400 Haydarpasassa. Markkinatoiminta

haydarpasada markkinoiden toiminta
haydarpasada markkinoiden toiminta

400, 15, sunnuntain toiminta, jonka Yhdistynyt liikennetyöntekijäliitto ja Haydarpaşa Solidarity aloittivat ensimmäisestä viikosta, pidettiin syyskuun 2019 sunnuntaina.

Yhdistyneiden Kansakuntien liikenteen ammattiliitto (BTS) 400. Lehdistötiedote toiminnasta, AKP: n hallitus 2004'den Haydarpaşa Garista ja satamasta sekä kauppa- ja yrityskeskuksen 1 miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan miljoonan euron suuru (keskiarvon suuruinen) kauppakeskuksen ja historiallisen kaupunkikeskuksen kautta 2, 14, Haydarpaşa Solidarity -järjestön käynnistämien sunnuntaisten toimien 400, joka olemme osa 15: ää vuonna, pidettiin sunnuntaina, syyskuun 2019.

400-viikko jäljessä

Siksi Haydarpaşa Solidarity -järjestön ja unionimme kutsumuksella kaikki arkaluontoiset instituutiot ja segmentit kutsuttiin 400-kokoukseen.

Haydarpaşa-solidaarisuus, johon olemme kuulunut ja jota ajamme, ei antanut mahdollisuutta vuokravuokrauksen muuttamiseen, mikä haluttiin toteuttaa lopettamalla sen teollisuustoiminta aseman ja satama-alueella taisteluilla, joita se on taistellut 2005: n jälkeen.

31, jossa junayhteys lopetettiin Tammikuusta 2012 lähtien, soitimme sunnuntaisin äänen iskulauseella ”Haydarpaşa Gardır Gar Kalacakin välillä 399: n ja 13.00: n välillä sanoakseni ei historiallisen aseman rakennuksen ja sen ympäristön eristämiselle.

Tapahtumaan osallistuivat myös poliittisten puolueiden, ammattiliittojen, demokraattisten massajärjestöjen jäsenet sekä edustajat ja parlamentin jäsenet CHP: stä ja HDP: stä.

Presidentti Hasan Bektaş oli läsnä tapahtumassa, johon osallistuivat Haydarpaşan yhteisvastuullisuuden osana olevaa unionimme Istanbulin 1-sivukonttorin jäsenet ja johtajat.

Elokuvaesitys, joka pidetään Haydarpaşan asemalla

Ohjelman puitteissa tapahtuma alkoi Haydarpaşa Gardan edessä 13.00: ssä, ja instituutioiden edustajien lehdistötiedotteen ja puheiden jälkeen Nejat Yavaşoğulları ja Şenol Morgül jatkoivat toimintaansa. Ilta päättyi elokuvateatteriin Haydarpaşa-aseman edessä olevalla parkkipaikalla.

Arkkitehtikamarin Istanbulin osaston puheenjohtajan Esin Köymenin lausunto, joka luettiin lehdistötiedotteesta, on seuraava.

Yasal Oikeudellisten järjestelyjen, suunnitelmien ja hankkeiden kanssa, jotka ovat ristiriidassa perustuslain ja yleisen lain sääntöjen kanssa, Haydarpaşan rautatieasema ja sen ympäristö on irtaantunut hetkeksi julkisista tehtävistä, junista ja lautoista ja tuomittu tahalliselle yksinäisyydelle. Tämän eristyksen päätarkoitus on välttämätön paikka muistoihimme ja jokapäiväiseen elämäämme, jossa näemme merta ja Istanbulin legendaarisen siluetin ensimmäistä kertaa. poistua kaupunki- ja sosiaalisesta muististamme.

Hallitsijat eivät ole millään tavoin yrittäneet tätä syytä. IMF: n ja Maailmanpankin toimeksiannosta tehtiin X World Trade Center ja Cruise Port X nimellä 7 pilvenpiirtäjä. Suunnitelmat-projektit tehtiin olympialaisten varjolla irrationaalisten hankkeiden pohjalta, julistukset Haydarpaşan lähiöiden tulemisesta, kulttuurin ja taiteen herkkyyden hyödyntäminen voivat vaikuttaa yhteiskunnalle hyväksyttävältä. kulttuurikeskus, museo ja muu käyttö, kuten museot.

