FIATA-tutkintotodistukset

fiata-tutkintotodistus antoi neljännen luokan tutkinnon suorittaneille
fiata-tutkintotodistus antoi neljännen luokan tutkinnon suorittaneille

FIATA-tutkintotodistuskoulutus, jonka järjesti kansainvälinen kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tuottajien yhdistys (UTİKAD) Istanbulin teknillisen yliopiston täydennyskoulutuskeskuksen (İTÜSEM) tuella, antoi tutkinnon suorittaneille neljännen lukukauden. 16 syyskuu 2019 30 otti osallistujan tutkintotodistukset alan toimivaltaisilta nimiltä juhlatilaisuudessa RadissonBlu Hotel Şişlissä maanantaina.

Istanbulin kauppakamarin hallituksen varapuheenjohtaja IMadan Kaptanoğlu, BIMCO: n ja İMEAK-toimituslautakunnan hallituksen varapuheenjohtaja Münür Üstün ja TEDAR: n hallituksen puheenjohtaja Tuğrul Günal piti avauspuheen UTİKADin avajaisissa Emre Eldener. Olemme ylpeitä voidessamme antaa neljäs tutkijamme tänä vuonna. Onnittelen kaikkia, jotka omistavat arvokkaan aikansa tähän arvokkaaseen koulutukseen. ”

Kansainvälinen kuljetus- ja logistiikkapalveluiden tuottajien yhdistys (UTİKAD) jatkaa osallistumistaan ​​Turkin logistiikka-alaan. 150 maassa, jossa noin 10 miljoonaa ihmistä työskentelee, sovelletaan 40 tuhatta vetämään järjestäjä ja logistiikkayritykset edustaa kansainvälisiä kuljetuksia Works Järjestäjät liitto yhdistysten monissa maissa Fiatin FIATA Diploma in Education antoi vastavalmistuneet alle UTIKAD katon Turkissa. 30-osallistuja 16, joka suoritti UTİKADin järjestämän FIATA-tutkintotodistuksen koulutuksen İTÜSEM 2019-tuella. Syyskuu XNUMX sai tutkintotodistuksensa RadissonBlu Hotel Şişlissä pidetyssä seremoniassa maanantaina.

FIATA-tutkintotodistuksen onnistunut suorittaminen, 30-osallistuja vastaanotti valmistumisen. Nur Esin, UTİKADin entinen jäsen ja entinen pääsihteeri Arif Davran, UTİKADin hallituksen varapuheenjohtaja Cihan Yusufi, UTİKADin hallituksen jäsen ja lentoyhtiöryhmän puheenjohtaja Mehmet Özal, UTİKADin hallituksen jäsen ja tietyöryhmän puheenjohtaja AyşAD Ulusoy, hallituksen jäsen Merityöryhmän jäsen ja puheenjohtaja Cihan Özkal, UTİKADin hallituksen jäsen ja rautatietyöryhmän puheenjohtaja Ekin Tırman, UTİKADin hallituksen jäsen Serkan Eren, UTİKADin hallituksen jäsen Barış Dillioğlu, UTİKADin toimitusjohtaja Cavit Uğur, ITU Business Administration Fa. Teollisuustekniikan tiedekunta ja FIATA Diploma Education Coordinator Assoc. Tohtori Murat Baskakin ja FIATA-tutkintotodistuksen kouluttajien lisäksi kunnioittivat osallistumistaan ​​BIMCO: n hallituksen puheenjohtaja ja İMEAK: n toimitusjohtajakamarin varapuheenjohtaja Şadan Kaptanoğlu, Istanbulin kauppakamarin hallituksen jäsen Münür Üstün ja TEDAR: n hallituksen puheenjohtaja Tuğrul Günal.

Emre Eldener
Emre Eldener

'Onnittelen kaikkia osallistujia'

Avajaispuheessaan UTİKADin puheenjohtaja Emre Eldener kertoi, että X Koulutuksen valmistunut 30-ystävä uhrasi heidän erityisen aikansa melkein vuodeksi joka lauantai ja tuli näihin luokkiin. Läsnäolovelvollisuus oli tietyn arvosanan keskiarvo. He ovat todella viettäneet aikansa täällä paitsi työpaikkansa. Muratin johdolla,

Täällä olemme saavuttaneet vuoden lopun, jolloin meillä on erittäin hyvä istunto ja erittäin tyydyttävät tulokset. Onnittelen osallistujamme. ”

