Istanbulin metropolialueen kunta ryhtyi toimiin Kadıköy Sultanbeyli -metrolinjaan

ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin
ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin

Laskenta on aloitettu Kadikoy-Sultanbeyli-rautatiejärjestelmän 2-kilometrin rakentamiselle, jonka projektityöt aloitti IMM 18.4 vuosia sitten. Uusi metrolinja, joka on alkanut ympäristövaikutusten arviointiprosessin (YVA), liitetään suoraan Euroopan puolelle metrolinjaan nimeltään en Short Bosphorus Line bass, joka alkaa Bakırköy İncirlista projektivaiheessa Söğütlüçeşmeen.

SözcüOzlem Guvemli'ninin raportin mukaan; ”Ekrem İmamoğlu 23 Kesäkuun paikallisvaaleissa Istanbulin metropolialueen kunnasta (IMM) tuli Kadıköy-Sultanbeyli-metrolinjan pormestari. Ympäristö- ja kaupunkisuunnitteluministeriön ensimmäinen hanke hanki tarvittavat luvat metrojen rakentamiseen. Rautatiejärjestelmän osaston IMM: n johdolla 2017-metrolinjan 18.4-metrolinjan projektin esittelytiedosto lähetettiin Istanbulin maakunnan ympäristö- ja kaupungistumisosastoon syyskuussa 11. 2019 Syyskuun 17 ympäristövaikutusten arviointi (EIA) käynnistettiin virallisesti. Projektiesittelytiedoissa olevien tietojen mukaan Kadıköyn, Ataşehirin, Sancaktepen ja Sultanbeyli-alueita kattavalla uudella metrolinjalla on 2019-asemat. Kadıköy-Sultanbeyli-metrolinja; “Esatpaşa, rahoituskeskus, Ataşehir, Türk-İş-korttelit, Ferhatpaşa, Samandıra, Veysel Karani” -asemat.

ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin
ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin

SAAVUTTAA EUROOPAN SIVUN

Kadikoy-Sultanbeyli-rautatiejärjestelmän linja, jonka on tarkoitus poistaa pääsyongelmat kasvavien matkustustarpeiden takia, on pikalinja Istanbulin Anatolian puolella itä-länsi-akselilla. Pääsy Euroopan puolelle taataan myös fyysisesti liittymällä Incirli-Söğütlüçeşme-metro- ja Altunizade-asemalle sekä Kazlıçeşme-Söğütlüçeşme-metro- ja Esatpaşa-asemalle. Se on tarkoitus integroida Göztepe-Ümraniye-, Dudullu-Bostancı- ja Çekmeköy-Sultanbeyli-metrolinjoihin. Uusi metrolinja suunniteltiin myös yhteydeksi Istanbul-Adapazarın nopearadan Anatolian asemalle, joka on suunniteltu Samandıran alueelle.

ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin
ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin

46 on valmis

Investointikustannukset 4 miljardia 653 miljoonaa 264 tuhat TL uutta linjaa; Tarvittavien lupien valmistumisen jälkeen YVA: n rakentamista ei vaadita, päätös alkaa. Metrorakentamisen odotetaan valmistuvan 46 kuukausina.

INCILILI-SOGUTLUCESLINE -linjan jatkamisen lisääminen

Kadıköy-Sultanbeyli-rautatiejärjestelmäjohto yhdistetään fyysisesti projektiin nimeltään ”Lyhyt Bosphorus-linja-autoväylä, joka alkaa İncirlista Söğütlüçeşmeen ja jatkuu samoilla linjateillä İncirliin tähän kohtaan. Toisin sanoen Veysel Karanin suunnasta tulevat matkustajat voivat siirtyä bağlan Short Bosphorus Line doğrudaniin ja kulkea suoraan Euroopan puolelle. Tässä yhteydessä uutta metrolinjaa pidetään İncirli-Söğütlüçeşme-metrolinjan jatkona.

ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin
ibb kadikoy sultanbeyli -metrolinja ryhtyi toimiin

IMAMOGLU: ENSISIJAISEN AJAN KULJETUS

IMM puheenjohtaja Ekrem İmamoğlu johtaja EU-valtuuskunnan Turkin suurlähettiläs Christian Berger seurueineen tapasi Fethi Pasha Woods Üsküdar. İmamoğlu korosti EU: n suhteissa Turkkiin, sanoi: "Jos pyydät tulemaan ulos kaduille Istanbulissa, prioriteetti kuljetus. Haluamme kuitenkin tehdä uraauurtavaa työtä, joka ei vain kuljetta ajoneuvoja tai ajoneuvoja, vaan myös todella huolehtii ihmisistä ihmisten terveyden kannalta ja asettaa etusijalle ihmisten terveyden. Esimerkiksi ottaen huomioon vain nuoret ja lapset; sadece Haluamme tuoda Istanbuliin alueellisen työn, joka herättää 4 miljoonan opiskelijan paitsi elämään ja lähettää heidät takaisin kouluun, myös linja-autojen, metro-, merikuljetusten, joka tarjoaa myös lapsille ja nuorille kävely- ja pyöräilymahdollisuuksia. ”

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.