İzmirin julkinen liikenne alkaa talvella

julkinen liikenne alkaa izmiristä
julkinen liikenne alkaa izmiristä

Koulujen kesäloman päätyttyä Izmir Metropolitan Municipality siirtyy myös talvijakson lentosuunnitelmiin julkisessa liikenteessä. Maanantaista syyskuuhun 9-linja-auto- ja rautatieliikennettä hoidetaan uuden asetuksen mukaisesti. Ruuhka-aikoina metroajojen taajuus alennetaan 3 minuutteihin.

9, jossa koulut avataan syyskuu 2019 Izmir Metropolitan Municipality -kunnan julkisen liikenteen järjestelmät toimivat Dönin talvikauden työohjelman aikataulun mukaisesti. ESHOTin, Izmir Metron ja Izmir Tramin pääosaston linja-autot lisäävät matkustajien määrää odotettavissa olevan matkustajamäärän mukaisesti. Nykyiset linja-autojen aikataulut www.eshot.gov.t on saatavilla osoitteessa.

Metrolennot kaupunkiin 3 muutamassa minuutissa

İzmir Metro toimii jälleen aamuisin, kun 3: ää käytetään usein. Uudella kaudella, joka alkaa koulujen avaamisella, lentoja käydään yhä useammin İzmir-metrolla ja İzmir-raitiovaunulla. Talvi- ja kevätjaksolla toteutettavan rautatiejärjestelmän reittisuunnitelman mukaan 9 lyhentää Izmirin metro-matkaväliä 3 minuuttiin syyskuusta lähtien, kun taas 5 minuuttia Konakin raitiovaunulla, Karşıyaka Raitiovaunussa käytetään 7,5 minuuttia minuutteina.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.