Gumushane University, 7. Isännöi logistiikan koulutusstandardien työpajaa

gumushane yliopisto isännöi logistiikan koulutusstandardeja
gumushane yliopisto isännöi logistiikan koulutusstandardeja

Yhteistyössä Köse İrfan Can ammatillisen koulutuksen ja logistiikkayhdistyksen (LODER) kanssa valmistettu N 7-logistiikan koulutusstandardien työpaja hazırlanan järjestettiin avausohjelmalla, joka pidettiin yliopiston kongressikeskuksessa.

tiedekuntien Turkissa, oppilaitoksille logistiikan ja tunnistaa kiistatonta lukujen liikenne- ja järjesti xnumx'nci tänä vuonna määrittää tarpeisiin logistiikka-alan "xnumx'nc Logistiikka koulutuksen tasoa Workshop" Gumushane isännöi yliopistossa. Ohjelman avauspuhe, Assoc. Tohtori İskender Peker kertoi, että yhteistyössä yliopistojen ja logistiikan koulutusyhdistyksen kanssa logistiikkakoulutuksen standardisoimiseksi järjestetty työpaja oli 7in onni.

Yliopiston vararehtorin Pekerin avauspuheen jälkeen. Tohtori Bahri Bayram sanoi puheessaan: uz Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia voidessamme isännöidä logistiikan koulutusstandardien työpajaa, jonka 7 järjesti tänä vuonna. Yliopistomme Köse İrfan Can -ammattikoulun logistiikkaohjelma järjestetään 2011 - 2012 lukuvuonna. rekrytoimalla opiskelijoita koulutukseen, se on ollut aktiivinen kouluttamaan alan välihenkilöstöä. Yksi ongelmista, joita kohtaamme usein ammatillisen kouluamme perustajana, oli vakavien opetussuunnitelmaerien esiintyminen yliopistojen välillä. Kurssin sisältö järjestettiin vastaavien yliopistojen nykyisen akateemisen tilanteen mukaan. Tässä mielessä tämän ongelman poistamiseksi ensinnäkin logistiikkayhdistyksen presidentti prof. Tohtori Haluan kiittää Mehmet Tanyaşia ja kaikkia logistiikkaan liittyviä työntekijöitä yrityksen ja itseni puolesta. Tietysti tässä mielessä korkea-asteen koulutusta käsittelevällä neuvostolla on paljon työtä koulutukseen suuntautuneissa ja pätevässä opinnoissa. On välttämätöntä, että LODERin tapaan toimivat yhdistykset tarvitsevat enemmän apua akkreditointiprosessissa pätevien ja pätevämpien opiskelijoiden kehittämiseksi, jotka ovat koulutukseen suuntautuneita ja yliopistoista valmistuneet. Jos tämä tehdään, näiden työpajojen tulokset edistävät paljon sekä tiedeyhteisöä että liike-elämää. LODERin puheenjohtaja, joka osallistui työpajan järjestämiseen. Tohtori Mehmet Tanyaş, etenkin ammattikoulun johtaja Köse İrfan Can Assoc. Tohtori Ahmet Mutlu Akyüz, LODER East Black Sea edustaja ja työpajakoordinaattori. Lehtori. Haluan kiittää hänen jäsentä İskender Pekeriä ja kaikkia ystäviämme, jotka ovat osallistuneet meitä yhdistäneen organisaation toimintaan. Toivon, että työpaja olisi hyödyllinen yliopistolle, maakunnalle, alueelle ja maalle. "

Yliopiston vararehtori. Tohtori Bahri Bayramin puheen jälkeen Gumushane-teollisuus- ja kauppakamarin presidentti Ismail Akcay 7'ninci Logistiikan koulutusstandardien työpaja, joka pidettiin Gumushaneissa, sanoi olevansa erittäin onnellinen. Akçay, "Toivon tässä työpajassa, että logistiikka, koulutus ja standardi asetetaan näille kolmelle nimikkeelle antamalla he ansaitsemansa arvon." Hän kiitti kaikkia osallistuneita.

Logistiikkayhdistyksen presidentti ja Maltepen yliopiston professori. Tohtori Mehmet Tanyaş totesi, ettei logistiikkaa ole ilman kauppaa ja että ei käydä kauppaa ilman logistiikkaa. professori Tohtori Tanyaş huomautti puheenvuorossaan seuraavat seikat: ak Jos haluamme kehittää ja laajentaa maamme, meidän on noudatettava ulkomaankauppaan perustuvaa politiikkaa. Tärkein näistä on logistiikka. Jotta opiskelijamme saavat paikan sektorilla, meidän on analysoitava alan tarpeet hyvin ja tarjottava koulutusta tähän suuntaan. Hyvä laatu valmistuneet; laadukas koulutus on mahdollista. LODERina 16 on vuosien ajan järjestänyt 'kansainvälistä logistiikka- ja toimituskongressia'. Tämän lisäksi logistiikkajärjestelmästandarditutkimuksemme jatkuvat. Logistiikka koulutuksen tasoa (LES) perustettiin tarjoamaan suuntaan logistiikan koulutusta Turkissa. Opintojen tavoitteena on tarjota logistiikka-alan tarpeiden mukaista koulutusta. LODERina järjestämme ensimmäiset 9-10-työpajat Kütahya Dumlupınar -yliopistossa syyskuun 2017-tapahtumassa Gümüşhane-yliopistossa. Logistiikkayhdistys (LODER) perusti työryhmän, johon osallistuivat lukuisten yliopistojen luennoitsijoita ja alan edustajia määrittelemään mainittujen ohjelmien ja osastojen yhteiset vähimmäispisteet sekä ammatilliset peruskurssit ja sisältö logistiikka-alan tarpeiden mukaisesti. Näiden tutkimusten tarkoituksena on ehdottaa osia, jotka voidaan avata tulevaisuudessa. Sitten ryhmän jäsenet määrittivät näiden ohjelmien kurssisuunnitelmat, opintopisteet ja ECTS-tunnit sekä näiden ohjelmien valinnaiset kurssit. Gumushane-yliopiston rehtori, joka osallistui tämän työpajan järjestämiseen. Tohtori Professori Halil İbrahim Zeybek, Köse İrfan voi ammatillisen koulutuksen johtaja Assoc. Tohtori Haluan kiittää Ahmet Mutlu Akyüzia ja sponsoreitamme. ”

