Julkisen liikenteen maksut Sakaryassa

joukkoliikennemaksujen nousu yhteyksissä
joukkoliikennemaksujen nousu yhteyksissä

UKOME Yksityinen julkinen bussi -päätöksellä järjestettiin minibussit, Taxi Dolmuş, kunnallisbussit, opiskelija- ja henkilöstöpalvelut sekä taksihinnat keskimäärin 22. Päivitetyt tariffit otettiin käyttöön tiistaina, elokuun 27 päivästä.


(UKOME) Kuljetusten koordinointikeskus sanoi lausunnossaan fiyat. Kaikkien kaupunkiemme julkisen liikenteen ajoneuvojen hintoja säätelee (UKOME). 1 toukokuu 2017: lle päivitettyjen tariffien seurauksena Sakarya-kauppiaiden liitto pyysi julkista liikennettä koskevaa uutta päivitystä lisääntyneiden kustannusten vuoksi. 6 Asiasta keskusteltiin UKOME: n yleiskokouksessa elokuussa 2019.

UKOME hyväksytty

Seuraavat lausunnot annettiin seuraavassa lausunnossa: ”Päätöksellä 2019-174 22: n keskimääräistä hintaa on säännelty kaupungin laajuisella yksityisellä julkisilla linja-autoilla, minibusseilla, taksilla Dolmuş, kunnallisbussilla, opiskelija- ja henkilöstöpalvelulla sekä taksilla. Päivitetyt tariffit 27 otettiin käyttöön elokuun tiistaina. Kaikilla julkisilla kulkuneuvoilla UKOME: n asettamat hintahinnat ovat matkustajien pakollisia näkemistä varten. Tarvittavia menettelyjä on sovellettava liikenteenharjoittajiin, jotka eivät pidä hinnoittelua ajoneuvossaan eivätkä saa palkkioita julkisen liikenteen asetuksen mukaisten hintojen mukaisesti. Kaikki julkisen liikenteen palveluita koskevat pyynnöt, ehdotukset ja valitukset toimitetaan pääkaupunkiseudun kuntalle ALO 153 Solution Desk -numeron kautta.Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar