Çavuşlu- ja Çıraklı-siltapalkit ovat valmiita

holkin palkit
holkin palkit

Kocaelin pääkaupunkiseudun kunta, joka pitää tärkeänä liikennetoimintoja pääteillä ja kaupunkikeskuksissa, jatkaa hankkeiden toteuttamista, jotka helpottavat keskustan ulkopuolella asuvien naapurimaiden kuljettamista. Tämän puitteissa Körfezin piirin Çıraklı-naapuruston ja Derincen piirin Çavuşlu-naapuruston välisellä yhdysmatkalla sijaitsevaa siltaa uusitaan. Tiedeosaston toteuttamassa projektissa sillan kosketuspaidat sijoitetaan syyskuussa.

Asennettavat 11-kappaleet

Hankkeen puitteissa valmistettiin puronpohjan parannusbetoni. Kivimuurin rakentaminen puron molemmille puolille saatiin päätökseen. Käynnissä olevissa tutkimuksissa toteutettiin sivujalojen konkreettinen takila. Esijännitetty 11-palkki asetetaan sillan jalkoihin syyskuussa. Projekti aloitettiin huhtikuussa, ja sen odotetaan valmistuvan marraskuussa.

STREAM BED laajentunut

Nykyisen kapean joenpohjan laajennushankkeiden puitteissa vanha silta joen yli puretaan ja rakennetaan uutta. Virtapeti, jossa silta sijaitsee, laajennettiin 32,5-metriin. Sen tarkoituksena on estää tulvat ja tulvat alueella puronpohjan laajenemisessa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.