Sakaryan julkisen liikenteen koulutusjaksojärjestely

julkinen liikenne yhteyksissä
julkinen liikenne yhteyksissä

Pääkaupunkiseudun 9-liikenneosasto ilmoitti julkisen liikenteen järjestelyistä ennen maanantaina alkavaa uutta koulutusjaksoa. Tässä yhteydessä järjestettiin linja-autojen 1, 4, 19K, 21K, 22K, 26 linja-autot ja talvella lähtöaikataulun aloittaneiden kunnallisbussien aikataulu.

Sakaryan pääkaupunkiseudun liikenneosasto 9: n syyskuun maanantaina avaamaan uuden koulutusjakson ennen julkisen liikenteen sääntöjen ilmoittamista. Lausunnossa, jonka mukaan kaikki opiskelijat, jotka haluavat aloittaa uuden koulutuksen ja lukuvuoden, haluavat menestystä, todettiin, että tarvittavat toimenpiteet on toteutettu ja järjestetty, jotta opiskelijat pääsevät kouluihinsa.

Lentojen määrän lisääminen

Ulaşım 9 aloittaa uuden lukuvuoden syyskuun maanantaina. Pääkaupunkiseudun kuntana teimme tarvittavat valmistelut. Kunnallisbussimme alkavat talviajan lähtöä. Kasvatamme linjoilla työskentelevien ajoneuvojen määrää ja järjestettyjen matkojen tiheyttä estääksemme kansalaisia ​​koettelemasta koulujen avaamisesta johtuvia valituksia. Tässä yhteydessä linjojemme numerointien 1, 4, 19K, 21K, 22K, 26 lähtöaikoja on muutettu siten, että 9 alkaa maanantaina. Kansalaisten on määrä lähteä www.sakarya.bel.t on osoite tai SAKUS-mobiilisovellus ..

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.