Avauspuheiden jälkeen Barbaros Büyüksağnak Logistiikan koulutusstandardien (LES) komitean jäsen piti esityksen otsikolla ”LES sonran nykytilanne. LODER presidentti Prof. Tohtori Professori Dr. Mehmet Tanyaş, Abdullah Özer, Itäisen Mustanmeren alueen hallituksen jäsen, Kansainvälisen kuljettajayhdistyksen (UND) johtaja ja vararehtori työpajan toteutukseen osallistumisesta. Tohtori Plakin esitti Bahri Bayram. Työpajan avausohjelman jälkeen lauantai-iltapäivän toinen istunto pidettiin Köse İrfan Can -ammattikoulun konferenssisalissa.

Istuntojen jälkeen LODERin johtajat ja akateemikot vierailivat Köse Salyazıssa sijaitsevan Gümüşhane - Bayburt-lentokentän rakentamisessa Kösen piirikuvernöörin Ömer Faruk Canpolatin ja pormestari Turgay Keslerin kanssa. Tarkastuspäällikkö Baris Yildirim ja yrityksen virkamiehet kertoivat valtuuskunnalta tulevien töiden lopputilanteesta, sitten löydettyjen tutkimusten kiitotien alueen rakennustöistä. Viimeisinä sunnuntaina pidetyn työpajan istunnoissa pidettiin istuntoja, joiden otsikko oli Ders-ohjelman tulokset, kurssisuunnitelmien tarkistaminen ja yhteisten kurssitoimintojen määrittäminen gerçekleştiril. Logistiikkaohjelmassa vaadittavat kurssit muodostettiin ottamalla huomioon keskinäiset mielipiteet. Työpaja päättyi Suleymaniye-, Karaca-luolaan ja Torul Glass -havaintoterassille suuntautuneen matkan jälkeen.

rehtori Tohtori Halil İbrahim Zeybek antoi seuraavat arviot työpajasta: ”Logistiikka on nopeasti muuttuva ja kehittyvä ala joka vuosi. Köse İrfan Can -ammattikoulussa on Lojistik Logistics Program ve ja Posta Post Services Program eden, jotka jatkavat koulutustaan ​​kouluttaakseen logistiikka-alan väliaikaista henkilöstöä. Ainoa tavoitteemme näissä ohjelmissa on antaa tutkinnon suorittaneille ammatillista ja etiikkaa koskevat tiedot, taidot ja välineet pysyäkseen nopeasti muuttuvan maailman kanssa koulutusalalla. Maamme kansallisten tavoitteiden mukainen velvollisuutemme on antaa päteville tutkinnoillemme menestyä alalla. Logistiikka, logistiikan hallinta, kansainvälinen logistiikka, kansainvälinen logistiikka ja kuljetus, kuljetus ja logistiikka, kansainvälisen kaupan ja logistiikan hallinta näiden ohjelmien nimillä, logistiikka-alan tarpeiden tarkoitus suorittaa koulutusta, nämä ohjelmat voivat olla aivan erilaisia ​​kursseja. On luonnollista ja oikein, että jokaisella ohjelmalla on erilaiset tuntisuunnitelmat oman visionsa mukaisesti. Toinen tärkeä asia on kuitenkin logistiikka-alalla työskentelevien tutkinnon suorittaneiden yhteinen tieto ja taidot. Tässä työpajassa luodaan kaikille logistiikkaohjelmille kurssit, joilla on yhteinen kurssisisältö. Logistiikka-ala on saanut valtavan vauhdin liiketoiminta- ja tiedemaailmassa. Yhteiskunnan logistiikka on rajattu vain rahtikuljetuksiin. Meidän on poistettava tämä käsitys. Työpajan merkitys ilmenee täältä. Tätä tarkoitusta varten haluamme todeta, että olemme kumppani kaikenlaisessa toiminnassa logistiikan puolesta. Logistiikkayhdistys osallistui työpajan organisointiin. Tohtori Mehmet TANYAŞ, erityisesti Köse İrfan Can Ammatillisen koulun johtaja Assoc. Tohtori Professori Ahmet Mutlu AKYÜZ, Assoc. Tohtori Haluan kiittää İskender PEKERiä ja kaikkia järjestävän komitean jäseniä sekä kaikkia, jotka osallistuivat asiaan, ja toivon, että työpaja on hyödyllinen maakunnallemme ja maallemme. "

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.