Historiallisella silkkitiellä sijaitsevan Erzurumin kuljetusedut

kuljetuksen edut pääsylle historialliselle silkkitielle
kuljetuksen edut pääsylle historialliselle silkkitielle

Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Mehmet Cahit Turhan vieraili Erzurumin pääkaupunkiseudun kunnanjohtaja Mehmet Sekmenissä. Ministeri Turhan, Erzurumin visio liikenteestä, kaupungin kehitysprosessista esitettiin kaikilta osin, hän sanoi. Turkki ja yhteistyö EU: n rahoittama, liikenne- ja infrastruktuuri ministeriölle tekemän "Esteettömyystoiminnot projekti matkustajaliikennepalvelujen Turkissa" Kuljetus Erzurumista työpajan ja infrastruktuuri ministeri Cahit Turhan laajuus Erzurum kontaktien kävivät myös Metropolitan kunta. Pormestari Turhan ja hänen mukanaan toiminut valtuuskunta isännöivät kaupunginjohtaja Mehmet Sekmeniä ja kertoivat vieraille Erzurumin pääkaupunkiseudun sijoituksista ja palveluista.

TAULUKKO: ”ERZURUM KEHITTÄÄ JATKUU”

Pormestari Mehmet Sekmen korosti, että Erzurum muodostaa alueen maantieteellisen sijainnin ja sijainnin perusteella. Tältä osin kuljetuspalvelut ovat etusijalla Erzurumissa ”. Kaupunginjohtaja Sekmen kertoi, että pääkaupunkiseudun kunta on tarjonnut kuljetusvaihtoehtoja ja -ratkaisuja, kunnes se saavuttaa kaikkein syrjäisimpiin asutuksiin, jotka liittyvät piiriin ja kaupungin keskustaan. . Pääkaupunkiseudun kuntana olemme suorittaneet tutkimuksia näiden tarpeiden tyydyttämiseksi melkein kaikilla aloilla, ja teemme niin edelleen. Erityisesti liikenteen alalla lisäämme kaupungin houkuttelevuutta päivä päivältä ja teemme siitä keskus, joka antaa tärkeän panoksen alueen kehitykseen. ”

ERZURUMIN KULJETUSEHDOT

Pormestari Mehmet Sekmen totesi, että Erzurumin yhteys alueen provinsseihin on yhtä tärkeää kuin tiet ja rautatiet sekä satamat satamiin. Logistiikkakeskus, joka toi kaupunkiin myös logistiikkakuljetusten suhteen, valmistelee pohjaa kaupungin kautta tapahtuvan vienti- ja tuontitoiminnan tehostamiselle. Yleisesti ottaen yritämme monipuolistaa tätä kehitystä paikallisesti Liikenne- ja infrastruktuuriministeri Cahit Turhan totesi, että Erzurum on aina ollut tärkeä kohta historiallisessa prosessissa. Näin on ollut aiemmin ja tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Hallituksemme politiikan mukaisesti yritämme kehittää kaikkia kaupunkeja ensin itsessään ja omalla potentiaalillaan ja sitten toteuttaa kokonaisvaltaista kehitystä vuorovaikutuksessa keskenään. Tässä mielessä olemme tietoisia Erzurumin tärkeydestä, olemme tietoisia. Ministeriön tällä alueella toteuttamien tärkeiden kuljetusinvestointien lisäksi seuraamme suurella tyytyväisyydellä paikallishallintojen pyrkimyksiä omien keinojensa mukaisesti. Voimme ilmaista helposti Erzurumin pääkaupunkiseudun palvelut ja ponnistelut tässä yhteydessä. Siksi haluan kiittää presidenttiä ja hänen ryhmäänsä vilpittömistä ponnisteluistaan ​​ja innostuneesta palvelustaan ​​”.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.