Jalankulkijoiden työ Balıkesirissä

jalankulkijoiden ylitys balikesirissä
jalankulkijoiden ylitys balikesirissä

Balıkesir Metropolitan Municipality, liikenteen kulku kaupungin keskustassa ajoneuvojen ja jalankulkijoiden turvallisuuden takaamiseksi kaduilla ja bulevardeilla. Käytetään joukkueita, jalankulkijoiden ylityksiä, "Jalankulkijoiden ensisijaisen liikenteen vuosi", joka on valmistettu "Jalankulkija ensin" -logon alla.

Balıkesirin pääkaupunkiseudun kunnan liikennesuunnittelun ja rautatiejärjestelmien osastoryhmät, etenkin koulun edessä; katu- ja bulevardit tielinjan uusimisen suunnan kanssa. Joukkueita kannustetaan näkemään kasvavaa kaupunkiliikenteen tiheyttä koulujen avaamisen myötä. varmistaa jalankulkijoiden turvallinen kulku ympäri kaupunkia onnettomuuksien ehkäisemiseksi, liikenneonnettomuuksien ja onnettomuuksien estämiseksi.

”PRIORITEETTI ON ELÄMÄ, PRIORITEETTI ON ENSIMMÄINEN

Koska sisäministeriö julisti kuluvan vuoden "Jalankulkijoiden liikenteen ensisijaiseksi liikennevuodeksi ıyla", jonka iskulause on elik Priority of Life, Jalankulkijan ensisijaisuus, kuntaryhmät, jotka käyttävät "Jalankulkija ensin" -logoa jalankulkijoiden ylityspaikoilla, priorisoivat työnsä; koulut ja terveyskeskukset.

TYÖ kattaa kaupungin

Kytketty keskusaukioon; Cihat Bilgihan Avenue, Ertugrul Gazi Avenue, Mehmet Akif Ersoy Avenue, Okul Avenue, Cevre Yolu Avenue, Dereboyu Avenue ja Ivrindi, Bigadic ja Kepsut kaupunginosat saattoivat päätökseen tienrakennustyöt, tietämyksen luomisen jalankulkijoiden prioriteetteista ja jalankulkijoiden käytön liikenteessä. leviää kaikkiin maakuntiin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.