SAMULAŞ Henkilöstön 'Life Saving' -koulutus

hengenpelastuskoulutus samulaiden henkilökunnalle
hengenpelastuskoulutus samulaiden henkilökunnalle

Samsunin pääkaupunkiseudun kunta SAMULAŞ, ”Ensiapu pelastaa ihmishenkiä” -periaatteen mukainen henkilöstö sertifioidun ensiapukoulutuksen järjestämiseksi. Ensimmäinen vaihe 40-henkilökunta sai ensiapukoulutusta

Samsunin metropolialueen kunta herätti äskettäin huomiota koulutusohjelmilla pääkaupunkiseudun kuntahenkilöstölle Kuljetusprojekti İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş. (SAMULAŞ) järjestää nyt "sertifioituja ensiapukoulutuksia". 40-henkilöstö sai ensiapukoulutusta ensisijaisesti SAMULAŞ: n johdon aloittamalla sovelluksella, joka sisälsi periaatteen 'Ensiapu pelastaa ihmishenkiä'.

TAPAHTUMAN SIJAINTI JA PERUSTEN ELÄMINEN TUKI

SAMULAS, 6331, työterveys- ja työturvallisuuslaki kaikkien luokkien määräämän työterveyslääkärin alaisuudessa vaaraluokan henkilöstön mukaan, 4 erillinen ohjelma on suorittanut sertifioidun ensiapukoulutuksen. Suoritettiin Samsun 112 -terveydenhuoltoaseman koulutushalli, koulutusohjelmat, ensiaputiedot, potilaan / loukkaantuneiden ja rikoksen arviointi, elintoiminnan perustiedot ja ensiapu verenvuodossa.

SOVELLUKSET HENGITYS- JA Sydänhieronta

Koulutuksiin osallistuneelle SAMULAŞ-henkilöstölle opetettiin teoreettisia ja käytännöllisiä menetelmiä, kuten hätähoitomenetelmät, ensiavun perussovellukset, kehon sykealueet, hengitys- ja sydänhieronta, verenvuoto interventio, ensiapu shokissa. SAMULAŞ-henkilöstölle, joka osoitti suurta kiinnostusta elliptisiin apuharjoitteluihin, joiden tarkoituksena oli ylläpitää potilaan tai loukkaantuneiden elintärkeitä toimintoja ja estää siten hänen tilansa heikkenemistä, ilmoitettiin myös yksityiskohtaisesti kehon muodostavista järjestelmistä.

SAMULAŞ: ENSIMMÄISEN AVUN ELÄMINEN TÄRKEÄÄ

SAMULAŞ: n julkilausumassa painotettiin ensimmäisten minuuttien merkitystä kiireellisissä terveysongelmissa. Monissa tapauksissa tämä aika ei valitettavasti ole riittävä pelastamaan ihmishenkiä. Siksi täsmälliset ja oikea-aikaiset ensiapukäytännöt ovat välttämättömiä hätäapun saapumiseen saakka. SAMULAŞ: na varmistamme, että henkilöstöllemme annetaan tietoista, tehokasta ja asianmukaista interventiokoulutusta potilaalle tai loukkaantuneille hätätilanteissa.

KAIKKI, jokainen elämä

Onnettomuuksien ja sairauksien riski on olemassa kaikilla elämänalueilla, ja välitöntä huomiota lausuntoon "Tästä syystä ja" Ensiapu pelastaa ihmishenkiä "aloitimme ensimmäisestä vaiheesta ja henkilöstöllemme annettavien ensiapuharjoittelujen ensimmäisestä vaiheesta jatketaan 40: ää.

Tämä diaesitys vaatii JavaScriptin.

Nykyinen rautatiehuutokalenteri

Kohti 07

Tarjouspyyntö: Henkilöstöpalvelut

Marraskuu 7 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Kohti 07

Tarjouskilpailuilmoitus: Tietokoneiden ja virtalähteiden korjaus ja huolto

Marraskuu 7 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar