Istanbulin liikenne valmis uutta koulutusvuotta varten

istanbul-liikenne on valmis uutta koulutusvuotta varten
istanbul-liikenne on valmis uutta koulutusvuotta varten

9, jossa uusi koulutusvuosi alkaa Istanbulissa, otettiin liikenneongelmien estämiseksi maanantaina. IMM, Safety ja Gendarmerie toimivat yhdessä liikennevirran varmistamiseksi. 06: 00-14: Julkinen kuljetus 00-tuntien välillä on ilmaista. Linja-auto-, metrobussi-, rautatie- ja merimatkoja lisätään. Vanhemmat, jotka haluavat viedä lapsensa kouluun ensimmäisenä päivänä, kuljettavat koulubussi.

Turkki alkaa maanantaina, Syyskuu 9 yhteydessä yleistä 2019-2020 lukuvuoden Istanbulissa tekee 6 792 miljoonaa yhteensä 2 796 tuhat tuhat tuhat 674 155 39 opiskelijaa per opettaja oppitunteja. Koulujen aloittamisen johdosta toteutettavista toimenpiteistä keskusteltiin Istanbulin pääkaupunkiseudun (IMM) liikenteen apulaispääsihteeristä Orhan Demiristä, jonka puheenjohtajana toimi AKOM: n kokous. Liikenne- ja infrastruktuuriministeriö 1. Alueellinen pääosasto, maakunnan kansallisen koulutuksen osasto, maakunnan turvallisuusosasto, maakunnan sandarmerikommandos, maakunnan terveysosasto, kauppiaiden ja käsityöläisten jaostojen liitto, Istanbulin kauppakamari ja Istanbulin julkisen palvelun ajoneuvojen kamari, İDO A.Ş. ja İBB-yksiköt İETT, İSPARK A.Ş. City Lines Inc. johtajat osallistuivat.

ASIAKASPUHELU KÄYTÄ KOKOLLISTA KULJETUSTA ”

Kokoukseen osallistuneet asiantuntijat päättivät koulutuksen ensimmäisinä päivinä julkisen liikenteen ohjattavien opiskelijoiden ja vanhempien liikenteen ongelmien välttämiseksi. Kansalaisia ​​kehotettiin käyttämään julkista liikennettä eikä matkustamaan henkilöautolla, elleivät ne olleet kovin tarpeellisia koulun aikana.

AJOT kasvaa

IETT, koska koulu avataan maanantaina, siirtyy talvitariffiin. Retkikunta kasvaa bussi- ja metrobussi-autoilla. Lisäksi rautatiejärjestelmä ja merikuljetukset lisätään matkustajien tarpeisiin.

PALVELUT VASTAAVAT ENSIMMÄISEN PÄIVÄN VAPAAJEN

Istanbulin julkisten kulkuneuvojen huoneessa maanantaina vanhemmat, jotka haluavat viedä lapsensa kouluun, lähettävät viestin, joka viedään palveluihin. Näin ollen kansalaisia ​​estetään käyttämästä yksityisajoneuvojaan koulujen aikana. 17-roskakoripalveluajoneuvolla koko Istanbulissa on mukavuus koulupuutarhojen käyttöön opiskelijoiden purkamisen ja pysäköinnin aikana. Koulujen ympärillä oleva 118 SPARK -parkkipaikka tarjoaa ilmaisen palvelun kuljetusvälineille maanantaina. Istanbulissa palvelua käyttävien noin 300 tuhannen opiskelijan täydellinen osoite ja yhteystiedot toimitetaan palvelun kuljettajille etukäteen. Huoltoajoneuvoille annetaan tarvittavat ohjeet City Lines AŞ ja İDO AŞ lautojen käyttämiseen. https://tuhim.ibb.gov.tr/ tarkistetaan läpi.

KAIKKI INSTITUTIOT hyväksytään nesteliikenteestä

AKOM-kokouksessa tehtyjen päätösten mukaisesti; IMM, poliisi ja siipi, etenkin koulujen varhaisina päivinä Istanbulissa toimimaan koordinointina liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. 359: n virallinen julkisen järjestyksen tiimi, 269-koulun lainvalvontaviranomaiset, 1117-yksityishenkilö, 6-bin 787 -turvallisuuskoulutuksen koordinointivastaava. Maakunnan poliisilaitos puuttuu välittömästi 71-hinausautoon, jos tiellä tapahtuu aineellisesti vaurioita. 102-poliisi nimitetään liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Päävaltimoissa ja koulupiireissä liikenteen yhteensovittaminen estetään koordinoimalla liikennettä kunnan poliisin kanssa. saamiset.

IMM-LIIKENNE koordinoi AKOMIA

Kokoukseen IMM-byrokraattien kanssa osallistuvien instituutioiden yksiköt koordinoivat liikennevirtausta AKOM: sta koulun ensimmäisinä päivinä. Tarkkailemalla kaupunkiliikennettä kameroista, asianmukaiset yksiköt puhuvat estettyihin teihin välittömästi. 1500 osoitetaan koulupiireille auttamaan poliisia. Siirrettävien EDS-ajoneuvojen avulla siviililiikennejoukot suorittavat tarkastuksia myös teillä. 19 on saatavana viehättävän kaupungin päävaltimoissa onnettomuuksien ja tukojen välttämiseksi. Kansalaisille tiedotetaan Internetissä, sosiaalisessa mediassa ja mobiiliympäristöissä liikenteen sujuvuuden varmistamiseksi. Kansalaiset, pyynnöt ja valitukset koulun 153 White Desk -puhelimesta, verkkosivustosta, mobiilisovelluksesta tai sosiaalisen median tileistä voidaan toimittaa IMM: lle.

"Olen herkkä kuljettaja"

IMM, esikoulu Istanbulissa 2 bin 780 jalankulkijoiden ylityskohdan yli valmistui merkintöihin. 1157-jalankulkijoiden risteys ja tasoristeys maalattiin merkinnällä ”Jalankulkija ensin”. ”Olen reagoiva kuljettaja” -merkit ripustettiin signaalin sauvoihin. Näiden merkkien julisteet jaetaan IMM: n ja muiden julkisten laitosten verkkosivuilla ja sosiaalisen median tileillä ennen kuin koulu ja vanhemmat ja opiskelijat saavat tiedon.

Teokset valmistuivat

Rakennuskohteilla ei tehdä töitä kouluviikolla. Kaikki liikennettä estävät seikat poistetaan ja työt aloitetaan vähitellen myöhemmin. Nykyiset opinnot suoritetaan ennen koulun avauspäivää.

IMM-ASSAMBLY PÄÄTÖS ”ILMAISEN KULJETUKSEN İÇİN 9-SYYSKUULE

IMM: n neuvosto päätti heinäkuussa IMM: n presidentin Ekrem İmamoğlun johdolla tarjota ilmaiset julkisen liikenteen palvelut koulujen avaamisen ensimmäisenä päivänä virallisten ja uskonnollisten lomien yhteydessä. Päätöksen mukaan 9 tarjoaa ilmaisia ​​palveluja linja-autoissa, metrobusseissa, rautatie- ja meriajoneuvoissa, jotka sisältyvät elektroniseen lippuintegraatioon maanantaina 06: 00-14: 00.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.