ESHOTin uusi toimitusjohtaja Erhan Bey

eshotun uusi toimitusjohtaja erhan bey
eshotun uusi toimitusjohtaja erhan bey

Izmirin metropolialueen kunnan strategiset suunnitelmat vuosiksi 2020-2024 hyväksyttiin yksimielisesti Izmirin metropolialueen kunnanvaltuustossa.

Izmir Metropolitan Municipality -kunnan tavallisen parlamentin kokouksen kolmas istunto pidettiin pormestari Tunç Soyerin johdolla. Istunnoissa hyväksyttiin yksimielisesti İzmir Metropolitan Municipality, ESHOT ja İZSU strategiset suunnitelmat.

Izmirin suurkaupunkikokouksessa pidettiin vuosia 2020-2024 käsittävät strategiset suunnitelmanneuvottelut. ESHOT: lle ja IZSU: lle laaditut viisivuotiset suunnitelmat arvioitiin yhdessä seuraavassa IZSU: n yleiskokouksessa. Republikaanien kansanpuolueen (CHP) ryhmän varapuheenjohtaja Mustafa Ozuslu kertoi suunnitelmasta. Sitten oikeus- ja kehityspuolueen (AKP) ryhmän varapuheenjohtaja Ozgur Hizal esitti myös näkemyksensä. Suunnitelmat viimeisteltiin yleiskokouksen jäsenten ehdotuksilla ja kannanotoilla, ja ne hyväksyttiin yksimielisesti. Täten İzmirin uusi strateginen suunnitelma hyväksyttiin ensimmäistä kertaa yksimielisesti Metropolitan Assembly -kokouksesta. Strateginen suunnitelma, joka on İzmirin uusi tiekartta, koostuu kuudesta strategisesta tavoitteesta ja 27-tavoitteista.

Se oli erittäin kattava suunnitelma

Presidentti Soyer sanoi, orum, haluaisin kiittää oikeus- ja kehityspuolueryhmää tämän suunnitelman yksimielisestä hyväksymisestä. Strategisia suunnitelmia on toteutettu korkein osallistumisprosentti Turkissa tänään. Teimme nämä vaiheet kuukausia sitten. Pidimme tunteja kokouksia. Yritimme synkronoida. Tapasimme Izmirin yliopistojen rehtorin kanssa. Tulimme yhdessä TMMOB: n jäsenten jaostojen ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Suunnitelma laajaan osallistumiseen syntyy. Olemme ylpeitä tästä. Bulundu

Kemeraltı tekee İzmiristä maailmanlaajuisen tuotemerkin

Pormestari Soyer sanoi: ”Kemeraltı on itse asiassa tämän kaupungin jalokivi! Kemeraltı on tämän kaupungin suurin aarre. Strateginen suunnitelma oli liian lyhyt, mutta meidän on tiedettävä tausta. Konak-laiturilta alkaa piirtää reitti kellotornista, Havra-kadulta Agoraan, İkiçeşmelikiin, amfiteatteriin ja Kadifekaleen. Pyrimme tekemään eniten seuraavien viiden vuoden aikana reitin laiturista Kadifekalelle kuohuviiniä. ”

Kertomus Ankaran kokouksesta

Presidentti Soyer mainitsi presidentti Recep Tayyip Erdoğanin osallistumisen pääkaupunkiseudun kaupunginjohtajien kokoukseen ja antoi tietoja Ankaran huippukokouksen yksityiskohdista. İzmirin pormestari Tunç Soyer sanoi: Uz Tiedämme aikomuksemme. Meillä kaikilla on hyviä aikomuksia. Älkäämme järkyttäkö toisiamme tekemällä merkitys oikealta vasemmalle. Tapaamisessamme presidentin kanssa kukaan ei käyttänyt lausetta vahingoittaa ketään. 30 Metropolitan pormestari istui toisella puolella. Presidentti oli keskellä ja koko kabinetti oli edessämme. Meillä on ollut upea viestintä. Olemme esittäneet henkilökohtaiset vaatimuksemme. Meillä oli tilaisuus kertoa, mitä ministeriötä mitä työtä odotamme. Yksilölliset vastaukset annettiin. Jos tämä jatkuu, tämä kaunis kieli viestintä voidaan säilyttää, että Turkki, Izmir hyötyä. Meidän on näytettävä esimerkkiä Izmirille. Koska ihmiset seuraavat meitä. Tämä on erittäin tärkeää. Emme lisää vain İzmirin bruttokansantuotetta, vaan myös onnellisuuden bruttokansantuotetta. Se on Izmir, jossa kaikki Izmirin ihmiset asuvat ylpeänä tässä kaupungissa. Tämä suunnitelma on hänen suunnitelmansa ”.

ESHOTin uusi toimitusjohtaja Erhan Bey

Kokouksessa pormestar Soyerin päätöksellä esitettiin edustajakokouksen jäsenille tiedot siitä, että Erhan Bey nimitettiin ESHOT-pääosastoon.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.