Konyan liikenteen lieventämistä koskevat määräykset

järjestelyt Konyan liikenteen helpottamiseksi
järjestelyt Konyan liikenteen helpottamiseksi

Konyan pääkaupunkiseudun kunta toteuttaa töitä jalankulkijoiden hengen ja omaisuuden turvallisuuden varmistamiseksi liikenteessä.

Konyan pääkaupunkiseudun kunta, joka rakentaa uusia risteyksiä ja katuja jalankulkijoiden ja ajoneuvojen sujuvalle kulkemiselle ympäri kaupunkia, tekee myös uusia järjestelyjä kansalaisten vaatimuksiin.

Jatkaen yhteistyötä kaikkien infrastruktuuriyksiköiden kanssa pääkaupunkiseudun kunta tekee tärkeitä järjestelyjä jalankulkijoille Rauf Denktaş-alikulkutien ja Vatan Köprülü-risteyksen alla Rauf Denktaş -kadulla, joka on yksi tärkeimmistä kaupungin kuljetusakselista.

Rauf Denktaş -katetta jalankulkijana käyttävien kansalaisten turvallisuuden takaamiseksi alkaa automaattisen kaiteiden asentaminen jalankulkijoiden jalkakäytävälle. jalankulkijat pääsevät turvallisemmin alikulkutien läpi muutaman päivän kuluessa suunniteltujen töiden jälkeen.

Vatan-katu ja Beysehir-katu, joka yhdistää suurnopeusjunan alikulkuneuvon, jonka avulla jalankulkijat pääsevät ylittämään pääkaupunkiseudun aloittamistyöt, jalankulkijat jalkakäytävälle ja vastaavasti tekevät järjestelyt mediaanissa.

AYDINLIKEVLER-silta palautetaan ympyräkierrokseen

Pääkaupunkiseudun kunta jatkaa järjestelyjä tärkeissä risteyksissä keskustassa liikenteen sujuvuuden lisäämiseksi. Aydınlıkevler-silta risteyksen yli, Karatayn teollisuus- ja vanhan teollisuuden risteys risteyksessä; pyörivän saaren risteys, ajoneuvo-, jalankulkija- ja polkupyöräliikenne suunnitellaan risteilynopeuden lisäämiseksi.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.