Salcano Sakarya, joukkuevalio Grand Prix Erciyes ja Tour of Kayseri

kayseride joukkue mestari iso kaupunki

20-22 Syyskuussa Kayserin isännöimä Grand Prix Erciyes ja Tour of Kayseri kisat, Salcano Sakarya Metropolitan Cycling Team tuli joukkueluokan mestariksi.

Salcano Sakaryan pääkaupunkiseudun pyöräilyjoukkue osallistui Kayserin isännöimiin Grand Prix Erciyes- ja Tour of Kayseri -kilpailuihin 20-22 syyskuun välisenä aikana. Kaksipäiväisissä kilpailuissa pääkaupunkiseudun urheilijat voittivat Salcano Sakaryan metropolitan pyöräilyjoukkueen saavuttamillaan asteilla ja voittivat ensimmäisen sijan.

Metropolitan urheilijat

Onur Balkan voitti toisen sijan 10-kilometrien Grand Prix Erciyes -kisassa kilpailussa, johon osallistui 83-maan urheilijoita 144, ja Ahmet Örken sijoittui kolmanneksi. 21-22 Syyskuussa pidetyn Kayseri-kilpailun 133-kilometrin ensimmäisen vaiheen tapasi pääkaupunkisportisti Ahmet Örken. Yksi pääkaupunkiseudun urheilijoista Onur Balkan suoritti 152-kilometrin toisen vaiheen, kun taas Oğuzhan Tiryaki sijoittui toiseksi. Näillä tuloksilla Sakarya Metropolitan Cycling Team voitti joukkueen ensimmäisen sijan. Nuoriso- ja urheilupalvelujen osaston lausunnossa ”20-22 onnitteli urheilijoitamme, jotka voittivat Kayserin syyskuun välisenä aikana järjestämiä Grand Prix Erciyes- ja Kayseri-kisojen kilpailuja, ja onnittelimme urheilijoitamme ja toivotimme heille menestyksen jatkumista” hänelle annettiin.