Haydarpaşan rautatieasema on suojassa

Için Kuten tiedetään, Haydarpaşan rautatieasemalle ja sen lähialueelle, jota on vastustettu pääomakeskeisiin projektiuhkiin 2003: n jälkeen; Kun 2012: ssä laadittujen Zoning-suunnitelmien jäljellä oleva osa peruutettiin Üsküdarin rajojen sisällä, Haydarpaşan rautatieaseman ja sen lähialueen muuttaminen valtavaksi turismi- ja kauppa-alueeksi estettiin laillisesti ja saavutettiin huomattava hyöty sen symbolisten arvojen suojelemiseksi. Haydarpaşan rautatieasemaa ja sen ympäristöä ei kuitenkaan ole vielä tarkoituksellisesti kehitetty suunnitelmien suojelemiseksi sen sisältämien arvojen ja sen keskeisen toiminnan mukaisesti.

Nykyään suojelulautakuntien ilmoittamien väliaikaisten rakennusolosuhteiden ja jakopäätösten kanssa tämä erittäin tärkeä alue ja sen rakenteet puretaan ja alueen toiminnallinen ja fyysinen koskemattomuus tuhoutuvat. Yksi Haydarpaşa Gar -rakennuksen ja taka-alueen pääkohteista on yksi SHM RAKENNUS- ja takaosa-ehdotuksen pääkohteista, jotka ylittävät ympäristö- ja kaupungistumisministeriön Söğütlüçeşmen rautatieasemalle ja sitä ympäröiville viheralueille aiheuttamat intensiiviset rakennukset kokonaispinta-alaltaan 65 tuhatta 370 neliömetriä ja rautatieliikenteen käyttäjien kuljetustarpeet. ja poista se. "

Inda Nykyisissä olosuhteissa, joissa laittomuudesta, epäsäännöllisyydestä ja hulluudesta on tullut ilkeitä periaatteita, koemme sosiaalisen yhteisvastuun toivoa ja voimaa samoin kuin vaikeuksia suojella kaupunkia, ympäristöä, kansalaisia ​​ja työntekijöitä. Tiedämme, että tie diktatuuriin on rakennettu kunnianosoitushuutokaupalla julkisen omaisuuden myynnistä ja vuokrasta. Meillä on kuitenkin tietoisuus ja uskomme, että sosiaalinen herkkyys ja sosiaalinen solidaarisuus voittavat kaikki vaikeudet.

Haydarpaşan solidaarisuutena yhteiskunnalle, kaupungille ja ympäristölle 14.vuosi ryöstötaistelustamme on sunnuntain kellon 400, jota jatketaan solidaarisuusvapaaehtoisten suurella itsepäisyydellä ja omistautumisella. Toistamme, että olemme päättäneet puolustaa Haydarpaşaa ja sen ympäristöä sen arkeologisella, kulttuurisella, historiallisella ja julkisella käytöllä ja arvoilla, emmekä koskaan tee kompromisseja tässä asiassa.

Hayd Yksi Istanbulin tärkeimmistä identiteettielementeistä, Haydarpaşan rautatieasema on perintö, jonka meidän on kannettava seuraaville sukupolville läheisessä ympäristössä ja satama-alueella säilyttäen sen merkitys ja toiminta. Tämän perinnön suojeleminen on meidän ja arkaluontoisten organisaatioiden ja kansalaisten, samoin kuin suojalautakuntien, kuntien ja TCDD: n sekä niihin liittyvien hallintojen ja julkisten laitosten vastuulla ja vastuulla.

Me arkaluontoisina kansalaisina, Kadıköylülerin, Üsküdarlılarin ja İstanbulin asukkaiden kanssa, ilmoitamme jälleen kerran vastuullisille ja vastuullisille viranomaisille, että emme tule peliin emmekä anna tapaa talin ryöstölle ja vuokraa ”ja kutsumme julkishallintoa suorittamaan päätehtävänsä.”

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.