Koulut avattiin Istanbulissa, ei liikennehäiriötä

istanbulin koulut avasivat liikenneruuhkan
istanbulin koulut avasivat liikenneruuhkan

Istanbulissa lähes 3 miljoonaa opiskelijaa ja lähes tuhat 200 opettajaa aloittivat luokan tänään. Kaupungissa, jossa julkinen liikenne on ilmaista, huoltoautoja toimitetaan vanhempien kuljettamiseen. Kansalaiset, İBB: n presidentti Ekrem İmamoğlu'nun soittavat kuuntelemalla julkista liikennettä. Ensimmäisenä koulupäivänä Istanbulissa ei ollut vakavaa liikenneruuhkaa tai onnettomuutta.

Koulujen avaamisen johdosta Istanbulin metropolialueen kunta (IMM), turvallisuusministeriö ja sandarmeri työskentelivät yhdessä toteuttaakseen tarvittavat varotoimenpiteet estääkseen liikennettä Istanbulissa uuden kouluvuoden ensimmäisenä päivänä. Suoritettujen toimenpiteiden ja Istanbulin kansalaisten huomioon ottaen, että IMM: n presidentti Ekrem İmamoğlu on ottanut julkisen liikenteen käyttöön, liikenteessä ei ollut vakavaa voimakkuutta ja häiriöitä. Havaittiin, että kansalaiset mieluummin ilmaista julkista liikennettä.

08: Kuten 50, on osittainen tiheys 15 heinäkuun marttyyrisillan ja Fatih Sultan Mehmetin sillan suuntaan siirtyessä Anatolian puolelta Eurooppaan. Ashura-päivän seremonioissa Bahcelievlerissä Halkalı Aukiolla ja suljettuna Fatih- ja Zeynebiye-kaduille johtuen Press Express Roadin osittaisesta tiheydestä, joukkueet viedään Dereboyun ja Muammer Aksoyn kadujen läpi. Istanbulin liikenteen tiheys on jo nyt 40: n tasolla.

ISTANBULiliikennettä hallinnoi AKOM

IMM-byrokraatit, Governorate, Police, Gendarmerie, koulun ensimmäinen päivä koordinoi liikennevirtaa AKOM: sta. Kamerat tarkkailevat kaupunkiliikennettä ja asianmukaiset yksiköt puuttuvat välittömästi estettyihin yksiköihin. Poliisi ja poliisitiimit toimivat koordinointina pääkadulla ja koulupiireissä. Siviililiikennejoukot suorittavat liikkuvilla EDS-ajoneuvoilla teillä tarkastuksia. Maakunnan poliisilaitos 47, IMM 19 hinausauto on valmis välittömään reagointiin mahdollisesti sattuneisiin materiaalivahinkoihin. IMM: n digitaaliset liikennetietoalustat ja risteyksissä roikkuvat varoitusmerkit auttoivat kuljettajia liikenteen virtauksessa.

Istanbulissa sijaitseva 17-bin-huoltoauto tarjoaa mukavuuden koulupuutarhojen käyttöön opiskelijoiden purkamisen ja pysäköinnin aikana. Koulujen ympärillä oleva 118 SPARK -parkkipaikka tarjoaa ilmaisen palvelun sukkula-autoille tänään. Vanhemmat, jotka haluavat viedä lapsensa kouluun ensimmäisenä päivänä, kuljettavat koulubusseja. Työt saatiin päätökseen paikoilla, joihin liikenne vaikuttaa, tai työ keskeytettiin useiksi päiviksi koulujen avaamisen vuoksi.

Istanbulin pääkaupunkiseudun 2-kunta palvelee noin 250 tuhatta 1500-lainvalvontaviranomaista koko Istanbulissa. 06 aamulla: Joukkoliikenne alkaen 00 ilmaiseksi 14: 00. Linja-auto-, metrobussi-, rautatie- ja merimatkoja on lisätty. IETT johti koulujen avaamisen vuoksi talvitariffiin. 4 tuhat 139 lisämatkaa, jotka toteutettiin linja-autoilla, metrobusseilla, rautatiejärjestelmällä ja meriliikenteellä, loivat 763 tuhannen lisämatkustajan kapasiteetin. Poliisin liikkuvat koulujoukot ovat valmiita kaikenlaisiin turvallisuusongelmiin, joita voi esiintyä koulun edessä ja ympärillä.

Uuden lukuvuoden 17 ensimmäinen lukukausi päättyy tammikuun 2020 perjantaina. 18-22 järjestetään marraskuussa, 2019, ja 20-31 järjestetään tammikuun 2020. Toinen lukukausi 3 alkaa helmikuun 2020 maanantaina ja 19 valmistuu kesäkuusta 2020 perjantaihin.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.