UTİKAD Eldenerin presidentin, ITU: n johtamistieteellisen tiedekunnan teollisuustekniikan laitoksen ja FIATA-tutkintotodistuksen koordinaattorin assoc. Tohtori Murata puhemies, tämä kattava koulutus tarjotaan kiitoksensa UTIKAD onnistui kokoamaan logistiikan alalla Turkissa. Onnittelut haastavan ja pitkäaikaisen koulutusohjelman suorittaneille, Assoc. Tohtori Murat Baskak sanoi, bu Tänä vuonna meillä oli mahdollisuus parantaa koulutustamme. Toivon ensi vuonna olevan vielä parempi. Osallistujamme saivat FIATA-tutkintotodistuksen ja ITU: n logistiikkaosaamissertifikaatin. ” Baskak korosti, että FIATA-tutkintotodistus eroaa muista logistiikkakoulutuksista sisällöltään, ja ilmaisi tyytyväisyytensä alan kiinnostukseen koulutukseen ja osallistujien palautteeseen.

Ota yhteyttä suoraan Turgutiin
Ota yhteyttä suoraan Turgutiin

"KOULUTUS on aina ollut tärkeimpien prioriteettiemme välillä"

FIATA: n varatoimitusjohtaja Turgut Erkeskin, joka aloitti puheensa korostamalla ammatillisen koulutuksen merkitystä ammatillisessa liiketoiminnassa, kertoi: FI FIATA, maailmanlaajuisesti suurin logistiikka-alan kansalaisjärjestö, on toiminut alan kehittämisessä 1926: stä lähtien, jolloin se perustettiin Wieniin. FIATA, joka järjestää maailmanlaajuisen maailmankongressin vuosittain ja antaa sidosryhmilleen mahdollisuuden keskustella alaan liittyvistä ongelmista, kehityksestä ja ennusteista; Samaan aikaan monissa Yhdistyneiden Kansakuntien organisaatioissa; YK: n kauppa- ja kehityskonferenssi on konsultti UNCTAD: ssä ja YK: n kansainvälisen kaupan oikeuden komiteassa. FIATA on myös työskennellyt perustaakseen logistisen logistiikan maailmanlaajuisen standardin loktist sen perustamisesta lähtien ja luonut tätä varten erilaisia ​​asiakirjoja ja lomakkeita. Aiemmin nämä asiakirjat, jotka ovat huomattavasti edistäneet kansainvälisten pörssien helpottamista, edustavat nyt "perinteitä ja luottamusta" maailmassa; se on jatkossakin erittäin tärkeä väline maailmankaupassa. Turkki on jäsenenä UTIKAD kautta koulutusohjelman hakee osallistumista teitä ", hän sanoi.

Erkeskin totesi, että osallistujat, jotka ovat suorittaneet FIATA-tutkintotodistusohjelman, osallistuvat myös tietyssä mielessä FIATA-rakenteeseen. Itibaren Tästä päivästä lähtien jatkaa työskentelyä yrityksesi kehittämiseksi tämän pitkäaikaisen organisaation myöntämällä tutkintotodistuksella; Toisaalta tuet myös tätä FIATA: n maailmanlaajuista unelmaa, jonka päätarkoitus on iştiril saavuttaa tietty palvelutaso kaikissa logistiikan maissa ”. Tutkintotodistuksen kanssa, joka vie sinut yhden askeleen kilpailijoitasi eteenpäin ja jota pidetään voimassa 150-maassa, tiedät, että edustat tätä arvokasta FIATA-tehtävää missä tahansa menetkin. Toivon, että tämä koulutus, josta olen iloinen, että kiinnostus kasvaa jatkuvasti joka vuosi, on suurin tukijasi jokaiselle seuraavalle alaretkellesi. ” Puheensa lopussa Erkeskin välitti osallistujille FIATA: n presidentin Babar Badatin tervehdyksen ja onnittelut.

Seremonian avauspuheet jatkuivat BIMCO: n puheenjohtajan ja İMEAK Shipping of Chamberin varapuheenjohtajan Chairmanadan Kaptanoğlu ja TEDAR: n puheenjohtajan Tuğrul Günalin kanssa. Oğlu Logistics on välttämätön edellytys minulle, Kaptan sanoi BIMCO: n hallituksen puheenjohtaja ja İMEAK: n toimitusjohtajakamarin hallituksen varapuheenjohtaja Kaptanoğlu. Korostin logistiikka-alan merkitystä liiketoiminnan elämän joka hetkenä. Alan onnistunut kehittäminen tähän suuntaan ja se, että UTİKAD tarjoaa kansainvälistä koulutusta maassamme, on meille myös ylpeyden lähde. Onnittelen teitä kaikkia ”.

