Mersininmerellä ei kuljeta pilaantumista

ei pilaantumista myrttimeressä
ei pilaantumista myrttimeressä

Mersinin pääkaupunkiseudun kunta ei päästä meren pilaantumiseen. Suurimman kunnan ympäristönsuojelu- ja valvontaosaston meripalveluiden ja tarkastusosaston meren pilaantumisen ehkäisemiseksi meneillään olevan laivastotarkastustyön estämiseksi.

Suurimmassa osassa meren pilaantumista aiheuttavia aluksia pääkaupunkiseudun kuntoryhmien työllä vähennettiin 40 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Pääkaupunkitiimien vastuualueella olevan 3-merimailin alueella pilaantuminen estetään merellä tarkastusten avulla, jotka tehdään Tarsus-Erdemlin rannikon ja Mersinin kansainvälisen sataman välillä lastia kuljettaville aluksille.

Merien pilaantumisen tarkastajien suorittamat tarkastukset

Metropolitanilla on valtuudet panna vireille rikosoikeudenkäynti meriä saastuttavista aluksista, ja sen vastuualue on enintään 3 mailia. Jos ilmoitusta ei ole päivällä, ainakin 3 tarkastaa alukset, jotka kuljettavat lastia satamassa. Meren pilaantumisen tarkastajat ja laivan henkilökunta vastaavat siitä, aiheuttavatko alukset meren pilaantumista vai eivät.

Meriympäristön pilaantumisen tarkastajien aluksilta ottamat näytteet sinetöidään näytesäiliöihin ja lähetetään sitten laboratorioon analysoitavaksi. Meren pilaantumisen tarkastajat ottavat myös puhtaan meriveden todistaakseen, että näytteen vesi on likaista, ja lähettää sen näytteen mukana laboratorioon. Tällä tavalla laivoista otettuja näytteitä verrataan puhtaan meriveden kanssa. Siten alusten mereen aiheuttamat vahingot määritetään ja päätetään. Rikosprosessien määrä voi vaihdella aluksen koosta ja pilaantumisasteesta riippuen.

12 miljoonaa TL hallinnollista seuraamusta kaikille 14.5 aluksille

Tämän puitteissa 2019 miljoonasta hallinnollisesta seuraamuksesta määrättiin kaikille 12-aluksille, mukaan lukien 14.5, syyskuussa, ja 2019-tarkastusjaksoa sovellettiin 174: n elokuusta.

Sosiaaliset tapahtumat ja kaukana pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevasta valvonnasta ja julkisesta palvelusta, rannikkovartiolaitoksen virkamiehet etsivät ja pelastavat, onnettomuuksia ja elämää tukevia kysymyksiä, kuten tukea. Jos meren pilaavia aluksia tai maapallon pilaantumista tapahtuu heidän vastuualueensa ulkopuolella, nämä kuvat toimitetaan ympäristö- ja kaupungistumisministeriölle, ja heidät toimitetaan.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Sal 15

Ostotarjous: Siivouspalvelu

Lokakuu 15 @ 10: 00 - 11: 00
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.