Çorlu-junatapaturmatutkimus 10 alkaa syyskuussa!

corlu-junaonnettomuustutkimus aloitettiin syyskuussa
corlu-junaonnettomuustutkimus aloitettiin syyskuussa

Istanbul Uzunköprü-alueelta Edirnestä Halkalı362-matkustaja- ja 6-matkustajajuna, 8 heinäkuu 2018'de Çorlu-alue Tekirdagissa lähellä Sarılarin naapurustoa kaadettiin.

7, 25, 328, 600, 10, 2019, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX, XNUMX Syyskuu XNUMX aloitti tiistaina.

TCDD 1in alueellinen pääosasto, jonka Çorlu-yleinen syyttäjävirasto havaitsi suurimman virheen onnettomuudessa Halkalı Turgut Kurt toimi rautateiden ylläpidon päällikkönä 14: n rautateiden kunnossapidossa. Çerkezköy Özkan Polat, tienhoito- ja korjauspäällikkö tien kunnossapidossa, Celaleddin Çabuk, joka työskentelee tien kunnossapito- ja korjausjohtajana teiden kunnossapidossa ja allekirjoitti toukokuussa vuotuisessa julkisen tarkastuksen raportissa Çetin Yıldırım, joka on siltojen päällikön Çetin Yıldırımin allekirjoitus. ja 2: n kova rikostuomioistuin syytteistä loukkaantumisen aiheuttamisesta.

Heinäkuun ensimmäisessä kuulemistilaisuudessa Çorlu 1. Korkean rikostuomioistuimen valtuuskunta ilmoitti vetäytyneensä tapauksesta, koska lakimiehet pitivät heitä vastuussa rynnäkkeen aikana oikeussaliin pääsyn aikana, tiedosto Çorlu 2. Hänet lähetettiin korkeaseen rikostuomioistuimeen. Tuomioistuin päätti, että vetäytyminen tapauksesta ei vastannut CMK: n artiklaa 30 / 2, ja jätti asiakirjan uudelleen käsiteltäväksi. Hän lähetti sen takaisin korkealle rikostuomioistuimelle.

Çorlu 1. Oikeudenkäynti alkoi eilen aamulla Assize-tuomioistuimen Çorlu-julkisen koulutuskeskuksen aulassa ja jatkui tänään, syytettyjen TCDD 1. Alueellinen pääosasto Halkalı 14. Rautatiehuollon päällikkö Turgut Kurt, Çerkezköy Özkan Polatin tien huolto- ja korjauspäällikkö, siltojen päällikkö Çetin Yıldırım ja linjan kunnossapito- ja korjausjohtaja Celaleddin Çabuk, onnettomuudessa henkensä menettäneiden ja loukkaantuneiden lakimiesten sukulaiset.

10 Kuuleminen alkoi syyskuussa ja jatkui 11 syyskuussa.

Ensimmäisen päivän istunnossa hän puolusti vastaajia puolustamatta.

Perheet, jotka antoivat lausunnon onnettomuuden puolesta ja menettivät poikansa Hakuz Sel Oguz Ardan isänsä Misra Ozin kanssa, sanoivat haluavansa oikeudenmukaisuutta. Öz sanoi: ”Tänään olemme täällä surmattuina elämäämme. Se, että tapaus alkaa vuoden kuluttua tapahtumasta, on osoitus ihmisillemme annetusta arvosta. Tämä tapaus ei voi edetä vain 4-vastaajan kanssa. Haluamme kaikkien vastuussa olevien oikeudenkäynnin ja kaikkien pysyvän oikeuden edessä. Jatkamme taistelua viimeiseen voimamme asti. 25 on ehkä mennyt ihmiseen, mutta olemme täällä heidän puolestaan. Oikeudenmukaisuuden ei pitäisi kuulua kaiteiden alle. ”

Kuulemistilaisuuteen osallistuivat TİS: n ja yleisen oikeuden ihmisoikeuksien pääsihteeri Rıza Ercivan, Istanbul 1 -konttorin päällikkö Sadık Kıs ja siviilioperaattori Vedat Akbayer. useampi kuin yksi asianajajaliiton puheenjohtaja ja katastrofissa henkensä menettäneiden sukulaiset olivat läsnä kuulemistilaisuudessa.

Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.