Istanbullight Fair and Congress, joka kokoaa yhteen valaistussektorin, avattiin vierailulle

istanbullight-messut ja valaistusalaa yhdistävä kongressi avattiin vierailulle
istanbullight-messut ja valaistusalaa yhdistävä kongressi avattiin vierailulle

IstanbulLight, joka tuo Turkin valaistusteollisuuden yhteen maailmanmarkkinoiden kanssa, on 12. Kansainvälinen valaistus- ja sähkölaitemessut ja -kongressi, 18, avattiin syyskuussa Istanbulin messukeskuksessa. 12. IstanbulLight, joka isännöi myös kansallista valaistuskongressia ja 3.Lighting Design Summit -tapahtumaa, isännöi vierailijoita 21-syyskuuhun asti.

Viimeisen 10-vuoden aikana 112,7 on onnistunut lisäämään 4-tuotantoa enemmän kuin 500. Alan odotetaan sulkevan 5 2019 miljardilla dollarilla, sektori vie keskimäärin 2 miljoonaa dollaria vuodessa.

IstanbulLight, 12, järjestäjä Informa Markets yhteistyössä valaistuslaitteiden valmistajien liiton (AGID) ja Turkin kansallisen valaistuskomitean (ATMK) kanssa. Kansainvälinen valaistus- ja sähkölaitemessut ja -kongressi 18-21 avasi ovensa vierailijoille Istanbulin Expo-keskuksessa syyskuun 2019. Noin 220 4 päivän näyttely, joihin osallistuvat yritykset Turkista, Lähi-idässä, Afrikassa, Itä-Euroopassa, Balkanin, IVY-maissa ja Aasiassa odotetaan vierailevan yli 6.500 alan ammattilaisia.

Energiatehokkuussijoituksia valmistelevat viranomaiset tapaavat yksityisen sektorin IstanbulLightissa
IstanbulLight-messujen ja -kongressin avauspuheenvuoron pitänyt Informa Marketsin toimitusjohtaja Atilla Marangozoğlu kertoi, että valaistusjärjestelmät ja -suunnittelu ovat muuttuneet huomattavasti tekniikan kehityksen rinnalla. Marangozoğlu kiitti AGİD: tä ja ATMK: tä tuesta vuoden aikana. Hän huomautti, että on olemassa monia uusia ja ensisijaisia ​​aiheita, kuten pätevä ja älykäs valaistus, LED-tekniikat, energiatehokkuus ja lisäarvontuotanto.

Turkki, Maailman Valaisimet Base olevan menossa Target

ıstanbullight poimut saman katon Turkin Lighting Sector Turkin valaistus, joilla on tärkeä rooli maailmassa Valaistus matkaa ja tässä suhteessa yhden kaupan, mikä osoittaa, että oikeudenmukainen AGID puheenjohtaja Fahr Heavens "tarvetta Turkin Valaistus Sektori Keski-Euroopassa tärkeä valmistuksen sekä ympäristön maantiede ja kun siirrymme eteenpäin logistiikkakeskuksen tavoitteemme saavuttamiseksi, meidän on arvioitava voimamme valmistusteollisuudessa laajalla maantieteellisellä alueella Kazakstanista Italiaan ja ryhdyttävä toimiin. Uskomme, että kaikki IstanbulLightin ja sen soveltamisalan piiriin kuuluvat toimet ovat tärkeitä vipuvaikutuksia tarkkailla, mukauttaa, toteuttaa ja kehittää mahdollisuuksia, joita sekä rakenteelliset että tekniset muutokset tarjoavat maailmassa ja maassamme. "

Gök, alan valmistusvoiman kehittäminen kansainvälisen sertifiointipalvelulaboratorion nimissä, tuote- ja projektisuunnitteluna, joka tukee T & K-keskusta, kaikki sidosryhmät voivat kokoontua eri aiheisiin, kokous- ja koulutusalustaan ​​ja valaistusteollisuuden AGID Lighting Center voi tarjota jätehuoltopalveluita Kauden tärkeimmät tavoitteet, hän lisäsi.

