinissä Chamber of Shipping (MDTO) pidettiin Konferenssikeskusta. TC-kokous. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö, kauppaministeriö, Ranskan suurlähetystö, TCDD: n pääosasto, TOBB, Mersinin sataman puheenjohtaja, AKIB, MTSO, MIP ja yksityisen sektorin edustajat.

2-päivän ohjelma (16-17 syyskuu) toimenpiteitä varten kaupan kehittymistä Turkin ja Ranskan arvioidaan, joka pidetään satamassa Mersinin Tarsolainen Yenice logistiikkakeskus teknistä käynnissä olevien rakentamiseen. Ohjelmassa käydään myös kahdenvälisiä neuvotteluja turkkilaisten ja ranskalaisten yritysten välillä.

Kokouksen avajaiset pidettiin aamulla Mersinin laivakamarin (MDTO) konferenssisalissa.

"Mersin on Istanbulin ainoa vaihtoehto"

Puheenjohtaja Hallitus tekee avauspuheen kokouksessa MDTO Lokmanoğlu Jihad, Turkki-Ranska Liikenne Työryhmä totesi, että he olivat tyytyväisiä isännöimään kokousta. Istanbul, Mersin ja Izmir, kuten Turkin 3 tärkeä jakelukeskus osoittaa, että Lokmanoğlu, Istanbulin sataman tuonnista, Izmir on sataman viennin esittää, mutta sekä vienti että tuonti ja Mersin Port yksi erilainen kuin muut ominaisuuksia, jotka kauttakulkuportti totesi, että sijainti. Lokmanoğlu totesi tyytyväisyytensä kokouksen järjestämiseen Mersinissä, että Mersinin satama on Itäisen Välimeren suurin satama ja että Istanbul on ainoa vaihtoehtoinen satama.

Ticari Haluamme, että itäisen Välimeren kaupallista potentiaalia parannetaan lyhyen matkan meriliikenteellä ”

Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö Vaarallisten tavaroiden ja yhdistettyjen kuljetusten sääntelypäällikkö Cem Murat Yildirim, Mersinillä on erityinen paikka meriliikenteessä, hän sanoi. Yildirim kertoi, että kokous järjestettiin itäisen Välimeren alueen kaupallisen potentiaalin kehittämiseksi lyhyen matkan meriliikenteellä ja että tämä asia sisällytettiin hankkeeseen myös kansalliseen kehityssuunnitelmaan. Yildirimillä, Mersinillä ja alueella on vakava potentiaali tuoreiden hedelmien ja vihannesten tuotannossa, ja tuotteet toimitetaan Ranskaan toimitettaessa, hän sanoi.

Iki Kahden maan siteet ovat erittäin vahvat meriasioissa ”

Kaupallinen avustaja, Ranskan suurlähetystö Maxime Jebali on myös hyvin vahva merenkulun ja useimmat Ranskan suhteet Turkkiin totesi, että Turkin yritykset käyttävät Marseillen satamassa.

Jebali kertoi, että ro-ro-yrityksillä on logistiikkaongelmia kaikkien Välimeren maiden kanssa, ja hän toivoi näiden ongelmien ratkaisevan kahden maan logistiikkaongelmat. Jebali totesi, että kokoukseen osallistuneen ranskalaisen valtuuskunnan jäseninä oli myös yksityisen sektorin edustajia. ”Nämä yritykset esittelivät itsesi sinulle. Tässä kokouksessa etsimme tapoja luoda uusia liikekumppanuuksia turkkilaisten ja ranskalaisten yritysten välille.

"Haluamme avata uuden ro-ro-linjan Mersinistä Ranskaan"

Myöhemmin puheessaan hän totesi, että käyttivät liikenne- ja infrastruktuuri ministeriön vaarallisten aineiden ja yhdistettyjen kuljetusten pääosasto yhdistettyjen kuljetusten osaston Bulent Süloğlu perustuu tammikuussa viime vuoden Turkin-Ranska Transport työryhmän ensimmäisessä kokouksessa, että toteutettu Ranskassa ja toimintasuunnitelma sopimuksista saavutettu, he saivat toisessa kokouksessa ja kokouksen Turkin jalan päätökseen toteuttaa teknisen Mersinin Turkissa kertoi meille, että järjestäytynyt matkan.

Süloğlu jakaa yksityiskohtaista tietoa Turkin liikenneinfrastruktuuria esityksen, sanoi, että huomattavaa parannusta rautatieinfrastruktuurin, varsinkin viime vuonna 15. Süloğlu huomautti, että rautatiekuljetuspalveluita tulisi käyttää enemmän, ja kasvattaa Mersin-pohjaisten kuljetusten määrää Keski-Aasiaan tilaamalla Baku-Tbilisi-Kars -rautatie.

rautatieyhteys portit, jotka he haluavat hyödyntää tätä ja että noin Süloğlu Turkissa, Iskenderunissa lukien Mersin alkaa ja jopa Euroopassa useammalla ro-ro-linjan päässä Antalyan ja nimenomaan todennut, että he haluavat päästä Ranskassa. Oğlu Haluamme avata uuden ro-ro-linjan Mersinistä Ranskaan tulevana aikana, S sanoi Süloğlu.

Tässä kokouksessa tarkastellaan itäisen Välimeren alueen kuljetusinfrastruktuuria, keskustellaan intermodaalikuljetusten parantamiseen tarvittavista ratkaisuista, tuodaan esiin Ranskan Sete- ja Toulon-satamien ongelmat, arvioidaan yritysten vaatimuksia ja odotuksia. Süloğlu luo myös hedelmä- ja vihanneskäytävän Mersinistä Ranskaan. ”Mersin on erittäin tärkeä tuoreiden vihannesten ja hedelmien tuotannon keskus. Sillä on tässä mielessä vakavaa tuotantoa. Tästä syystä haluamme jakaa tietoa kylmäketjun logistiikasta tässä kokouksessa ”.

Kokouksen jälkeen merikaupan pääosaston merenkulkuasiantuntija Tolga Avcı piti esityksen, jossa arvioi Turkin ja maailmantalouden yleistä tilannetta ja tietoja Turkin merikaupasta.

2 päivän Turkki-Ranska Liikenne Työryhmä II. Kokousohjelman puitteissa järjestetään tekninen matka Yenice Logistics Villageen ja Mersinin satamaan Tarsus Yenicessä sekä kahdenväliset kokoukset Turkin ja Ranskan yksityisen sektorin edustajien välillä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.