Ylitykset Manisassa, joka rikkoi!

manisada sekaisin haluavat pitkä ylikulkusilta
manisada sekaisin haluavat pitkä ylikulkusilta

Manisan pääkaupunkiseudun kunta rakensi Mimar Sinan -bulevardille ja Manisan ensimmäisen liukuportaiden erotettaessa ensimmäisistä marttyyriksi ja veteraaniksi jalankulkuylityksen valituksista. Manisa Metropolitan Municipality antoi lausunnon. Turvakameran kuvat jaetaan lausunnossa, hätäpysäytyspainikkeet potkut, liikuttamalla kädensijaa ja siirrettäessä portaita, korostettiin esimerkiksi vääristymiä aiheuttavia moottoripyörien stressitekijöitä.

Manisan metropolialueen kunnan antamassa lausunnossa annettiin seuraavat tekniset tiedot marttyyreista ja veteraaneista jalankulkijoiden ohikulkutieltä: siellä. Liukuportaat 4 Kw -moottorin teho, 2 / 15 voivat toimia ulkoolosuhteissa, pysähtyvät automaattisesti turvalaitteiden suuntaisissa ylityspisteissä ja yhden lähtöpisteessä hätäpysäytyspainikkeen manuaaliseksi pysäyttämiseksi vaarallisen tilanteen välttämiseksi. siinä on ominaisuuksia, joita voidaan käyttää vain kytkimellä. Lisäksi koneettomat hissit on suunniteltu 7 kg: n kapasiteetilla, 24-pysäytimillä, täysin automaattisella ja ruostumattomalla teräksellä. ”

Siellä on kicker ja liukas bändi!

Lausunnossa, jonka mukaan ylikylän epäonnistumiseen liittyvien kamerarekisterien seurannan tulokset jaettiin yleisölle, üzerine Kun ilmoituksena on Martyrs and Veterans Overpass -liukuportaiden jatkuva vika, tutkitaan yläpäälle asetettua hätäpysäytyspainiketta käytettäväksi kansalaisten vaaratilanteita vastaan. Todettiin, että se lopetettiin painamalla maata, istuen toistuvasti liukuportaiden käsihihnalla ja liu'uttamalla, napsauttamalla painikkeita. Näistä syistä, kun käsinauha on ylikuormitettu, kitka ja kantokyky ylittävät nauhan pilaantumisen ja repeytymisen. Tällaiset vyöstä johtuvat syyt liukuportaiden pysähtymisen turvallisuussyistä. Myös liukuportaita, moottoripyöriä ja niin edelleen. Ajoneuvojen kuljetuksen aikana askelmekaanisiin osiin kohdistuva isku aiheuttaa vaurioita. Manisan kansalaisia ​​pyydetään kiinnittämään huomiota käyttämiseen huolellisemmin ja huolellisemmin ottaen huomioon kunnan tarjoamassa ylikulkusopimuksessa mainitut asiat. "

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.