Koulutukset aloitettiin Bursan mallitehtaalla

koulutukset aloitettiin bursa-mallitehtaalla
koulutukset aloitettiin bursa-mallitehtaalla

Bursan kauppa- ja teollisuuskamari (BTSO) perustettiin kehnojen valmistusprosessien avulla tuottavuuden ja laadun parantamiseksi. Bursan mallitehtaan koulutus yrityksille alkoi.

BTSO: n toteuttamassa Bursan mallitehtaassa (BMF) teollisuus- ja teknologiaministeriön tuottavuuden pääosaston ja Yhdistyneiden Kansakuntien kehitysohjelman (UNDP) tuella yhdistetään teoria ja käytäntö kokeellista oppimistekniikkaa käyttämällä. Tehdas nopeuttaa pk-yritysten siirtymistä digitaaliseen tuotantoon ja helpottaa samalla Bursalı-yritysten sopeutumista tähän prosessiin. BTSO BUTEKOM: n sisällä Demirtaşin organisoidulla teollisuusalueella toimiva mallitehdas suunniteltiin todelliseksi tehdasympäristöksi, jolla oli tuotannon kehitysmalleja.

KOULUTUS ALOITETTU

Koulutukset aloitettiin Bursan mallitehtaassa koulutus-konsultointivaiheiden puitteissa, jotka ovat Learn-Return-sovelluksen perusta. Ensinnäkin yrityksen ylimmille johtohenkilöille annetaan koulutusta 19-erillisestä moduulista, jotta voidaan parantaa tuottavuutta ja laatua luokkaympäristön yrityksissä. Yrityksen työntekijöille annetaan yksityiskohtainen ohjeistus eri aiheista prosessivuoista standardointiin, arvovirtajärjestelmien laatimisesta työaikaopintojen valmisteluun.

TEOREettinen ja käytännöllinen

Teoreettisten koulutusten jälkeen yrityksen johtajat siirtyvät mallitehtaan sovellusalueelle. Tämä osa on käytännöllinen esitys teoreettisesta esityksestä esimiehille. Asiantuntijakouluttajan antamien tietojen ansiosta yrityksillä on merkittävä kokemus digitaalimuutosprosessin toteuttamisesta omissa yrityksissä.

TUKI TEHTÖN SOVELTAMISPROSESSIIN

Bursan mallitehdas ei ole rajoitettu yrityksille järjestettäviin koulutuksiin. Sisäinen konsultointisovellusten puitteissa keskus jatkaa yritysten toimintaa matkalla vähärasvaisesta tuotannosta digitaaliseen muutokseen. Bursan mallitehtaasta vastaavat asiantuntijat tukevat yrityksiä sopeutumaan nopeasti prosessiin. Tämä sovellus myötävaikuttaa myös teoreettisen ja käytännön koulutusmenetelmien integrointiin kokemuksellisen oppimisen periaatteiden puitteissa.

"SOVELTAMALLA NOPEAA MUUTTAMISTA"

BTSO: n puheenjohtaja brabraim Burkay kertoi, että Bursan yritysmaailman vaatimusten mukaisesti suunniteltu BMF auttoi merkittävästi yritysten valmistautumisessa uuden teollisuuden muutoksiin. Pormestari Burkay totesi, että Bursa Model Factory tarjoaa yrityksille opastusta monilla aloilla tuottavuuden parantamisesta laatuun aina lean-valmistuksesta digitaalimuutokseen ja että keskus tarjoaa yritysten skaalautuvaa laajentamista käyttämällä toimivuusperiaatteita ja kokemuksellisia oppimistekniikoita. Pormestari Burkay, ”Uskomme, että maamme siirtyy kohti vahvempaa tulevaisuutta toteuttamalla kansalliset ja paikalliset muutokset 2023-, 2053- ja 2071-visioiden mukaisesti. Tässä vaiheessa näemme, että tärkeän keskuksen, kuten Bursan mallitehtaan, hankkiminen Bursassa on suuri etu kaupunkillemme. Jatkamme tarvittavan infrastruktuurin ja inhimillisten voimavarojen tarjoamista yrityksillemme digitaalisen muutosmatkan aikana. ”

MITÄ ovat BMF: n edut?

BMF järjestää tärkeitä organisaatioita, jotka hyötyvät suoraan yrityksistä oppimis-paluuohjelmista pilottiyrityksissä kokemuskoulutuksiin, tietoisuuden lisäämiseen tarkoitettuihin seminaareihin, akateemisiin hankkeisiin ja tuotekehitysprojekteihin. Näillä koulutusohjelmilla yritykset saavuttavat tuloksia, kuten lähestyessä nollavirhettä, eivät toista virhettä uudestaan, reagoivat nopeimmin mahdollisesti tapahtuviin äkillisiin muutoksiin, tuottavat ajoissa, poistavat jätteet, omaavat KAIZEN-ajattelutavan ja tekevät laadusta vakioarvon. Tämä prosessi helpottaa yritysten saavuttamista Industry 4.0 -tasolle seurauksena yhdistämällä vähärasvaiset valmistustekniikat digitalisointiin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.