Istanbulin metro Tämä viikko on täynnä urheilua

istanbulun-metro tällä viikolla täynnä urheilua
istanbulun-metro tällä viikolla täynnä urheilua

Euroopan urheiluviikon puitteissa IMM: n järjestämät aktiviteetit antavat kansalaisille edelleen eläviä ja viihdyttäviä hetkiä. Yli kahden miljoonan matkustajan päivässä Istanbulin metro on täynnä urheilua ja aktiviteetteja tällä viikolla.

Istanbulin metropolialueen kunta (IMM), Istanbulin 2015-juhlia juhlitaan Euroopan urheiluviikon jälkeen Spor On the Sports on the Metro -alueella ”, joka toivottaa tervetulleiksi Istanbulin kansalaiset metrolla. Syyskuusta alkavat tapahtumat 23 Syyskuuhun saakka 30 rohkaisee Istanbulimaalaisia ​​aktiivisempaan päivittäiseen työhönsä.

1 VIIKKO EI 365 DAY urheilua

IMM tukee edelleen Istanbulin ihmisiä heidän elämänlaadunsa parantamiseksi elämällä terveellisempää ja aktiivista elämää hauskalla toiminnalla. Urheilumahdollisuuksillaan, puistojen ja rantojen urheiluvälineillä sekä kävely- ja lenkkeilyalueilla İBB järjestää toimintaa kansalaisten tietoisuuden lisäämiseksi Euroopan urheiluviikon puitteissa. Yenikapı-metroaseman vierailijoita odottaa liikkuva urheilurata, pyöräilykilpailujen simulaatio, minigolfrata ja urheilu, aktiivisuus ja hauskoja aktiviteetteja sekä yllätysurheiluaktiviteetteja.

TRAMWALL-KILPAILU, VOITTAMINEN oli urheilua

Eurooppalaisen liikkuvuusviikon puitteissa Istanbulin asukkaat todistavat myös kahden kovan kilpailijan kilpailun. Palkittu urheilija Batuhan Buğra Eruygun ja juna-ohjaaja Kaan Ayar kilpailivat kiihkeästi päästäkseen maaliin ensimmäisenä. Batuhan Bugra Eruygun voitti Bagcilar-Kabatas-raitiovaunulinjan Eminonu ja Karakoy-asemien välisessä kilpailussa.

Eruygun, joka on ensimmäinen turkkilainen urheilija, joka ajaa 110 m esteitä 14 sekunnissa ja 60 metrin este 8 sekunnissa, on hänelle erilainen kokemus.

”Kilpailussa pyrimme lisäämään Istanbulin kansalaisten tietoisuutta urheilusta. En tiedä raitiovaunua, mutta olen todellakin rajannut. Saamme hyviä reaktioita. Lisäksi tällä tietoisuustutkimuksella olemme ehdolla Euroopan unionin suurlähettilääiden työhön. Haluamme saada palkinnon Euroopan komissiolta ensi vuonna ja viedä sen kotimaamme. ”

"TAVOITTEESI TEE ISTANBULINEN KAUPUNKI, joka hengittää urheilulla"

Urheilu Istanbulin pääjohtaja Renay Onur, joka osallistui kaiken ikäisten Istanbulin vierailtuihin aktiviteetteihin, kertoi keskustelunsa jälkeen kansalaisten kanssa ja kuunnellut heidän mielipiteitään tapahtumasta pyrkiessään muuttamaan Istanbulin kaupunkiin, jossa on enemmän liikettä, enemmän urheilua ja liikunnan hengittämistä.

Toiminnot, jotka kannustavat Istanbulin ihmisiä liikkumaan tiiviimmin ja elää yhdessä urheilun kanssa, jatkuvat kuukauden loppuun. Yenikapı-metroasema jatkaa toimintaa viikon ajan yllätyksillä eri asemilla. Asemat, joissa toimintaa järjestetään, ovat:

26 syyskuun torstai
16: 00-19: 00 Ünalan metroasema
27 syyskuun torstai
16: 00-19: 00 Taksim -metroasema
28 syyskuun torstai
16: 00-19: 00 Altunizade -metroasema
29 syyskuun torstai
16: 00-19: 00 Kadıköy -metroasema
30 syyskuun torstai
16: 00-19: 00 Yenikapı -metroasema

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 14

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 14 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 14

Tarjouspyyntö: Yksityinen turvallisuuspalvelu otetaan (TÜDEMSAŞ)

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TÜDEMSAŞ
+ 90 346 2251818
Kohti 14

Hankintailmoitus: Portinvartijapalvelun hankinta

Marraskuu 14 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar