Çorlu-junan katastrofitapaus, tänään 600-persoonallisuushalli

corlu-junan katastrofitapaus nähdään tänään persoonallisuuden salissa
corlu-junan katastrofitapaus nähdään tänään persoonallisuuden salissa

Ensimmäisessä istunnossa huone oli ”pieni”, koska perheitä ja asianajajia ei päästetty sisään. Tuomioistuin ilmoitti sitten, että tuomioistuin vetäytyi tapauksesta.

Tekirdağin Çorlu-alueella 25-ihmisiä tapettiin, 328-ihmisiä loukkaantui ensimmäisessä oikeudenkäynnissä, joka aloitettiin sillä perusteella, että tuomioistuimessa oli pieniä perheitä ja poliisit lyöivät asianajajia. Oikeudenkäynnin alkamisen jälkeen tuomioistuin vetäytyi tapauksesta. Ensimmäinen siirretty kuulemistilaisuus pidetään Çorlu-koulutuskeskuksen 10-salissa syyskuussa.

T24Istanbul, Uzunköprü, Edirne Halkalı362-matkustaja- ja 6-henkilöstöjuna, 8 heinäkuu 2018 kaatui lähellä Tekirdağin Sarılarin piirin Çorlu-aluetta. 7 lapset, 25 ihmiset tapettiin ja 328 ihmiset loukkaantui. TCDD 1in alueellinen pääosasto, jonka Çorlu-yleinen syyttäjävirasto havaitsi suurimman virheen onnettomuudessa Halkalı Turgut Kurt toimi 14in rautatiehuollon osastolla rautatiehuollon johtajana. Çerkezköy Özkan Polat, tienhoito- ja kunnossapitopäällikkö, Celaleddin Çabuk, joka työskentelee tienhoitojohtajana linjan kunnossapito- ja korjauspäällikkönä, allekirjoitti allekirjoituksensa toukokuussa pidetyssä vuotuisessa julkisen tarkastuksen raportissa Çetin Yıldırım, joka on siltojen päällikön Çetin Yıldırımin allekirjoitus. ja 2: n kova rikostuomioistuin syytteistä loukkaantumisen aiheuttamisesta.

Kim Kuka määräsi pelaajan? "

Oikeudenkäynti järjestettiin Çorlu-tuomioistuimessa heinäkuussa. Se alkoi 3-konferenssisalissa, joka järjestettiin korkeana rikostuomioistuimena. Oli kuitenkin melee, kun perheitä ei otettu sillä perusteella, että salissa ei ollut tilaa. Noin 1 tuntia kestäneen lähitaistelun jälkeen, kun perheet vietiin saliin, perheiden lakimiehet ottivat tapahtumat esityslistalle. Lakimiehet väittivät, että oikeussalin ovet lukittiin, perheitä ei otettu sisään, perheet ja jotkut lakimiehet sisä- ja ulkopuolella löydettiin annettujen ohjeiden mukaan. Lakimiehet löysivät rikollisen tarkoituksen määrittääkseen kuka määräsi pelaajan. Tuomioistuimen syyttäjä tuki myös päätöstä tehdä rikosvalitus ja pyysi tuomioistuinta selvittämään kuka sen oli määrännyt.

Peruuttaminen kieltäytyi

2 valitti, että tuomioistuin vetäytyi tapauksesta. Lähetetty korkealle rikostuomioistuimelle.

2. Assize-tuomioistuin hylkäsi valtuuskunnan päätöksen vetäytyä tapauksesta. Päätös ”Çorlu 1. Pääteltiin, että avustajatuomioistuimen päätös vetäytyä ei ollut asianmukainen. Çorlu 1: n kovan rikostuomioistuimen oikeuslautakunnan peruuttamispäätös ei ole asianmukainen CMK: n 30 / 2 pykälän mukaisesti, päätöksen vetäytyä valtuuskunnan kuulemistilaisuudesta, Çorlu 1. Päätettiin yksimielisesti, että asiakirja-aineiston tutkinnan perusteella palauttamisapua avustavalle tuomioistuimelle oli asianmukainen ja lopullinen. "

600-sali luotu

15-heinäkuun salissa Çorlu-koulutuskeskuksessa Çorlu Çoban Çeşmen naapurustossa Bülent Ecevit -bulevardilla valmistellaan juna-onnettomuustapausta valmisteltiin oikeussaliksi. Ennen tiistaina alkavaa kuulemistilaisuutta turvakamerat ja röntgenlaitteet asennettiin 600-salin sisäänkäynnin päälle ja järjestettiin hallissa järjestelyt. Lakimiehet, lukuun ottamatta uhrin sukulaisille varattua osastoa, valmistautuivat ensinnäkin vastaajien ja vastaajien lakimiehille. Aulan oleskelualue, jossa tuomioistuimen valtuuskunta tapahtuu, on varattu yleisölle.
Poliisitiimit ryhtyvät kattavaksi turvallisuustoimenpiteeksi sekä salissa että sen ulkopuolella tuomioistuinpäivänä.

Nykyinen rautatiehuutokauppojen aikataulu

Mon 16

Ostotarjous: Lämmitys Polttoaine

Syyskuu 16 @ 08: 00 - 17: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 17

Hankintailmoitus: Infrastruktuuritöitä Savaştepen aseman tien laajentamiseksi

Syyskuu 17 @ 10: 00 - 11: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Sal 17

Tarjouspyyntö: tasoristeyskumipinnoite Tekirdağ-Muratlı-linjalla

Syyskuu 17 @ 14: 00 - 15: 00
järjestäjät: TCDD
+444 8 233 XNUMX
Tietoja Levent Elmastaş
RayHaber-toimittaja

Ole ensimmäinen, joka kommentoi

Yorumlar

Tämä sivusto käyttää Akismetiä roskapostin vähentämiseksi. Lue, miten kommenttitietosi käsitellään.