Pormestari İmamoğlu 'Istanbulin ensisijainen tavoite on kuljetus'

imamoglu istanbulpun
imamoglu istanbulpun

IMM puheenjohtaja Ekrem İmamoğlu tapasi presidentti EU: n valtuuskuntaa Turkin suurlähettiläs Christian Berger. Tärkeyttä EU: n suhteissa Turkkiin korostaa İmamoğlu "Erityisesti silloin kahden mantereen kokoontuu Istanbulissa EU: n kannalta on erittäin tärkeää", hän sanoi. Berger, jonka apulainen on kotoisin Trabzonista, kertoi İmamoğlu: ım teen sardelliriisiä erittäin hyvin. Eräänä iltana odotan sinua illalliselle ”.

Istanbul Metropolitan kunta kaupunginjohtaja Ekrem İmamoğlu, Euroopan unioni (EU) Valtuuskunta Turkkiin, suurlähettiläs Christian Berger presidentti seurueineen täyttyivät Fethi Pasha Woods Üsküdar. Olinko minulla kunnia toivottaa teidät tervetulleeksi yhteen kauneimpiin Istanbulin paikoihin, Berg sanoi Imamoglun vieras Berger erittäin ystävällisessä ilmapiirissä.

OLEMME erittäin nopea käyttäytyminen

EU İmamoğlu korosti, että ne piti erittäin tärkeänä näkymät Turkin, sanoi: "Uskon teimme tänään neuvottelujen jälkeisestä tahdon meidän parempaa yhteistyötä. EU, Turkki ja erityisesti kaupunki yhtymäkohdassa kahden mantereen, Istanbulissa on erittäin tärkeä näkökulma. Välitämme kaupungeista. Tässä vaiheessa kaupungit ja paikallishallinnot ovat lähtökohtana kaikille ajatuksillemme. Tällä uudella ajanjaksolla olemme erittäin herkkiä ja ahkeroita kehittämään, tuottamaan ja tekemään yhteistyötä politiikkamme suhteen, ja ilmaisemme ajatuksemme kokonaan, etenkin terveellisissä taulukoissa, jotka luomme EU: n kanssa. Samalla haluan sinun tietävän, että olemme erittäin nopean toiminnan johto. tavoitteet ja standardit. ”

Haluamme allekirjoittaa johtavat työt

İmamoğlu ilmoitti antavansa etusijan hankkeille, jotka helpottavat Istanbulin ihmisten elämää:
K Jos menet kadulle Istanbulissa ja kysyt kenelle, kuljetus on ensisijainen asia. Haluamme kuitenkin tehdä uraauurtavaa työtä, joka ei vain kuljetta ajoneuvoja tai ajoneuvoja, vaan myös todella huolehtii ihmisistä ihmisten terveyden kannalta ja asettaa etusijalle ihmisten terveyden. Esimerkiksi ottaen huomioon vain nuoret ja lapset; Haluamme tuoda Istanbuliin alueellisen työn, joka herättää 4 miljoonan opiskelijan paitsi elämään ja lähettää heidät takaisin kouluun, myös linja-autojen, metro-, merikuljetusten, joka tarjoaa myös lapsille ja nuorille kävely- ja pyöräilymahdollisuuksia.

ERG BERGER: VARA ON SUUREN KUORMA JA VASTUU ”

Suurlähettiläs Christian Berger kiitti presidentti İmamoğlua siitä, että hän valitsi kokouspaikaksi Fethi Pasha Groven.

Berger totesi, että heillä on hyvät suhteet Ankaraan ja Istanbuliin, ja sanoi: sappi Jos tarkastelemme pelkästään lukuja, Istanbul on suuri paikka monissa Euroopan maissa. Joten haluaisin onnitella teitä pormestarin vaaleista. Samanaikaisesti nämä viranomaiset lisäävät sinulle toisenlaista, raskasta taakkaa ja vastuuta. Siksi suora yhteys kansalaisiin, etenkin suurkaupungeissa, on ratkaisu. ”

ISTANBULIN ONGELMIEN LISÄTYT PAKETTELUT

Berger totesi, että yksi Istanbulin tärkeimmistä ongelmista, pakolaisongelma lisättiin kuljetukseen. Tässä yhteydessä luomme läheiset suhteet maasi moniin osiin. Pakolaisia ​​on myös lisätty asioihisi. Joten, kuten mainitsit, on paljon tilaa yhteistyölle. ”

KULJETUSKYSYMYS EI OLE ERITYISESTI ISTANBULINEN

Berger, İmamoğlu'nun kuljetusongelman ratkaisemiseksi ajatusta kokeilla uusia menetelmiä, "Tietenkin, kuljetusmahdollisuuksien kehittämisellä on suuri merkitys taloudelle. Samalla liikenneruuhkat ovat tilanne, josta aiheutuu valtavia kustannuksia. Pelkästään Istanbulissa lisäkustannukset ovat 2 miljardia euroa. Tämä on erittäin korkea luku. Tämä ei ole vain Istanbulissa, vaan maailmanlaajuinen tilanne

HAMSİLİ PILAV KUTSU syömään

Bergerin vaimo Marilena Georgiadou Berger kertoi, että hänen isänsä oli kotoisin Trabzonista ja että hän oli muuttanut Kreikkaan hyvin varhaisina vuosina. Näyttäen rannekkeensa Imamoglulle, Berger kertoi, että sain sen Trabzonilta. Viimeisten 20-vuosien ajan olen kerännyt vanhoja valokuvia ja historiallisia asiakirjoja Trabzonista. ” Imamoglu, "Eräänä iltana haluaisin istua alas ja puhua tästä", annettiin rahaa. Suurlähettiläs Berger'de muistutti hänen isänsä Trabzonista sanoen: "Erittäin hyvä sardelliriisi. Eräänä iltana odotan sinua illalliselle ”.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.