Hissit jalankulkijoiden ylikokouksissa Kocaelissa

Yläkäytävien hissit ovat moitteettomia
Yläkäytävien hissit ovat moitteettomia

Jalankulkijoiden ylikulkuneuvojen hisseillä on suuri merkitys normaalien kansalaisten sekä vanhusten, raskaana olevien ja vammaisten kuljettamisessa. Kocaelin pääkaupunkiseudun puiston puutarha- ja viheralueosastoryhmät, jotta kansalaiset voisivat käyttää hissejä puhtaalla tavalla D-100 Izmit -kävelysiltoilla puhdistuksen puhtaudessa, ovat lakkaamatta.

15 PEDESTRIAN YLIVIRTA 36-NOSTIN

Izmit D-100: n 15-kävelykadulla on 36-hissejä. Reitillä D-100 hissien, joita käytetään julkiseen liikenteeseen jalankulkijoiden siltoihin, puhdistetaan määräajoin. Kansalaisten tyytyväisyys saavutetaan siivoustoiminnalla.

AVOIN KAIKKIEN

Kocaelin metropolialueen kunnan rakentamissa moderneissa jalankulkijoiden ylityskäytävissä on hissejä. Nämä hissit, joihin oli aiemmin päästy vain vammaisille ja vanhuksille, ovat nyt avoinna 7 / 24: n käyttöön kaikille ihmisillemme. Kansalaiset, jotka haluavat päästä julkisen liikenteen pysähtymisiin ylikulkusillan kautta, voivat nousta ylös ja alas hissin ja liukuportaiden avulla.

MÄÄRÄAIKAISESTI PUHDISTUS

D-100-reitillä hissit puhdistetaan määräajoin, jotta julkisilla kulkuneuvoilla alas tulleet kansalaiset voivat helposti kiivetä jalankulkusiltoille. Puisto-, puutarha- ja viheralueiden joukkueet ja hissit puhdistetaan joka maanantai ja perjantai. Siten hissien hygieniaongelma poistuu. Hissit, joissa on tarvittavat hallintalaitteet, puhdistetaan tarvittaessa uudelleen.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.