TEDAR: n puheenjohtaja Tuğrul Günal kertoi toimitusketjun hallinnan ja logistiikka-alan välisestä läheisestä yhteydestä viime vuonna. TEDAR: n ja UTİKAD: n välillä on ryhdytty tärkeään yhteistyöhön. Uskomme, että nämä vaiheet ovat erittäin tärkeitä aloillemme. TEDARin toimitusjohtajana meillä oli mahdollisuus tavata osallistujat ensimmäistä kertaa tänä vuonna FIATA-tutkintotodistusohjelman puitteissa. Kävin vieraana osallistujana UTİKADin presidentin Emre Eldenerin luennossa. Tässä vaiheessa koin henkilökohtaisesti, kuinka menestyvä FIATA-tutkintotodistus on. Onnittelen kaikkia osallistujia. ”

Costa Sandalci
Costa Sandalci

"Erittäin kaunis päivä kaikille meille"

UTİKADin entinen presidentti ja FIATAn kunniajäsen Kosta Sandalcı kertoivat ajatuksensa osallistujien kanssa seremonian avajaisissa. Jonka mukaan palveli monta vuotta FIATA Sandalcı "annetaan tätä koulutusta Turkissa katon alle UTIKAD erillinen onnellisuuden lähde minulle. Uskon, että tämä arvokas koulutus hyödyttää kaikkia osallistujia.

Avauspuheiden jälkeen UTİKADin puheenjohtaja Emre Eldener, seremoniaan osallistuneet FIATA Diploma Training -kouluttajat, Piri Reisin yliopiston kauppatieteellinen tiedekunta, kansainvälisen kuljetuksen ja logistiikan laitos. Ohjaaja Atiye Tümenbatur, entinen UTİKADin hallituksen jäsen ja entinen pääsihteeri Arif Davran, UTİKADin ja MNG Airlinesin maahuolintajohtaja hallituksen jäsen Serkan Eren, UTİKADin hallituksen jäsen ja Armadan merenkulkupalvelun pääjohtaja Ciyto Özkal, Trainer Ciyto Consultant. UTİKADin riskienhallintapäällikkö Pınar Kapkın, SCHENKER ARKAS Istanbulin sivukonttorin johtaja Mahfi Kızılkaya, TEDARin puheenjohtaja Tuğrul Günal ja UTİKAD'ın entiset presidentit ja FIATA: n kunniajäsen Costa Sandalci antoivat 'arvostustodistukset'. UTİKADin puheenjohtaja Emre Eldener, joka osallistui myös FIATA-tutkintotodistuksen kouluttajaksi, sai Kosta Sandalcılta arvostustodistuksen.

Ota suoraan yhteyttä Serkaniin
Ota suoraan yhteyttä Serkaniin

SERKAN EREN NIMI EN Vuoden parhaan kouluttajan ”

Tänä vuonna valmistumisen seremoniassa järjestettiin toinen ensimmäinen. Koulutuksen jälkeen osallistujilta saatujen ohjaajien arviointien perusteella valittiin vuoden paras kouluttaja. UTKADin hallituksen jäsen ja MNG Airlinesin maaoperaatioiden presidentti Serkan Eren sai yüksekin vuoden parhaan kouluttajan sertifikaatin FIATA-tutkintotodistuksen koulutuksen ajanjaksolla 2018 - 2019. Osallistujien suosionosoituksissa esiintynyt Eren sai todistuksensa UTİKADin presidentti Emre Eldeneriltä.

"Olen onnellinen täydentämään erittäin arvokasta koulutusta"

Valmistuneet saivat tutkintotodistukset UTİKADin hallituksen puheenjohtajalta ja jäseniltä, ​​UTİKADin entisiltä presidenteiltä Costa Sandalcılta ja Ayşe Nur Esiniltä, ​​entiseltä UTİKADin hallituksen jäseneltä ja entiseltä sihteeriltä sekä UTİKADin pääjohtajalta Cavit Uğurilta. Ensimmäisen asteen FIATA-tutkintotodistuksen suorittamisen jälkeen ProSMT Elektronik Logistics Manager Nalan Akbaş Sonkaya ilmaisi tunteensa. Sonkaya; FI Uskon, että FIATA-tutkintotodistuskoulutus, jonka olen tavannut tutkiessani itseni parantamiseksi, on suuri mahdollisuus uralleni. Haluan onnitella UTİKADia ja İTÜSEMiä, logistiikka-alan päteviä nimiä ja kouluttajiemme, koska he voivat tarjota arvokkaan koulutuksen maassamme. Olen todella onnellinen suorittaessani tämän koulutuksen ..

Valmistumisjuhla päättyi cocktaililla seremonian jälkeen.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

tsaari 09
tsaari 09

Ostotarjous: Rautatyöt

Lokakuu 9 @ 10: 00 - 11: 00
Kohti 10

Hankintailmoitus: Polttoaine ostetaan

Lokakuu 10 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.