Se siirtää teollisen esineiden internetin tuotantoalueelle

kuljettamaan teollisuusjodia tuotantoalueelle
kuljettamaan teollisuusjodia tuotantoalueelle

Teollisella älykkyydellä tehdyt teolliset analyyttiset ratkaisut optimoivat kone-, tuotanto- ja laatutulokset tuotannolle 4.0


Hitachi Ltd: n tytäryhtiö Hitachi Vantara toi tänään markkinoille Lumada Manufacturing Insights -sarjan, teollisuusobjektien Internet (IIoT) -ratkaisun, joka muuttaa valmistusdatapohjaisia ​​vaistoja ja antaa tehdasteollisuudelle mahdollisuuden. Lumada Manufacturing Insights käyttää keinotekoista älykkyyttä (AI) ja koneoppimista (ML). Kone, joka vahvistaa 4.0: n tuotannossa tarvittavaa digitaalista innovaatioinfrastruktuuria, on suunniteltu optimoimaan tuotanto ja laadukkaat tulokset.

Sur Datalla ja analytiikalla on valta nykyaikaistaa ja muuttaa tuotantotoimintaa, Brad sanoi Hitachi Vantaran tuote- ja strategiajohtaja Brad Surak. Monille valmistajille kuitenkin nykyisellä infrastruktuurilla ja irrotetulla ohjelmistolla varustetut prosessit hidastavat innovaatiota ja vaikuttavat kilpailuetuun ”, hän sanoo. "Lumada Manufacturing Insights -sovelluksella asiakkaat voivat luoda perustan digitaalisille innovaatioprosesseille, jotka toimivat sopusoinnussa nykyisten järjestelmiensä ja ohjelmistojensa kanssa, jotta voidaan saavuttaa välittömät hyödyt käyttöajasta, tehokkuudesta ja laadusta ja käynnistää tulevat muutokset."

Tuotannon muutosten kiihdyttäminen

Lumada Manufacturing Insights soveltaa säännöllisesti ennustettavissa olevaan analytiikkaan perustuvaa tietotekniikkaa parannustoimiin. Lumada integroituu olemassa oleviin sovelluksiin ja tarjoaa toimivia oivalluksia ilman, että tarvitsee poistaa ja korvata kalliita tuotantolaitteita tai sovelluksia. Lumada Manufacturing Insights tukee erilaisia ​​käyttöönottovaihtoehtoja, ja se voi toimia paikan päällä tai pilvessä.

Obby Hitachi Vantaran kanssa asiakkaamme hyötyvät operatiivisesta teknologiaosaamisestamme ja luovista lähestymistavoista nopeuttaaksemme digitaalisia matkojaan, Hit sanoi Hitachi Vantaran toimitusjohtaja Bobby Soni. Todistettujen menetelmien ja edistyneiden työkalujen avulla pystymme suunnittelemaan asiakkaillemme sopivia ratkaisuja, jotka parantavat tehokkuutta, lisäävät toimitusnopeutta ja tuottavat lopulta parempia liiketuloksia. ”

* Lumada Manufacturing Insights tarjoaa koneita, tuotantoa ja laadun analysointia asiakkailleen:

* Luo oma lähestymistavasi älykäs tuotantokypsyysmalli ja vahvista digitaalisen innovoinnin infrastruktuuria prosessien jatkuvaan parantamiseen;

* Integroi datasiilot, hukkavarat ja tiedot videosta, LiDARista ja muista edistyneistä antureista saadaksesi kilpailuetua;

* Käytä 4M (kone, ihminen, materiaali ja menetelmät) -korrelaatioita syy-analyysiin halutussa mittakaavassa;

* Arvioi yleinen laitetehokkuus (OEE) ja kehityssuositukset, jotka perustuvat edistyneisiin AI- ja ML-tekniikoihin;

* Arvioi aikataulutehokkuutesi ja optimoi vaihtelevat työmäärät, tuotantosuhteet ja kertyneet työtilausjaksot;

* Tarkkaile ja ohjaa tuotteen laatua ennustetuilla ennusteilla;

* Paranna kysynnän ennusteiden tarkkuutta, tuotesuunnitelmia ja tuotannon noudattamista.

Varhaiset käyttäjät näkevät ensimmäiset edut

Ericsson Inc. -yrityksen strategisten kumppanuuksien ja aloitteiden varatoimitusjohtaja Angelica Moden, Ericsson ja Hitachi Vantara kiitosvat yhteistyötään Lumada Manufacturing Insights -yrityksen kanssa, joka on testattu vastaamaan odotettavissa olevaa uusien tuotelanseerauksien määrän kasvua. Moden sanoi myös: ”Kumppanuutemme kautta Hitachi Vantaran kanssa saamme voimaa käyttämällä samaa ratkaisua, jonka tarjoamme kumppaniasiakkaillemme, ja laajennamme teollisen internetin käyttöjärjestelmiä 5G-tekniikoihimme perustuen. Mod

Olarak Visionaarisena valmistajana keskityimme muutosmuutoksen nopeuttamiseen, tietosiltojen poistamiseen ja perustan luomiseen digitaaliselle innovaatiolle nopeuttamaan matkamme kohti 4.0-tuotantoa, Log sanoi Logan Aluminium Täällä, Transformation -johtaja Vijay Kamineni kertoi; Ik Käytimme IIoT-työpajaa mukauttaaksesi käyttöjärjestelmämme liiketoiminnan muutoksen prioriteetteihin ja saadaksemme etenemissuunnitelman Lumada Manufacturing Insights -sovelluksen kanssa. Yhteistyömme kanssa Hitachi Vantaran kanssa antaa meille mahdollisuuden määritellä liiketoiminnan tavoitteet muutoksen jokaisessa vaiheessa ja tuottaa selkeitä tuloksia, jotka nopeuttavat tehokkuuden, laadun, turvallisuuden ja kestävän tuotannon saavutuksia. Hitachi Vantara tuo ainutlaatuisen IT / OT -edun, joka auttaa meitä pitkällä tähtäimellä.

Shuja Goraya, joka on Precision Drilling Corporationin tekninen johtaja, kommentoi aihetta seuraavasti; ”Hitachi Vantaran avulla säästää aikaa teollisen analyysin ja tehokkaan Lumada-alustan avulla, joka käsittelee yli 20.000 XNUMX tiedonsiirtoa sekunnissa, joten tarjoamme oikeille ihmisille toimitettavia tietoja oikeaan aikaan ja autamme tekemään optimaalisia päätöksiä. Tämä paljastaa operatiivisen erinomaisuutemme ja siten kilpailuetujemme. Yhdistämme Lumada Manufacturing Insightsiin käyttämällä LiDAR: n videoita ja tietoja liiketulosten esittelyyn. ” Shuja lisäsi: ”Tunnistamalla tehokkaasti kehitysmahdollisuudet, mahdollistamme prosessien optimoinnin lyhentämällä toimitusaikoja asiakkaillemme. Kaikki on mahdollista tietojen tehokkaalla käytöllä, jotta voimme tehdä parempia päätöksiä ja toteuttaa sitten johdonmukaisesti oppimamme. Olemme innostuneita strategisesta yhteistyöstämme Hitachi Vantaran kanssa. ”


sohbet

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Liittyvät artikkelit ja mainokset