Kansainvälinen Alanyan pyöräilyfestivaali

kansainvälisen alanya-pyöräfestivaalin valmistelut alkoivat
kansainvälisen alanya-pyöräfestivaalin valmistelut alkoivat

Alanyan kansainvälisen pyöräfestivaalin, joka pidetään tänä vuonna toisen kerran, valmistelut ovat alkaneet. Viime vuonna Alanyassa ensimmäistä kertaa järjestetty festivaali avaa ovensa polkupyöräystäville. Viime vuoden epäsuotuisista sääolosuhteista huolimatta 24: n odotetaan lisäävän osallistumista tapahtumaan, johon osallistuu noin 200-ihmisiä kaupungista.

Alanyan kansainvälisen pyöräfestivaalin, joka pidetään tänä vuonna toisen kerran, valmistelut ovat alkaneet. Viime vuonna Alanyassa ensimmäistä kertaa järjestetty festivaali avaa ovensa polkupyöräystäville. Viime vuoden epäsuotuisista sääolosuhteista huolimatta 24: n odotetaan lisäävän osallistumista tapahtumaan, johon osallistuu noin 200-ihmisiä kaupungista.

Yksi Turkin tärkeimmistä matkailukeskuksia Alanyan urheilun näyttää edelleen eron. Viime vuonna Alanyan kunnan tuella Festivall.com.t on 27-29 järjestetään Kestelissä syyskuussa.

ALANYAN HISTORIA JA LUONNOLLINEN KAUNEUS HUOMAA

Lausunnossa, jonka mukaan Alanyan historiallisia ja luonnonkauneuksia korostetaan; Viime vuonna osallistujat ihailivat Kızılkulea, Tersanea ja Dimçayıa. Festivaalin virkamiehet ilmoittivat, että he esittelevät kaupungin kauneutta pyöräilijöille jälleen tänä vuonna.

Levyjä, jotka edustavat Alanyaa provinssiksi, avattiin 82 päivää ennen festivaalia.

27 Perjantaina syyskuussa alkavan festivaalin aikana osallistujat polkevat joka päivä toiselle reitille. 11: Sunnuntaina alkava 00 päättyy Kestelistä alkavan Kızılkulen edessä.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.