Tapa sanoa mielipide ulkomaisilla markkinoilla: Korkealaatuisten ja korkeaa lisäarvoa tuottavien teknologisten tuotteiden tuotanto
Mainitsemalla, että kilpailuolosuhteet ovat ankarat ja että meillä on mahdollisuus sanoa ulkomaisilla markkinoilla, on korkealaatuisten ja korkeaa lisäarvoa tuottavien teknologisten tuotteiden tuotanto. Tohtori Sermin Onaygil sanoi, de Tarvitsemme oikeita säädöksiä ja hankkeita näiden laadukkaiden tuotteiden markkinointiin ja myyntiin. Lyhyesti sanottuna, jatkuu vain niitä yrityksiä, joilla on hallussaan valaistustekniikka henkilöstössä ja tuotannossa, joilla on suunnittelutaitoja ja jotka pystyvät ohjaamaan alaa myynnin ja kuluttajan suhteen. "Hän sanoi.

professori Onaygil, pääteemana "pätevä Valo Turkissa", kuten määritelty ja säännelty samanaikaisesti ıstanbullight 12. Kansallinen valaistuskongressi, valaistuskasvatus ja henkilöstöresurssit; Suunnittelu pätevä valaistus; Tuotanto on suunniteltu maailman standardien mukaisesti; Hän kertoi, että erilaisia ​​esityksiä järjestetään nimellä Valaistuksen myynti ja kuluttajavalistus.

Enerji energiatehokkuus valaistuksessa ”-istunto20 on IstanbulLight Trade Stage -tapahtumassa syyskuussa…

IstanbulLight isännöi julkisen ja valaistussektorin kokousta. Mehmet Bozdemir, teollisuustuotteiden turvallisuus- ja tarkastuspäällikkö, energiatehokkuuden ja ympäristöosaston päällikkö Oğuz Can AGİD (Valaistuslaitteiden valmistajien yhdistys) Hallituksen puheenjohtaja Fahir Gök koordinoi energiatehokkuutta valaistuksessa ”, 20 syyskuu, tuntia 10: IstanbulLight -messut pidetään 30-messuilla. Kokouksen aikana keskustellaan julkisen sektorin luomista mahdollisuuksista ja odotuksista Turkin valaistussektorille.

Inspiroivat projektit valaistussuunnittelussa, 3. Keskustetaan valaistussuunnittelukokouksessa

20-21 IstanbulLightissa järjestetään syyskuun 3. Valosuunnittelun huippukokousta isännöivät maailmankuulu valaistuksen suunnittelijat. Jason Bruges Studio, Liz West Studio, ONOFF Lighting, LAB.1, Arup, ZKLD Light Studio, Sevenlight, PLANLUX, MCC Lighting, NA Light Style, SLD Studio, Dark Source, Steensen Varming - UTS, Valaisinsuunnittelijoiden puhujat ja ammattilaisten edustajia mm. The Lighting Institute ja August Technology. Huippukokouksessa keskitytään valaistuksen suunnittelun viimeisimpiin suuntauksiin, inspiroiviin projekteihin ja uusiin lähestymistapoihin suunnitteluun.

Kierrätetyt valaistusjätteet autismin lasten koulutuksen edistämiseksi

Jätteiden keräysalue perustettiin tavoitteena kierrättää sähkö- ja elektroniikkajätteet, erityisesti valaistus, yhteistyössä AGİD: n, IstanbulLightin ja Tohum Autism -säätiön kanssa. Näytteilleasettajat ja vierailijat voivat toimittaa jätteensä saapumalla tälle alueelle. Tämä suojaa ympäristöä ja ihmisten terveyttä ja auttaa autististen lasten koulutuksessa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.