Jalankulkijoiden turvallisuus ennen koulua

jalankulkijoiden turvallisuus ennen koulua
jalankulkijoiden turvallisuus ennen koulua

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, joka on toteuttanut monia kuljetushankkeita kansalaisten helpompaa matkustamista varten, välittää jalankulkijoiden turvallisuudesta liikennevirrassa. Erityisesti ennen uuden koulutusjakson alkua liikenne- ja liikennehallinnon laitos suoritti korjaus- ja kunnostustöitä oppilaiden ja kansalaisten käyttämien jalankulkijoiden ylitysten, liikennemerkkien ja merkinantojärjestelmien hyväksi koulujen edessä. Jalankulkijoiden turvallisuus on asetettu etusijalle koko kesän ajan useilla Kocaelin koulupiireillä tehdyillä tutkimuksilla.

Y jalankulkijan ensimmäinen ”lattiamerkki

Kesäkuukausina pääkaupunkiseudun kuntoryhmät toimivat jatkuvasti, ”Jalankulkija ensin” -kerroksessa olevat merkit ja symbolit uusittiin erityisesti opiskelijoiden sisään- ja uloskäynnin turvaamiseksi. Kolmiulotteisia jalankulkijoiden ylityksiä tehdään myös jalankulkijoiden ylitystyössä ja lähestyessä koulupiiriin, joka merkitsee liikennemerkkien ylläpitoa ja korjaamista. Joukkueet pystyvät myös kunnostamaan kokonaan jalankulkijoiden ja liikennemerkkien kunnon mukaan. Tutkimusten puitteissa suoritetaan myös merkkijärjestelmien ylläpito koulualueilla, joilla on raskaiden ajoneuvojen liikennettä. Suoritettujen tutkimusten avulla se hidastaa kiinnittämällä huomiota ajoneuvojen lähestymiseen kouluun ja jalankulkijoiden ylitykseen.

ENSIMMÄISET PASSIOIKEUDET

Liikenne- ja liikennehallinnon suorittamassa jalankulkijoiden ja liikennemerkkien tutkimuksessa korostetaan, että oikeus päästä ajoneuvoihin kuuluu jalankulkijoille. Pääkaupunkikunnan ryhmien ponnisteluilla opiskelijoiden ja kansalaisten turvallisuutta on parannettu ennen 2019 - 2020 koulutusjakson ensimmäistä viikkoa. Jalankulkijoiden ylitys- ja liikennelevyjen uusintotyöt tehdään rutiininomaisesti ympäri vuoden koulujen, sairaaloiden ja muiden palvelulaitosten edessä.

”PEDESTRIAN LIIKENNEVUOSI”

On erittäin tärkeää, että jalankulkijat voivat kulkea turvallisesti reiteillään ja varmistaa ajoneuvojen turvallisen kuljetuksen liikennevirran sisällä. Sisäasiainministeriö julisti tässä yhteydessä 2019: n ensisijaisen liikenteen vuodeksi tarafından. Tässä yhteydessä seuraamuksia lisättiin kuljettajille, jotka eivät pitäneet jalankulkijoita ensisijaisena.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.